Boşanmaya karar verdim korkuyorum

csgb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2024
14
2
1
34
Eşimin haberi yok daha avukata danıştım nasıl yaparız haklarım kayıplarım neler diye öğrendim dün . Bu zaman kadar cesaretim hiç olmadı korktum utandım yanlizlik bunun gibi şeyler yüzünden sustum artık son olanı da kabul edersem ben diye bişey olmayacak bana yaptıklarını yaşasın istiyorum sonra sarılması geliyor aklıma .
Bu süreç nasıl ilerler nasıl olur psikojim ne yapmam lazım yanımda destek olcak ailem de yok ne olur bu süreçte

Boşanma süreci hep sancılıdır. Yaptıkları canına tak eder ama sarılışı iyilikleri gelir aklınıza nankör müyüm acaba diye düşünürsünüz. Eğer o evlilik evlilik olmaktan çıkmışsa arkanıza dönüp eski günleri hatırlamayın. Kendinize bir defter tutun eşinizin artılarını bi yere eksilerini bi yere yazın ama saçma dahil her şeyi yazın iyi ve kötü sonra +ları ve -leri sayın. Hangisi daha fazla?

Eşimin haberi yok daha avukata danıştım nasıl yaparız haklarım kayıplarım neler diye öğrendim dün . Bu zaman kadar cesaretim hiç olmadı korktum utandım yanlizlik bunun gibi şeyler yüzünden sustum artık son olanı da kabul edersem ben diye bişey olmayacak bana yaptıklarını yaşasın istiyorum sonra sarılması geliyor aklıma .
Bu süreç nasıl ilerler nasıl olur psikojim ne yapmam lazım yanımda destek olcak ailem de yok ne olur bu süreçte
Neden boşanmak istiyorsunuz, çocuğunuz var mı?

Vallahi insan yaşamadan anlayamıyor.
Ben çok zorlandım.
Terapi falan alıyorum.
Ama genel olarak bakınca kurtuldum diyorum.
Çok kararlı olmanız lazim.
Belirsizlik ürkütür çok normal.

çocuk var mı? ekonomik özgürlüğünüz var mı? bunlar önemli. Ayrıca neler yaşadınız aşılması zor şeyler mi?

Tamam siz zihninizde bitirmişsiniz. Sıra kalbinizde bitirmeye geldi. Affedilemeyecek hadiseler yaşandı demek ki aranızda. Kendi yaralarınızı kendiniz saracaksınız. Sizi sizden başka kimse anlayamaz ve de iyileştiremez. Max. 6 ay kadar kadar anılarınız sizi rahat bırakmayacak. Geceleri rüyanızda göreceksiniz. Özleyeceksiniz ama yaptıkları aklınıza geldiğinde ayrıldığınız için kuş gibi rahatlayacaksınız. Anlaşmalı boşanmaya bakın konu sahibi. Çekişmeli boşanma davaları çok yıpratıcı geçiyor. Hiç kimse için üç kuruşluk keyfimizi kaçırmaya değmez. İç huzurunuz herşeyden önemlidir. Kariyerinize ve hobilerinize odaklanın. Zaman herşeyin ilacıdır. Boşanmış bir kadın olarak yazdım bu satırları.

Eğer çocuğunuz yoksa ekonomik özgürlüğünüz varsa ortada korkmanızı gerektirecek bir durum olmaz.

Güçlü durun bu noktaya getirmişse sizi sakın arkanıza bakmayın ..

Neden boşanmak istiyorsunuz, çocuğunuz var mı?
Allah'tan çocuğum yok bı bu konuda akıllı olmuşum. Çok şey yaptı düzelir anlar geçer derken bı baktım ben hiç misin onun için . Ne ağır bişey bile bile kötülük yapılıyor evlen eşine eziyet et diye mi evlenir insan .
Kelime bulamıyorum derdimi anlatmaya o kadar yorgunum ki

Boşanma süreci hep sancılıdır. Yaptıkları canına tak eder ama sarılışı iyilikleri gelir aklınıza nankör müyüm acaba diye düşünürsünüz. Eğer o evlilik evlilik olmaktan çıkmışsa arkanıza dönüp eski günleri hatırlamayın. Kendinize bir defter tutun eşinizin artılarını bi yere eksilerini bi yere yazın ama saçma dahil her şeyi yazın iyi ve kötü sonra +ları ve -leri sayın. Hangisi daha fazlaeksileri

Eksileri hep fazlaydı ben değişir dedim ama .keza ben stres topu . Kısa zamanda o kadar şey gordum ki bosanamaz deyip herşeyi yapmayı hak gördü

çocuk var mı? ekonomik özgürlüğünüz var mı? bunlar önemli. Ayrıca neler yaşadınız aşılması zor şeyler mi?
Güçlü ol diyorum bu sefer gereken cevabı ver diyorum bnaa yaptıklarını ödesin artik
Ekonomik özgürlüğüm geç de olsa oldu. Dolandırdı gibi bişey oldu ona göre dolandırma sayılmaz bunu da kabul edersem ben onun her isteğine tamam demiş olcagim

Tamam siz zihninizde bitirmişsiniz. Sıra kalbinizde bitirmeye geldi. Affedilemeyecek hadiseler yaşandı demek ki aranızda. Kendi yaralarınızı kendiniz saracaksınız. Sizi sizden başka kimse anlayamaz ve de iyileştiremez. Max. 6 ay kadar kadar anılarınız sizi rahat bırakmayacak. Geceleri rüyanızda göreceksiniz. Özleyeceksiniz ama yaptıkları aklınıza geldiğinde ayrıldığınız için kuş gibi rahatlayacaksınız. Anlaşmalı boşanmaya bakın konu sahibi. Çekişmeli boşanma davaları çok yıpratıcı geçiyor. Hiç kimse için üç kuruşluk keyfimizi kaçırmaya değmez. İç huzurunuz herşeyden önemlidir. Kariyerinize ve hobilerinize odaklanın. Zaman herşeyin ilacıdır. Boşanmış bir kadın olarak yazdım bu satırları.

Önceden resimlerimize hc biseye kiyamazdim avukata gitmeye korkardim barışiriz onsuz bişey olsun istemezdim bunu bilirdi ve bnaa herşeyi yapmayı hak gördü yapmadığı kalmadı o kadar dolmusum ki avukata gittiğim için mutluyum kurtul diyorum nereye kadar seni sevmiyor belli değerim yok gurur kalmadı. Ne var biliyor musun yalnızlıktan korkuyorum tek başına ya basarmzsam diyorum .
Çekişmeli olur büyük ihtimalle

Sevgili konu sahibi, burada bir üyenin mesajını gormustum, eşinizi başkasıyla gördüğünüzü hayal edin, bu sizi üzmüyorsa bosanin. Bunun cevabi beni hic uzmemis, aksine mutlu oldugu icin sevindigimi hissetmistim. Dugune cagirsa ceyregimi alip giderim yani 🤭 Aynı süreçten geçiyorum, gercekten cok zor bir süreç, tum gücünüzü toplayın ve bir yola girin. Bende artık son olanı kabul edersem elimdeki herseyi kaybedecegimi anlayıp girdim bu yola. Pişman değilim, iyi olacağımı anladım buradaki iyi insanlar sayesinde. Sende iyi olacaksın buna inan 🙏 ailen bosanmani mi istemiyor yoksa farklı sebepten mi yanında değiller?

Sevgili konu sahibi, burada bir üyenin mesajını gormustum, eşinizi başkasıyla gördüğünüzü hayal edin, bu sizi üzmüyorsa bosanin. Bunun cevabi beni hic uzmemis, aksine mutlu oldugu icin sevindigimi hissetmistim. Dugune cagirsa ceyregimi alip giderim yani 🤭 Aynı süreçten geçiyorum, gercekten cok zor bir süreç, tum gücünüzü toplayın ve bir yola girin. Bende artık son olanı kabul edersem elimdeki herseyi kaybedecegimi anlayıp girdim bu yola. Pişman değilim, iyi olacağımı anladım buradaki iyi insanlar sayesinde. Sende iyi olacaksın buna inan 🙏 ailen bosanmani mi istemiyor yoksa farklı sebepten mi yanında değiller?
Ben dayanamiyorum elim ayağım buz kesiyor nefes alamıyorum o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi mahkeme açıldı ama ben bı umut varmış gibi yaşıyorum başka şey düşünemiyorum karar veren ben ama acı cekende benim

Back
X