Merhaba iki gün once konu acmistim hani süzme salakligimin hikayesi diye. Hikayenin sonu yoktu eee dediniz. Annemle konustuk bugün. Bircok seyden haberleri var babama ve abime anlatmis konusmuslar. Bana hak veriyorlar ve arkamdalar. Bosanmak istersen 9 cocuklu da olsan yanindayiz dediler. Annem düğün alisverisinde gormustum ben ama iste... dedi. Ben goremedim be annem dedim. Kendim buldum siz istemediniz ama ben durmadim israr ettim diye ses edemedim, inandim dedim. Nerden bilceksin kizim bende inandim dedi. Esim o kadar tatli dilli konusur yag yakar ki. Anneme babama bana yagli balli konusur. Lafta herseyi yapar inanirsin. Ama is yapmaya gelince yan çizer. En son ki olayda oldugu gibi. Babamin ameliyat parasini verecekt guya son anda caydi kavga cikardi. Ustelik olay sadece maas karti degil her konuda beni sindirdi bastirdi bunaltti. Her neyse
Simdi ben bosanmaya karar verdim ama bu oyle hemen olmaz. Babam ameliyat olacak yanimda kaliyo. Ben calismaya baslayacagim. Para biriktirmeli ve ona vermemeliyim bi sure. Birde altinlarim ve birikimimiz babasinin ustune bi hesapta birde arabamiz var esimin ustune. Simdi ayrilirken bu bankadaki paralarda hak iddia edemem biliyorum. Peki arabaya ne olur. Hic bilmedigim icin soruyorum. Hesabimdaki paradan ona bölünmez demi bosanirken. Birde cocugun velayetini alabilirim dimi
Simdi ben bosanmaya karar verdim ama bu oyle hemen olmaz. Babam ameliyat olacak yanimda kaliyo. Ben calismaya baslayacagim. Para biriktirmeli ve ona vermemeliyim bi sure. Birde altinlarim ve birikimimiz babasinin ustune bi hesapta birde arabamiz var esimin ustune. Simdi ayrilirken bu bankadaki paralarda hak iddia edemem biliyorum. Peki arabaya ne olur. Hic bilmedigim icin soruyorum. Hesabimdaki paradan ona bölünmez demi bosanirken. Birde cocugun velayetini alabilirim dimi