boşanmayı bile beceremedik.....

İşte annelerimiz okadar iyi biliyorlar ki herşeyi,yaşamış görmüş insanlar annelerimizi dinlemek çok önemli sonradan pişman bile olabiliyoruz...bazem kendi bildiğimizi okumak ileride bize zarar verebiliyor canım yaşamış olarak çok iyi anlıyorum seni....

evet buyuklerımız gerçekten ılersını gorebılıyormuss..ama malesef kı ben o yasta gerceklerı goremedım :( gercı smdı de yapmam gereken seyı bılsem de neden arada kalıyorum onu da bılmıyorum.......sende mı esınden ayrıdın cnm?

Hayır canım allaha şükür evliyiz halen..ben mesela kaçarak evlendim kendi kararımla evlendim eşimde yaşı büyük benden çokk seviyorum ama evlenmeden önce okadar iyiydiki melekti Ama şimdi okdar değiştiki tanıyamıyorum tartışıyoruz sürekli buda beni mutsuz ediyor huzur kalmadı diyebiliriz..hayırlısı diyelim canım

Hayır canım allaha şükür evliyiz halen..ben mesela kaçarak evlendim kendi kararımla evlendim eşimde yaşı büyük benden çokk seviyorum ama evlenmeden önce okadar iyiydiki melekti Ama şimdi okdar değiştiki tanıyamıyorum tartışıyoruz sürekli buda beni mutsuz ediyor huzur kalmadı diyebiliriz..hayırlısı diyelim canım

hmm anladım canım allahım sonuna kadar mutlu etsın sızi allahım herkese akıl fıkır versın doğru yolu gostersın..boyle karmaşalar yaşamak cok daha zor..evde tartışma olmasıda cok kotu maleseff..kalpler kırılıyor kusmeler oluyor arada araya soğukluk gırıyor vs işte..aynen hayırlısı hakkımızdaaa

.
HADİ YAA off senınde mı boylee...canım ne desem bılemedım valla..ne zormus karar vermek bıde
bosandıktan sonra birbirimizi hala sevdiğimiz için ayrılmazsak belki birbirimizi affetme şansımız olabilirmiş ve bunun dogrultusunda tekrar evlenebilirmişiz die esın mı dıyorr????madem tekrar evlenme gıbı durum olcak neden boşanasın kı dımı ama yaa :(

aynen böyle diyor canım.canımı acıtmak istiyormus.bu yüzden boşanmanın tadını yaşamalısın diyor bana.ama it gibi de svgi var alıskanlık var onu da biliyoruz ikimizde .bende bosandıktan sonra bir arada kalma taraftarı değilim ah ahh....

nihalce ve alya 7 sayfadır neden diye sordunuz dertleştiniz, yorumlar yapıldı hala neden noktasındamısınız yoksa ne yapmalı kısmına geldiniz mi, o noktada sizi bekliyor olacağım öptüm mıncırdım yanaklarınızdan güzel arkadaşlarım

.
HADİ YAA off senınde mı boylee...canım ne desem bılemedım valla..ne zormus karar vermek bıde
bosandıktan sonra birbirimizi hala sevdiğimiz için ayrılmazsak belki birbirimizi affetme şansımız olabilirmiş ve bunun dogrultusunda tekrar evlenebilirmişiz die esın mı dıyorr????madem tekrar evlenme gıbı durum olcak neden boşanasın kı dımı ama yaa :(

aynen böyle diyor canım.canımı acıtmak istiyormus.bu yüzden boşanmanın tadını yaşamalısın diyor bana.ama it gibi de svgi var alıskanlık var onu da biliyoruz ikimizde .bende bosandıktan sonra bir arada kalma taraftarı değilim ah ahh....

ailemi asla dinlemedim ANALARIN LAFI BOŞ DEĞİLLL.....

o oyle dese ne olcak..sen ıstemedıkten sonra aynı evde yasamak zorunda deılsın kı..ayrıca senın esınde tuhaf gercekten..bu erkekleri anlamak cok zOR gercekten..hayırlısı cnm ya..

nihalce ve alya 7 sayfadır neden diye sordunuz dertleştiniz, yorumlar yapıldı hala neden noktasındamısınız yoksa ne yapmalı kısmına geldiniz mi, o noktada sizi bekliyor olacağım öptüm mıncırdım yanaklarınızdan güzel arkadaşlarım

slm şekerim..haklısn valla hala bıcır bıcır konusuyoruzzz napalım ki :)canım ya evet o kısma geldık :18::18::18: ve ben yine tüm kararsızlığımlaa ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :44:

o oyle dese ne olcak..sen ıstemedıkten sonra aynı evde yasamak zorunda deılsın kı..ayrıca senın esınde tuhaf gercekten..bu erkekleri anlamak cok zOR gercekten..hayırlısı cnm ya..

slm şekerim..haklısn valla hala bıcır bıcır konusuyoruzzz napalım ki :)canım ya evet o kısma geldık :18::18::18: ve ben yine tüm kararsızlığımlaa ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :44:

ben istemediğimde ne olcak aceba orasıda mechul.ikimizinde psikolojisi bozuk oldugundan suanda bana sürekli eziyet etme peşinde duygusal yönden ve gidiyim dediğimde bırakmadı offff cok farklı bişey bu işte canımmm yaa

alya88 beni gülme tuttu artık kararsızlıgımızdan dolayı biz birbirimizi paklarız herhalde senle :) baksana yazan bile kalmadı :D

ben istemediğimde ne olcak aceba orasıda mechul.ikimizinde psikolojisi bozuk oldugundan suanda bana sürekli eziyet etme peşinde duygusal yönden ve gidiyim dediğimde bırakmadı offff cok farklı bişey bu işte canımmm yaa

zaten oyle olur gideyim dersin bırakmazlar..sonra git derler sen ıkılemde kalırsın acaba yuvamı dağıtsam mı acaba bır sans daha versem mi..ama malesef ki bu sanslar bız boyle yaptıkca hıc bıtmeyecekk..kızımmmmmmmmm kestirip atmamız lazım..bızde mutlu olmayı hakediyoruz boyle kendını bılmez eslerle omur gecermı allah askına:31:

alya88 beni gülme tuttu artık kararsızlıgımızdan dolayı biz birbirimizi paklarız herhalde senle :) baksana yazan bile kalmadı :D

:)) canım yok be tek ıkımız deılız bızım gıbı sorun yasayan ve kararsız olan bı arkadas daha tanıyorum ben :) onunlada yenı tanıstık..daha kımbılır kac tane daha vardır..ah yaa kımse düştüğümüz duruma düşmesin ama çok zor ya..karar verme aşaması en zoruymuşş..biz daha bir karara varamadığımız içinde arkadaşlar yorum yazmıyo tabi ne desinlerrr ki biz daha ne yapmaya karar verdik o bile belli değil......:43:

Sanırım kadınlar için yeniden hayata başlamak çok göz korkutuyor. Sende de bu korku ön planda. Hem hayattan hemde eşinden korkuyorsun. Sanırım şiddet yaşıyorsun; ama aynı zaman seviyorsun da...Eski konularına baktım da; umarım senin için hayırlısı ne ise o olur. Eşini terapiste gitmeye ikna edebilsen belki olumlu yönde değişim gösterir. Henüz yaşın küçük; eşinde sözleriyle davranışlarıyla gözünü korkutmuş. Aile büyüklerinle konuşmalısın; eşini ikna etmelisin uzmana gitme konusunda...Önünde Allah izin verirse uzun bir hayat var; eşin bir süre sonra bebek için ısrar edecektir. Bebekte olursa çıkmazların artar; bir an önce çözüme odaklanmalısın. Bu ruh halinden kurtul; sen değerlisin ve kendin için en doğru kararı alıp uygulamaya koyabilirsin...

bravo. bu kadar güzel bir tahlil yapılamazdı ve bu kadar mantıklı öneriler sunulamazdı. tekrardan bravo..

var olan sorunlarınız nedir bilmiyorum, aşılır mı aşılmaz mı da bir fikrim yok.
ama bir soru sadece: siz, bu sorunları ortadan kaldırmak için elinizden her geleni yaptığınıza inanıyo musunuz? (sonradan pişman olmamanız için soruyorum, keşke diyeceğiniz bir boşluk bırakmayın arkanızda lütfen ):

bravo. bu kadar güzel bir tahlil yapılamazdı ve bu kadar mantıklı öneriler sunulamazdı. tekrardan bravo..

evet arkadaşım cok güzel fikirler sundu bana ve çok doğru tespitler yaptı..fakat malesef eşim bir uzmana gitme fikrine sıcak bakmıyor..ve ben bu durumumu aileme açtım onlar benim arkamda çık gel diyorlarr ama ben gercekten cesaret edemiyorumm..

var olan sorunlarınız nedir bilmiyorum, aşılır mı aşılmaz mı da bir fikrim yok.
ama bir soru sadece: siz, bu sorunları ortadan kaldırmak için elinizden her geleni yaptığınıza inanıyo musunuz? (sonradan pişman olmamanız için soruyorum, keşke diyeceğiniz bir boşluk bırakmayın arkanızda lütfen ):

canım sorunları ortadan kaldırmak yerıne ben sanırım hep onu affettım ve suan artık olayların ıcınden cıkamıyorum...ve senın dediğin gibi pişman olacağım şeyler yapmamak için bekliyorumm hala... :50:

dün bana ne diyor biliyomusun alya?düşünüyorumda bosandıktan sonra ben senle kesin tekrar evlenirim.çok alışmısım vazgecemiyorum dedi.allahım yaaa

dün bana ne diyor biliyomusun alya?düşünüyorumda bosandıktan sonra ben senle kesin tekrar evlenirim.çok alışmısım vazgecemiyorum dedi.allahım yaaa

ama bu laf beni etkiledimi hayır.ruhumu yitirmişim

ya arkadas madem sevıyosun madem alışmısın vazgeçemeyeceksin neden uzuyosun karınıı..neden yapacaklarından geri kalmıyosun..bak ben meselaa hiç kin tutamıyorum okadar sey yaptı ıkı tatlı lafına kanıyorum ve sonra dusununce bin pişman oluyorum en azından sen ruhunu yetirmek yerine laflarına kanmıyosun boyle demek daha doğru

Back
X