- 15 Nisan 2017
- 13.800
- 16.202
- 298
Bana söylediği ağır cümleleri bir deftere yazdım saklıyorum olur da boşanırsak kalbim yumuşadıkça açıp okuyayım diye.Çünkü ayrılıklarda ilk Başlarda hep iyi Şeyler gelir insanın aklına kötüler sanki hiç yokmuş gibi.Gerçi iyi anımız pek yok.Bu Şehire evlenerek geldim beni hiç gezdirmedi bile,evde oturduk o hep tv pc ile meşgul oldu.En azından Yanımda evden işe işten eve diye " iyiyim iyi " diyordum ama aldatıldığıma dair bulduklarım var ve şimdi güven Sıfır.Güven olmayınca olmuyor.İlk Zaman'ları bir süreç olarak düşünmeye çalışacağım Allah yardımcımız olsun tek korkum üzülürsem sütümün iyice azalarak yok olması Allah korusun.Evet yıpratıcı.Ama geçiyor.Tek başına çok zor.Bir destekçi lazım.Annen baban olmadan yapma.Büyükler en guzelını bılır.Kardesın ablan vs varsa yanına gelsınler.Bide sen daha yenı doğum yaptın.Ben 3 ay yatakdan çıkamamıştım.Uyanıp çikolata yıyıp gerı yatıodum.Aglayıp gerı yatıodum.Aılem bıde yaşlı sesım duyulmasın diye onları üzmüyüm diye sessız sessız aglıodum.Tabi anne bılmez mı evladını.Gelip benımle yatıodu.Zor olmazmı güvenmişin sevmişin dişinle turnagınla ev dızmısın.Kocam demişin .Sonuç hüsran.Tek başına girişme derim.Aileden başka kımseyede guvenme.
Kız Kardeşimi çağırayım bir o müsait.Annem üzgün durup beni de üzer.
size de geçmiş olsun iyi misiniz şimdi