Herkese merhabalar. Kısaca hikayemi anlatayım. Daha bebeği 1.5 yaşındayken meme ca ya yakalanan Meme ca tedavisi gören, kemoterapi etkileri ile kalpten ve akcigerlerden bi sürü operasyon geçirmiş bir anneyim.
Evliliğimiz eşimin hastalığımı kaldıramaması yüzünden sonlandı.(Bunu yeni anlıyorum, çünkü önceki başlıklarda neden neden neden, çok iyi anlaşıyorduk vs yazmıştım. Ama adam işte içinden istemiyormuş bu hastalıklı zor durumları)
5 yıl süren dava sonucu 1 ay önce boşandık , 5 yıldır zaten ayrıyız, oğlum benle

Son 2 yıldır sağlığım çok iyiydi, öncesinde ayrılık üzüntüsü ile nüksler yaşadım çok çok zordu.
Son çekilen Pet ct filminde rahmimde kalınlık ve kiatik yapılar göründü. Doktor rahim ve yumurtalıkların alınacağı açık ameliyat planladı.
Çoooook korkuyorum... Kötü çıkma ihtimali de var.
Korkularım:
Kötü çıkması, yeniden o kemoterapi, radyoterapi zorlu süreçler
Ameliyat sonrası kanama vs yaşayan cok var sıkıntı çeken 5 6 geçmesine ragmen zor yürüyen...Oğluna yetemeyen bir anne olursam diye çok korkuyorum...
Ameliyat sonrası ve ameliyat süreci çok korkutuyor
Geceleri ağlamaktan mahvoluyorum.
Şuan çalışan, çocuğu için elinden geleni yapan , kendi işini kendi gören biriyim. Ameliyat sonrası bakıma muhtaç biri olmak, çocuğuna bakamamak düşünceleri beni bitiriyor.
Öncelikle, herkesten dua istiyorum. Manevi kapıları açmak için çabalayalım hep beraber olmaz mı?...İsteyen Kuranı kerim, isteyen salavat, isteyen başka şifa duaları...
Gönlünüzden ne koparsa talibim...Annem ve oğlumdan başka kimsem yok...Çok yalnızım. Bu hasta ve yalnız kadına dua ederseniz,elimden tutarsanız daha kolay atlatabilirim belki...
Bir de bu ameliyatı geçirebler diğer konuma yorum yaparsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Haydi Allaha emanet olun