• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmayi dusunurken hamile kalmak

boşanmayı düşünürken eşinizle birlikte olacak kadar yakınsanız boşanmayı düşünmüyorsunuz demektir değil mi? boşanma kararı mı aldınız? konuyu bi açsanız da tam olarak yorum yapabilsek.

Boşanma kararını ne zaman aldınız ve boşanma kararı aldıktan sonra neden aynı oda da yattınız anlayamadım.

aslında olabilir hamileliği öğrenmek için bir aylık bir süre lazım
bir ay önce herşey normalken bu bir ay içinde boşanma kararı alındıysa
hamile kalması normal
boşanma nedeniniz nedir peki

Boşanma kararı bu 1 ay içinde alınmış olsa da sorunlar az da olsa kendini önceden göstermeye başlamıştır. Ki bu sorunlar kendini gösterirken aynı oda da yatmış olsam bile yakın davrananamam ben olsam.

Boşanma kararı bu 1 ay içinde alınmış olsa da sorunlar az da olsa kendini önceden göstermeye başlamıştır. Ki bu sorunlar kendini gösterirken aynı oda da yatmış olsam bile yakın davrananamam ben olsam.

eğer ortada ciddi bir sorun varsa tabi yakın davranamazsınız
ama bazen öyle oluyorki sürekli kavgalar yaşanıyor ve tabi barışmalar
en sonunda tükendiğini anladığı anda insan boşanma kararı alabiliyor
ben belki bu şekilde yaşanmıştır diye düşündüm

arkadasım cok mu buyuk sorunlarınız.
deneme sansın yokmu aldatma olayı gırdımı
yanı bebegınızı dogurmaya engel olacak kadar kotu bı durumdamısınız?
ona gore dusunun.
aldırmayı dusunursenız bıle esınızın ımzası olmadan aldıramıyorsunuz.

yani biz şimdi ne yazalım ? duyguların mı karışık? koruma yöntemlerini niye es geçtin? çocuk konusu çok önemli , neden kendinizi önemsemediniz ,herşeyikadere bıraktınızz?

açıkçası başını sonunu bilmediğim bir konuda yorum yaparak konu sahibini etkilemek istemiyorum.

bazen insan çok sinirli oluyor, eşiyle tartışıyor, duygusal olarak yaralanıyor ve boşanmayı düşünüyor. aradan zaman geçince yara iyileşiyor.

olumlu ve yapıcı yorumlarla yaraların iyileşmesinde belki bir nebze katkımız oluyor.

ama neden boşanmayı düşündüğünü bilmeden yorum yapmak doğru gelmiyor.

bir bebek herşeyi değiştirir. ister boşanın ister boşanmayın.
sorunu körükleyebilir veya çözebilir.

eşinizle aranızda ne problem olursa olsun,sorunlarınızı konuşarak halletmeye çalışın,ben her zaman ayrılık düşünüldüğü zaman hamile kalındığını duyduğum zaman ,Allah bir şans vermenizi istiyor diye düşünürüm,benim kendi şahsi fikrim..Allahım inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

boşanmayı düşünürken eşinizle birlikte olacak kadar yakınsanız boşanmayı düşünmüyorsunuz demektir değil mi? boşanma kararı mı aldınız? konuyu bi açsanız da tam olarak yorum yapabilsek.

Ben ona böyle evliliğim mutsuz olursam aynı gidersen senden ayrılacagim dedim. Kendini duzelt yoksa ayrilirim dedim. Benin aklimda ona Guvenmeden cocuk yapmamak vardi.Birlikteliğimiz oldugunda o korunuyordu ve korunmamış bana söyledi sende cocuk istiyorsunuz sandim dedi! Buyuk ihtimal kendinin duzelmeyeceginin oda farkinda bir cocuk var 20aylik belki ikitane olursa birakmaz dusuncesinde bence. Cok kızdım ertesi gun hapı aldırdım 12 saat geçmeden ictim ama ise yaramadı 9 haftalık hamileyim. Suan o bana bu oyunu oynadı dsha cok kizginim

eğer ortada ciddi bir sorun varsa tabi yakın davranamazsınız
ama bazen öyle oluyorki sürekli kavgalar yaşanıyor ve tabi barışmalar
en sonunda tükendiğini anladığı anda insan boşanma kararı alabiliyor
ben belki bu şekilde yaşanmıştır diye düşündüm

Ortada ki sorunlar esimin is seçmesi bulduğu istende hemen sıkılması, koliyi var( tuvalete sık cikma ama her zaman degil senede iki defa falan nuksediyo) bu hastalığını kullanması yani ben bu ısı yapmam orda tuvalet yok sunu yapmam tuvaletim gelirse ne yaparım. Bunu takıntı etmiş durumda hayatını Hastalığı'na göre yönlendiriyor. Cok bencil olması aileme saygısızlıkları, sınırlı olması benim arkadas yapmama izin vermemesi duşunun bir arkadasım yok. Cok kıskançlıkları şimdilik aklıma ilk gelen bunlar.
Bu arada boşanma kararı verdim demedim öyle kesin karar olsa Abi'ni aynı evde onla olmam ben ona boşanmayı düşünüyorum kendini duzelt düzeltmezsen bitsin dedim. O yüzden aynı eldeyiz normal karı/ kocayiz. Bir sansti ona verdigim

arkadasım cok mu buyuk sorunlarınız.
deneme sansın yokmu aldatma olayı gırdımı
yanı bebegınızı dogurmaya engel olacak kadar kotu bı durumdamısınız?
ona gore dusunun.
aldırmayı dusunursenız bıle esınızın ımzası olmadan aldıramıyorsunuz.

Yok aldirmayi düşünmüyorum ama gelecegim sanırım iki çocuklu dul bir kadın. Kaderim boyleymis. Oysa ben bir ömür boyu sürecek mutlu bir yuva hayal etmiştim cok üzülüyorum :(

eşinizle aranızda ne problem olursa olsun,sorunlarınızı konuşarak halletmeye çalışın,ben her zaman ayrılık düşünüldüğü zaman hamile kalındığını duyduğum zaman ,Allah bir şans vermenizi istiyor diye düşünürüm,benim kendi şahsi fikrim..Allahım inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Âmin. İlk cocuğumuz oldugunda en azından en son işinde 4 senedir çalışıyordu ev almistik ev borcu yüzünden çıkamıyordu
Dedim o zaman cocuk yapabilirim cunku bir coxugum olaun onla bari yanlizligim gecer sedim cocuklarida cok aeviyorum 4 aene sonra esime guvenin gelmeye basladi oyle cocuk yaptim.Avustralya'da yaşıyorduk. Ailem yanımda yoktu onalara olan davtanislarini bilmiyordum çünkü biz bizeydik arkadasım yoktu gurbet kafama takmıyorum. Ama şimdi turkiyedeyiz aileme olan davranışlarını gördüm dedim ben esimi hic tanımamıştım, Avustralya'da ki evi sattı sırf borçtan kurtulmak icin ta buralara geldi. Arkadaşlarim var görüşmeme izin vermiyor ben australia da yalniZim diyodum ama burda yalni değilken yalnızlığa kendimi gömmulmek zor.

Back
X