Böyle bir şeyi asla ispatlayamaz. Bir şey istemeyin, ne derse razı olsun diye böyle diyor.Benim 2. konumu okuyanlar yaşanılanları biliyor, kafam o kadar doluki nasıl davranacağımı bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olur diye yazıyorum. 2 aydan sonra ilk defa karşılıklı oturduk ve konuşmaya çalıştık. Yine tavrı aynı şu dakikadan sonra çocuğumun ve kendi haklarımı düşünmem gerektiği kararına vardım . Eşim geçirdiği sağlık probleminden dolayı beni suçlayacağını benim onu strese soktuğum için bu hale geldiğini , onunla uzlaşmazsam mahkemeye sunacağını vs.. beni resmen tehdit etti . Başına bu sağlık problemi geldiğinde 2 gündür yüz yüze gelmemiştik bile. Kafam allak bullak böyle birsey olabilir mi ? Avukat olan varsa bu konuda fikir beyan edebilir mi?
Çok üzülerek ayrılıyorum, bu güne kadar kimseyle kavga bile etmedim diyebilirim, ne geliyorsa başıma bu sakinliğimden , iyi niyetimden geldi . Çocuğum incinmesin istedim ama madem böyle dediğiniz gibi , mal mülk onun üstüne ama hepsi evlilik birliği içinde alındı. Ortak mülk hepsi evden çıkmadım, evde ben oturuyorum, arabada bende çocuk okula gidip geliyor.hiç acıma kız bas tekmeyi... hiçbişey yapamaz. mal mülk kimin üzerine?
Ya yurusun gitsin kim kimin yuzunden hasta olmus bu sadece etkendir. Ben kanser oldum genetigimde var ama esimde tetikledi. Ama sebep yine degil. Sunarsa sunsun ne diyecek hakime. Ozman ben anlatsam donunu dahi alirim yani. Oyle sey olamaz cocugunda sende kalir simdi avulat kizlar var gelirler sana yol goserirler. Cocugu dusunerek kararindan vazgecme o cocuk sagliksiz ortamda daha kotu olurBenim 2. konumu okuyanlar yaşanılanları biliyor, kafam o kadar doluki nasıl davranacağımı bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olur diye yazıyorum. 2 aydan sonra ilk defa karşılıklı oturduk ve konuşmaya çalıştık. Yine tavrı aynı şu dakikadan sonra çocuğumun ve kendi haklarımı düşünmem gerektiği kararına vardım . Eşim geçirdiği sağlık probleminden dolayı beni suçlayacağını benim onu strese soktuğum için bu hale geldiğini , onunla uzlaşmazsam mahkemeye sunacağını vs.. beni resmen tehdit etti . Başına bu sağlık problemi geldiğinde 2 gündür yüz yüze gelmemiştik bile. Kafam allak bullak böyle birsey olabilir mi ? Avukat olan varsa bu konuda fikir beyan edebilir mi?
Eşim geçirdiği sağlık probleminden dolayı beni suçlayacağını benim onu strese soktuğum için bu hale geldiğini , onunla uzlaşmazsam mahkemeye sunacağını vs.
Konuşmuyordu, hep aynı şeyleri söyledi durdu , beni iki yüzlülükle suçladı, sebebini sorunca sen benim hakkımda hem kendi ailene hemde benim aileme hep iyi şeyler söylüyorsun dedişaşırdım kaldım, sen zaten kötü biri değilsin dediğimde, sen beni zaten terkedecektin, kaç kere gitmeye kalktın biliyorum dedi
Eşinin yaşadığı sağlık problemini bilmiyorum. Diyelim şeker hastası oldu.Benim 2. konumu okuyanlar yaşanılanları biliyor, kafam o kadar doluki nasıl davranacağımı bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olur diye yazıyorum. 2 aydan sonra ilk defa karşılıklı oturduk ve konuşmaya çalıştık. Yine tavrı aynı şu dakikadan sonra çocuğumun ve kendi haklarımı düşünmem gerektiği kararına vardım . Eşim geçirdiği sağlık probleminden dolayı beni suçlayacağını benim onu strese soktuğum için bu hale geldiğini , onunla uzlaşmazsam mahkemeye sunacağını vs.. beni resmen tehdit etti . Başına bu sağlık problemi geldiğinde 2 gündür yüz yüze gelmemiştik bile. Kafam allak bullak böyle birsey olabilir mi ? Avukat olan varsa bu konuda fikir beyan edebilir mi?
Çok üzülerek ayrılıyorum, bu güne kadar kimseyle kavga bile etmedim diyebilirim, ne geliyorsa başıma bu sakinliğimden , iyi niyetimden geldi . Çocuğum incinmesin istedim ama madem böyle dediğiniz gibi , mal mülk onun üstüne ama hepsi evlilik birliği içinde alındı. Ortak mülk hepsi evden çıkmadım, evde ben oturuyorum, arabada bende çocuk okula gidip geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?