Boşanmaya nasıl hazırlandınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok karışık olduğu için yazsam ifşa olacağım diye yazamadım. :)

Bir yanlış anlaşılma olmuş aslında.
Benim birilerine özelimizi anlattığımı düşünmüş, bir arkadaşının dengesiz bi lafı tesadüfen bizim bir problemimiz ile alakalıymış.

Eşim de çok kızar bu tarz şeylere. O da kendini öyle rencide olmuş hissedince "sana yetemiyorum ben" moduna girmiş.

tam da blöf olmadığını düşündüm bi ama umarım daha da düzeltiriz aramızı.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. :)
Kayinvalide ile alakası yok muymuş?

Kayinvalide ile alakası yok muymuş?

Etkisi tabii ki varmış ancak haklı olduğumu itiraf etti kayınvalide konusunda.

Samimi olmak istemediğimi söyledim.
Malı mülkü var biz manevi olarak destek olabiliriz ama gerekli olan durumda bakıcı tutulur dedim. Yine haklısın dedi.
Baya günah çıkartma gibi oldu o kadar çok şey konuştuk ki.

Vesile ile kv yi de aradan çıkarmış olduk.
Annesinin yalan söylediğini,aşırı derecede çok konuştuğunu,her şeye karışmak istediğinin farkında olduğunu söyledi.
10 günde bir ararım, zaten babaannem yaşında kv. Konuşacak konu bile bulamıyorum bunu söyledim tamam dedi.

Etkisi tabii ki varmış ancak haklı olduğumu itiraf etti kayınvalide konusunda.

Samimi olmak istemediğimi söyledim.
Malı mülkü var biz manevi olarak destek olabiliriz ama gerekli olan durumda bakıcı tutulur dedim. Yine haklısın dedi.
Baya günah çıkartma gibi oldu o kadar çok şey konuştuk ki.

Vesile ile kv yi de aradan çıkarmış olduk.
Annesinin yalan söylediğini,aşırı derecede çok konuştuğunu,her şeye karışmak istediğinin farkında olduğunu söyledi.
10 günde bir ararım, zaten babaannem yaşında kv. Konuşacak konu bile bulamıyorum bunu söyledim tamam dedi.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Eşinizin bu konuda size hak vermesi gerçekten güzelmiş. Ben kayinvalideyi genç zannetmiştim. Ama siz yine de tedbiri elden bırakmayın bebek konusunda. Normalde böyle şeyler yazmam. 🙈🙈🙈

Hakkınızda hayırlısı olsun. Eşinizin bu konuda size hak vermesi gerçekten güzelmiş. Ben kayinvalideyi genç zannetmiştim. Ama siz yine de tedbiri elden bırakmayın bebek konusunda. Normalde böyle şeyler yazmam. 🙈🙈🙈

Annesi ile ilgili o kadar çok sıkıntımız vardı ki buraya yazamadığım.
Sonunda bana hak vermesi beni de çok mutlu etti.
Çünkü tehlikeli bir kayınvalidem var, telefonda sesim uykulu diye oğlunu arayıp ağlayarak “mavilikonata konuşmak istemiyor galiba benimle” diyen bir kadın...
Çok teşekkür ederim, bir süre daha düşünmemekte fayda var kesinlikle. :)

Boşanmaya hazırlanmadım ancak okuduğuma göre iki taraf da fevri hareket etmiş, fevri kararlar vermiş. İkiniz de sonucunu istemediğiniz bir eyvallah çekmişsiniz.

Bence biraz zamana bırakın, acele de etmeyin. Büyük bir sorun değil, halledilebilir.

Evet sorum tam olarak bu.
Şiddet,ihanet,saygısızlık yok.
Dün gece birlikte olduk hatta yani iyiydi aramız, bebek istiyorduk 7 aylık evliyiz.
Az önce bi tartışma yaşadık, sonucunda iş boşanmaya geldi.
“Şuan boşanmak istemiyorum hazır değilim dedim -çünkü çalışmıyorum dönecek bir baba evim de yok. Kopuk bir ailem var anne ve baba başkalarıyla evli kendi düzenleri var. Evlenmeden önce de zaten öğrenci evindeydim.)

Onun üzerine bir süre aynı evde kalırız; yemeğimi,ütümü yapmak zorunda değilsin. Para bırakacağım yine gezebilirsin olmazsa birkaç aylığına bir arkadaşıma giderim dedi. 1 yıl böyle yaşarız, ailelere zamanla açıklarız diye teklifte bulundu. Şuan yaşadığımız ev babasına ait o yüzden benim gitmem gerekiyor..

Ayrılığın nedenlerine girmek istemiyorum çünkü yeterince üzgünüm,hayallerim yıkık.. 23 yaşında,7 aylık evliliğimi bitirecek olmak gözümde çok büyük bir çığ gibi duruyor şuan. Boşanmak asla istediğim bir şey değil ancak “seni sevdim ama” gibi bir cümle kullandı, artık sevmediğini ağzından kaçırdı o yüzden dönüşü yok..

neyse sözün özü boşanmış arkadaşlardan,büyüklerimden tavsiye istiyorum.

Nasıl bir yol izlemeliyim boşanırken? Siz nasıl atlattınız?
Yarın iş arayacağım işe girdikten sonra maksimum 3 ay daha kalmayı düşünüyorum bu evde kendimi toparlamalıyım..
Bir de nafaka asla istemeyeceğim ancak 30 bin lira kadar altınım var onları vermeyi düşünmüyorum evden belki yatak odasını alırım başka eşya almayı da düşünmüyorum..

Şimdiden teşekkür ederim, cevaplarınızı okuyor olacağım..
Merhaba hemen hemen aynı yaşlardayız ben de evleneli bir sene oluyor. Bizim de çok fevri zamanlarımız oldu birbirimizi çok kırdık ama hep o anlık sinirle değil genel duygularımla düşünmeye çalıştım hep ‘bu bizim ilişkimizi gerçekten bitirmeye değecek bir durum mu’ diye sordum. Cevabım hayır olunca da hiç uzatmadım. Diyeceğim o ki evliliğin ilk zamanları alışma süreci, uyum sağlama vs zor süreç ve bu süreçte gerçekten çok kırıcı durumlar yaşanabiliyor iki taraf için de. Bence adi bir durum yoksaboşanmaya gelene kadar birçok çözm yolu bulunabilir bunun en önemlisi de sakin kalabilmek, öteki türlü kendini yıpratırsın ben huzuru böyle buldum dilerim siz de bir çıkar yolu bulursunuz yuvanı dağıtma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X