Boşanmaya karar verdim

Avukatsız bu işe kalkışmayın
Eşinize de asla renk vermeyin bu konuda
Boşanmanın adını bile geçirmeyin
Çoğu erkek çirkinleşir maddi ve manevi olarak sizi zarara uğratabilir
Hakkınızda hayırlısı olsun…
Evet nerdeyse tüm erkekler bambaşka birine dönüşüyor bu süreçte. Allah kolaylık versin.

Çok denedim yapabilmeyi gerçekten ama çok tükendim evde çocuklarımla yaşıyorum sadece evliyiz ama değiliz o kendine bi hayat kurmuş onu yaşıyor. Ne aynı sofraya oturuyoruz ne aynı yastığa baş koyuyoruz. Bide üstelik bişey olduğu zaman akşama kadar yatıyorsun deyip kavga ediyor benimle çocuklarımın birisi 6 aylık biri 7 yaşında okula gidiyor evin işleri çocukların bakımları… ama o akşama kadar yattığımı düşünüyor. Boşanmak istiyorum Allah’a hergün dua ediyorum bana cesaret, güç versin kolaylık versin. Evlatlarımla bi yuva kurmak istiyorum. Zaten yok tamamen çıkarmak istiyorum. Evet çocuklarımız var mecbur görüşücez ama en azından bu evden gitmek istiyorum aile apartmanı ne onu ne de ailesini görmek istemiyorum
Onun ailesinin size karşı kötü davranışları/sözleri vs oluyor mu? Bunları da boşanma sürecinde söz konusu edin eğer varsa. Sadece alkol değil tüm sorunları avukatınıza detaylı bir şekilde anlatın.

Onun ailesinin size karşı kötü davranışları/sözleri vs oluyor mu? Bunları da boşanma sürecinde söz konusu edin eğer varsa. Sadece alkol değil tüm sorunları avukatınıza detaylı bir şekilde anlatın.
Yok kayınvalidem benden taraf oğlunu suçlu buluyor yaptığının yanlış olduğunun farkında bana kötü bi sözleri yok Allah var hatta kocam bize bakmıyor onlar yardımcı oluyor sağolsunlar

Eşin malları miras yoluyla mı ödedi geliri kanıtlar mısın ev almayı kabul eder mi bir de altınlar kaç sene olmuş. Çok şey istiyorsun bence alamazsın bu kadar şey nafaka da yetmez

Eşin malları miras yoluyla mı ödedi geliri kanıtlar mısın ev almayı kabul eder mi bir de altınlar kaç sene olmuş. Çok şey istiyorsun bence alamazsın bu kadar şey nafaka da yetmez
Miras değil kendimiz kazandık ve evet geliri kanıtlayabiliriz . Altınları vereli bir sene bile olmadı.

Aslında avukat olmadan da ilerletirsin ama duruşmalara gidip gelmen zor olur, üzerine hiçbir şey yoksa ve çalışmıyorsan adli yardımlı yani avukat talep edebilirsiniz, davayı açar açmaz nafaka iste ödemezse hapis cezası var

Dava başına mı aylık mı acaba
Asgari avukatlık ücreti 30 bin. Dava başına. Ama bu davanın anlaşmalı/çekişmeli olmasına göre de şekilleniyor, avukatın isteğine kalıyor. Çekişmeli bir dava 70 bin 100 bin olabiliyor karmaşıklığına göre.

Kızlar 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Eşimle hiç anlaşamıyoruz yani buraya yazsam roman olur o yüzden kısaca bahsedeyim alkol alıyor eve sadece duş alıp uyumak için geliyor çocuklarla ilgilenmiyor benimle konuşmuyor vs vs. Boşanmak istiyorum çocuklarımı da bırakmam ama bi gelirim yok. Eşimin mal varlığı iyi kendisi çiftçi: evlendikten sonra çok şeyler aldık tarla araba traktör biçer döver dükkan filan. Kanunen evlendikten sonra yarı yarıya hakkım var ama ben bi ev alcak kadar mülk versin benden aldığı ziynetleri versin bide nafaka versin istiyorum. Küçük bebeğim büyüyünce çalışırım o zamana kadar annemlerle kalırım bir sene. Boşanmam gerekiyor bu adamla ömür geçmez ama cesaretim yok ya mallardan hak vermezse nafakayı ödemezse ziynetlerimi vermezse diye korkuyorum. Bu yolda olanlar varsa bana da bi akıl versin
Eğer avukat arayışıniz varsa yazın bana yardımcı olurum çok cabbar

Back
X