• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANMAYA NASIL KARAR VERİLİR ?

@jodiesaiden evet akıl vermeniz beni mutlu eder. ama konuyu açarken açıkçası bu kadarda yargılanacağımı düşünmemiştim. :) Çocuk konusunu düşünmüyorum zaten şuan. Boşanmayı evet düşünüyorum sadece neler olacağından çekiniyorum. Çok pozitif bir insanım ama ben bile artık olumlu düşünemiyorum. Ben hep düzelir diye umut ettiğimden sabır ettim yoksa alttan alacak biri değilim. Acelelik konusunda evet haklısınız. Ailesi de aslında çok iyi insanlar beni çok severler. Sadece eşim biraz daha baskın bir karakter olduğu için her istediği yapılıyor sanırım. ev dediler aldı vs. Tarla benim için satılmadı ayrıca başka ihtiyaçlar içinde.
Umarım daha da zarar görmeden kurtulabilirsiniz

yok canım :) Ben aceleci biriyim biraz. Burcumdan mı bilmiyom akrep burcuyum. beklemek düşünmek beni yoruyor. Bir an önce olan olsunda kurtilim kafasındaydım. evet hataymış ama elimden bişey gelmiyor maalesef
Son yıllarda bir de saçma salak huylarını burçlara bağlama olayı çıktı😂 bu acelecilik değil, ne olduğu bağıra bağıran gelen ergenle senesi dolmadan evlenmişsin. Neyse olan olmuş artık geriye dönük ah vah etmenin faydası yok. bir an önce olan olsun da kurtulayım kafasındaysan bu evlilikten de bir an önce kurtul o halde🤔
bir de kadın kadının düşmanı diyor, kız senin düşmana ihtiyacın mı varrrr? 😌 senin kendine ettiklerini başka kim edebilirdi sana?

Son düzenleme:
Bela gostere gostere gelmis sen de bile bile gore gore kabul etmissin. Sanki harika bir hayatin var gibi inatla da cocuk yapmaya calisiyorsun. Burda senin gibi cok var. Kocam agzima ediyor üühüüü 😭😭😭diye aglayip iki ay sonra kizlaaaaaar hamileyiiiiiimmmm 🥰🥰🥰konusu acan.

Ben “adam çöp boşan” derim ama sende o potansiyeli gormuyorum.

Back
X