Teşekkür ederim evet küçükÇocuğun küçükse velayetini alırsın ama mal varlıklarıyla ilgili bir bilgim yok maalesef.
Hakkında hayırlısı olsun
kadının maaşına el koyduğu için.Babanin ameliyat parasini Kocan niye oduyecek onu anlamadim abin odesin
Esimin iki kati maas aliyorum. Bebegim 1,5 yasinda. Kendi hesabimdaki para da bölünür mu bosanirken. Sonucta duzen kuracagim bosandiktan sonra para lazim olacak. Hesaptan cekip babamin ustune yatirmaliyim o zaman. Altinlar ve birikimimiz babasinda onu gitti sayiyorum artikAvukat arkadaslar daha iyi yardimci olur benim bildigim araba evlilikten sonra alinmissa hak iddia edebilirsiniz. Takilar icin ise kanunen düğün takilari geline ait. Altinlarinizi aldiklarini ispatlamaniz o sekilde geri almaniz gerekebilir.
Yuz kizartici bir sey yapmadiginiz, maddi olarak babanin cok asagisinda olmadiginiz ve akil sagliginizi kaybetmediginiz surece cocugunuzu babaya vermezler diye dusunuyorum.
Yanlıssam hukukcu arkadaslar beni düzeltsin lütfen.
Cok dogru bir karar vermissiniz.
Teşekkür ederim. Cesaret gosterip yapacagim. Artik cok daha rahatim cunku ailem biliyor ve yanimda. 3 yılım gitti kalanini kurtarayimÖnceki konunuzu okumuştum, annenizle konuşmanız ve bu kararı vermeniz çok olumlu bence. Artık kendinizi suçlamayı kesinlikle bırakın, bu bir deneyimdi yaşanması gerekiyordu ve sizin de öğrenmeniz gereken şeyler vardı. Çocuğunuzun velayeti konusunda bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum, maddi konularda da biraz daha baskın ve akıllıca davranmanız gerekiyor. Şartlar tam olarak oluştuğunda da hemen harekete geçin. İhtiyacınız olan tek şey; kendinize güvenmek. Bol şans..
Altinlar ve birikiminiz nasil alinir pek bilgim yok ama kanitlanirsa bir yolu vardir diye dusunuyorum. Siz bence de hesaptan cekip baska yerde biriktirin. Cocugunuz konusunda da butun her sey lehinize.Esimin iki kati maas aliyorum. Bebegim 1,5 yasinda. Kendi hesabimdaki para da bölünür mu bosanirken. Sonucta duzen kuracagim bosandiktan sonra para lazim olacak. Hesaptan cekip babamin ustune yatirmaliyim o zaman. Altinlar ve birikimimiz babasinda onu gitti sayiyorum artik
Canim altinlari dugun videosunda belliyse kurtarirsin. Dugun takisi kadina veriliyor. Bankaya kartini kaybettigini ilet yenisini versinler. Hesabindaki parayida cek altın yap ailene ver. Nasilsa oda sizin birikimi babasina vermis. Canim bela bangir bangir bagirmis zaten. Elindeki herseyi babasigile vermis. Bi daha yuva kurarsan insallah dikkatli ol. Evlilik birligi icindeki mallar esit bolunur esinin adinada olsa.Esimin iki kati maas aliyorum. Bebegim 1,5 yasinda. Kendi hesabimdaki para da bölünür mu bosanirken. Sonucta duzen kuracagim bosandiktan sonra para lazim olacak. Hesaptan cekip babamin ustune yatirmaliyim o zaman. Altinlar ve birikimimiz babasinda onu gitti sayiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?