Boşanmaya karar vermek...

Cocugu alamaz,ben o yastaki bebeyi babasina veren hakim tanimiyorum.

Ayrica her ay 1 hafta gordugunuz kocadan bosaninca degisen bir sey olmaz pek. Zaten adam yok,tereddutunuz nedendir anlayamadim.
Ayda 1 hafta görüşüyor ama hakaret var, asagilama var, 3ncu kisiler tarafindan darp var, saygısızlık edepsizlik, eşini kendi ailene kotuleme var.. Nerden tutsan elinde kaliyor..

Günaydın.
Anladığım kadarıyla yardımcı olayım.
3 yaşındaki bebeği hangi hakim babaya verir?
Ayrıca ay 4 hafta değil mi?
3 haftası dışarıda olan ve zaten size hayrı olmayan adamdan ayrılınca nasıl pişman olacaksınız,neyin korkusu var anlamadım?

Günaydın.
Anladığım kadarıyla yardımcı olayım.
3 yaşındaki bebeği hangi hakim babaya verir?
Ayrıca ay 4 hafta değil mi?
3 haftası dışarıda olan ve zaten size hayrı olmayan adamdan ayrılınca nasıl pişman olacaksınız,neyin korkusu var anlamadım?
haklısınız.eşimi çok severek evlendim. özgüvenimi öyle yerle bir ettiki onsuz yaşayamayacakmışım hissini aşıladı hep. ben cok yufka yürekliyim.iki ağlayınca hemen affettim hep. değişeceğine hiç inancım kalmadı ama.öyle konuşuyorki bu yaptıklarının hepsini düzeltmiş daha da düzelecekmiş pişman olacakmşm nu yuvayı yıktıgıma cocugu babasız bıraktıgına vs..

Eşinizin yaptığı her şey çok çok kötü; ama para gizlemesi, kendisi para biriktirmek için sizi ve çocuğunuzu "sıkışığız" diyerek bir şeylerden mahrum bırakması tek kelimeyle iğrenç. Bu evliliğin kurtarılacak bir tarafı kalmamış.

Eşinizin yaptığı her şey çok çok kötü; ama para gizlemesi, kendisi para biriktirmek için sizi ve çocuğunuzu "sıkışığız" diyerek bir şeylerden mahrum bırakması tek kelimeyle iğrenç. Bu evliliğin kurtarılacak bir tarafı kalmamış.
o biriltirdiği parayla yine bizim için bşi yapmş öyle savunuyor. tabi ben yakalayıp sıkıştırmasam belki yıllarca borc ödüyoruz sanacaktım orası ayrı

Aklıma direk çocuğu o parayla kaçirabilmek için oldugu geldi .Ben boyle adama guvenmezdim bidaha .Kafamı yastığa bile rahatça koyamazdım
.ya dediğini bigün yaparsa dıe. Boşanırsan çocuğu sanaverırler zaten ozaman hiçbi halt yiyemez .Senın adina ben çok korktum .Allah korusun düşüncesi bile öldürür beni

size tek şey söyleyeceğim çocukluğum anne babamın kavgası babamın annemi küçümsemesi şiddet ve benzerı seylerle geçti. okadar çooookkkkk istiyordum kı boşanmalarını. çok özenırdım kavgasız aılelere. büyüdüğüm dede fıkrım degısmedı keşke boşansaydın dedım anneannem üvey oldugu ıcın boşanamadı. inanın çocukken huzurlu aılede buyumeyen cocuklar yetişkin olduklarındada mutlu olamıyorlar sonradan panık atak kaygı bozuklugu ozguven eksıklıgı hepsı ortaya cıkıyor. çocugum ıcın boşanmıyorum çok yanlış bir kelıme bunu düşünen kadınlara ıtafen yazıyorum.

Evliliğinizde elle tutulur hiçbirşey yok.. Karısını herkese kötüleyen erkek Allahımmm sen büyüksünn... o ailenin seni sevmemesı normal cunku kocanız kotuluyor sızı.. kardesı darp edıyor oda ses cıkartmıyor bır kere erkek olsa o elı alır kırar... cocugunuzun buyudugunu dusunun o kavgaları anlayacak hep ıcınde olacak. Çocugunuz ıcın savaşın boşanın ve kazanın

Evliliğinizde elle tutulur hiçbirşey yok.. Karısını herkese kötüleyen erkek Allahımmm sen büyüksünn... o ailenin seni sevmemesı normal cunku kocanız kotuluyor sızı.. kardesı darp edıyor oda ses cıkartmıyor bır kere erkek olsa o elı alır kırar... cocugunuzun buyudugunu dusunun o kavgaları anlayacak hep ıcınde olacak. Çocugunuz ıcın savaşın boşanın ve kazanın
olay olugunda evde degildi.sonrasında da birşey yapmadı.olay büyümesin dedi.

o biriltirdiği parayla yine bizim için bşi yapmş öyle savunuyor. tabi ben yakalayıp sıkıştırmasam belki yıllarca borc ödüyoruz sanacaktım orası ayrı

Daha önce boşanmak istemişsiniz, maaşım da iyi diyorsunuz. Bence evin giderlerini size karşılatıp, kendi maaşıyla para biriktirip kendini garantiye alma peşindeydi. Kötü bir koca olduğu yetmezmiş gibi maddi olarak da sömürmeye çalışmış sizi. Ne kadar erken kurtulursanız o kadar iyi. Hem kendiniz için, hem çocuğunuz için.

Son düzenleme:
Bacım aynı filmi izlemişsin daha önce adam akıllanmamış lütfen bunu tekrar yapma neresinden tutsan elinde kalıyor karısının dedikodusunu yapan adamdan ne hayır gelir ayy adam dedim pardon
Ki adamın varlığı da yok yalan dolan psikolojik şiddet akrabalardan şiddet artı akıllanmayan adam yapma bunu kendine ve çocuğuna ne olur

haklısınız.eşimi çok severek evlendim. özgüvenimi öyle yerle bir ettiki onsuz yaşayamayacakmışım hissini aşıladı hep. ben cok yufka yürekliyim.iki ağlayınca hemen affettim hep. değişeceğine hiç inancım kalmadı ama.öyle konuşuyorki bu yaptıklarının hepsini düzeltmiş daha da düzelecekmiş pişman olacakmşm nu yuvayı yıktıgıma cocugu babasız bıraktıgına vs..
Arkadaşım hayat sizin.
Siz sağlam durmazsanız maalesef üzülmeye devam edersiniz.

öyle empoze ettiki bana yıllardır o mükemmel koca ben sorunlu eşim.o beni iyi çekmiş yine.onun gibisini bulamazöışım vs.
Yürüsün gitsin ya utanmıyor da. Ayrıl kurtul böyle adamı çekip ömrünü boşa harcama be canım sana yazık bunlar adam olmaz hiç ümitlenmemek lazım

5 senedir evliyiz. 1 kızımız var3 yaşnda.ben çok aşık olarak evlendim ama eşim sanırım beni uygun gördüğü için beğendiği için evlendi. flört dönemimiz kısa sürdü nişan düğün 1 sene içinde oldu. sevgiliyken nekadar farklı insanlar olduğumuzu görüyordum ama umursamıyordum sonuçta ortak noktayı buluyorduk.zamanla o ortak nokta yok oldu eşimin hep beni akraba ve ailesine kötülediğini yakaladım.özürler diledi ama devam etti.zamanla sürekli msjları sildiği için yakalayamamaya başladm ancak hep içten içe ailecek dedikodumu yaptıklarını düşünüyordm.eşimle kavgalarımız çok şiddetli olurdu.sinir krizlri geçirirdim. lohusaykn habire cocugu sendn alırm kaçırırım 6 ay emzr yeter snra sana ihtycmz yok derdi kavgalarda. tabi bunları yapıyor sonra pişman oluyor özür diliyor bende affediyordum.
ailemdn nefret edyr ve hep kendi ailesini ön planda tutuyordu.ailem gelcegi zaman suratı düşüyordu.elinde telefon sohbet etmiyr muhabbet etmiyr cocukla ilgilenyr ben yokmşm gibi davranıyordu.bunu ona söyledgmde ilgilendgni bnm kuruntu yaptgmı ileri sürüyordu.bir kez boşanma davası açtm günlerce kapımda yattı değişcegne söz verdi.döndüm.budfa kavgalar azaldı hakaretler azaldı bitti hatta ama tamamen iletişimsizdik.aldgmz bşyin modelini yükseltmek için bana arkdşndan borç aldgnı bir sene onu ödeyecgni cok zorlancagmzı cok sıkışcağmzı söyledi.snra öğrendmki meğer borç fln almamş benden para sakladgnı gizliden o parayı biriktrdgni öğrendm.güvenm tamamen sarsıldı. üstne evi terk ettkten snra bana düşman kesilen kardeşi bni darp etti.hakkmda herkese namusuma laflar etti. ve bnm esim ağznı bile açıp laf söylemedi ona.bni korumayan kollamayan para saklayan hakkmda knşan bi adamla devam etmk istemedm bn tekrar terk edip dava açmaya karar verdm. esim yine tutustu yalvarıyor. vicdan yaptryr beni cocgmdan senden ayırma değişcm diye.ailem arkmda maaşmda iyi buarada.korkularım var yinede.nasıl olcak.ya pişman olursam. ama yok bu adam düzelmiyor. ve kendni ailecek mülemmel görüyorlar.ama bi.evliligi bitirmekte.cok zor.yardımcı olun... buarada cocugmuda ilerde benden soğutmakla yada mahkemede bendn almakla tehtit ediyr.ve esim sehir dısında calısıyor yani ayın 3 haftası yk evde.şimdiden teşekkürler
Dedıkodumu yapıyor demişsınız ya acaba ne diyor sızınde hatalarınız olabilir mı acaba kendınızle ilgili bısey yazmamişsınız eğer sız tamamen sucsuzsanız bu adam sızı sevmiyor ama o zaman neden ayrılmak istemiyor bence eksik anlattıgınız birşeyler var

E şinizin biraz karakteriyle ilgili sorunları var sanırım. Ailesinden kaynaklı olabilir onlara iyi görünmek için size bu hiç güzel olmayan hareketleri yapıyor olabilir.
Çocuklu kadınların çoğunun işittiği laflar bunlar çocukla tehdit. öncelikle bir yuva yıkılsın istemem çocugunuz babaya bağlı mı boyle bir durumda ne derece hasar alır bunlar daha önemli.
biz yetişkinler elbette şartlara hemen olmasa da çocuklardan daha çabuk alışıyoruz.
2 kez dava açmışsınız 1. neyse de 2.de o davayı sonuçlandırabilseydiniz bugün belki mutluydunuz. kaygılarınızdan dolayı devam ettirdiğiniz bir evlilik sanırım.
yaşınız kaç bilmiyorum ama mutluluk 30 undan sonra daha kıymetli bana göre. çocugunuz 5 yaşına gelmeden netleştirin bu durumu yoksa baba diye ağlayan kızınız için daha çok uzun yıllar bunları yaşamaya devam edebilir, bir yerde tıkanabilir, siz sürekli dava açan kadın, eşinizse artık bu duruma alışmış sonunda umursamayan bir adam olabilir...
baba demeyi öğreneli çok olmadı. komsunun esine bile baba diyebiliyor.babasını seviyor tanıyor ama etkileneceğini düşünmüyorum.ben de 26 yaşındaym

Back
X