Bosanmayi dusunuyorum

yildiz28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
14
6
36
Merhabalar benim biraz icimi dokmeye ve disardan bir gorus almaya ihtiyacim var.
27 yasindayim 6 yillik evliyim 4 yasinda bir kizim var ve bosanmayi dusunuyorum cok mutsuzum.
gorucu usulu ve hatta biraz ailemin zoruyla evlendim. 20 yasina yeni girmistim ve beni istediklerinden 2 gun sonra nisanim oldu. Nisan gununde cok agladim ama aileme laf dinletemedim. Ailemle birlikte yurtdisinda kaliyordum gurbetci dediklerindeniz yani. Yazin kasabaya gittigimizde hep bir sürü görücü gelirdi ve esimin ailesini annem begendigi icin vermek istediler ve verdiler. Norvec'e geri döndügümde agladim sizladim ayrilmak istedim annem dinlemedi. Esimin yuzune soyledim seni sevmiyorum istemiyorum diye o aglayarak seni seviyorum sabredecegim falan diyordu hep kargoyla bir suru hediye gonderiyordu bana. Su an ki aklim olsa ailemi dinlemez ayrilirdim ama o zamanlar boyun egdim iyi olur dedim ve bir sonraki yil evlendim. Ilk zamanlar esimi sevmeye basladim cok iyiydi bana karsi ve beni kendine bi sekilde bagladi diyebilirim ama kor kutuk asik oldum diyemem tabiki sadece benim icin bu kadar sabretmesi ve bana asik olmasi ona isinmama sebep oldu. 1 yil sonra hamile kaldigimi ogrendim ki hic aklimizda yoktu. Istemiyordum acikcasi arkadaslarimin hepsi bekardi ve ben okulumu bile bitirmemistim. Ama gunahtir diye aldirmakta istemedim iyi ki de etmemisim cunku kizimi cok seviyorum. Hamile kaldiktan sonra sevgisi ilgisi yavas yavas yok olmaya basladi. Sanki artik savasmama gerek yok benim cocugum var karninda istesede beni birakmaz der gibi rahatladi hic evliligimiz icin gayret gostermedi. Dogumdan sonra daha beter oldu. Her anlamda yalnizdim. Ailemden arkadaslarimdan okulumdan ayrilmak zorunda kaldim esime oturum alabilmek icin baska bir ulkeye tasindik. ve hersey cok kotu gitmeye basladi. sevgi ilgi yok tamamen kayboldu daha cok tartismaya kavga etmeye basladik ve ben eskisinden dahada sogudum ondan ve bosanmayi dusunuyorum.
Sanki evde yokmusum gibi davraniyor. Isten gelip bir dizi film izleyip hemen uyuyor braber yemek bile yemiyoruz hep tok geliyor. Cinsellik zaten yok en fazla 2 ayda 1 falan istiyor o zamanda ben istemiyorum. Kac kere karsima alip bak boyle yapiyorsun soguyorum senden dedim. ilgi sevgi bekliyorum dedim bana misin demiyor. Bosanmak istemiyorum kizimi iki anali iki babali yapmak istemiyorum gayret goster dedim. Bn senin icin ne fedakarliklar yaptim ailemi okulumu herseyi biraktim dilini bile bilmedigim bir yere geldim sende biraz gayret goster bosanmayalim dedim ertesi gun yine aynisi.. eskiden benim sevgimi kazanmak icin bin bir takla atan esim simdi beni hic takmiyor. kiskanmiyor sahiplenmiyor. hic bir arkadasimiz yok kaldigimiz yerde hic cevrem yok esimde boyle olunca kafayi siyiracagim diye korkuyorum. asla bir yere gitmiyoruz ne bir yemege ne bir parka hic bir yere goturmez beni dogumgunumde hediye almaz evlilik yildonumunu hatirlamaz boyle yani.
3 gun once bosanmak istiyorum dedim neden dedi mutsuzum dedim tamam dedi uyudu. 3 gundur asla takmiyor beni var miyim yokmuyum belli degil. kizimizla cok ilgilenir cok seviyor onu ve bosansak kizimi etkiler mi diye korkuyorum. bu arada kizim otizmli dahada kotu olur mu diye korkuyorum. ama obur yandan bosanmazsam da esim kendine bir ceki duzen vermez hep boyle sevgisiz ilgisiz yokmusum gibi hissedecegim ve onunla keske evlenmeseydim diye uzulecegim. Arkadaslarimin mutlu evliliklerine bakip bakip imreniyorum. Hep yalnizim burda. Bekarken bana asik olan bir cocuk vardi ve hep bana yaziyor asla cevap yazmiyorum engelliyorum falan ama bir yandanda acaba baskasiyla evlenseydim nasil olurdu flaan diyorum. bunu dusunmek bile beni kahrediyor kendimi suclu hissediyorum.
ailemle konustum onlarda destekliyorlar beni hatta annem kendini cok sucluyor her konu acildiginda aglayip keske seni vermeseydim diyor ama is isten gecti. maddi durumdan iyiyim yani avrupada yalniz annelere yardim falan veriliyor kendi ayaklarimin ustunde durabilirim okulumun bitmesinede az kaldi zaten.
Bazen keske esim aldatsaydi kumar oynasaydi dovseydi beni diyorum benim icin bir bahane olurdu ve bosanip kurtulurdum simdi acaba cok sey mi istiyorum diyorum sonucta bir suru kadin var daha kotu durumda olup sabreden. Boyle sevgisiz ilgisiz diyince kucuk biseymis gibi gelebilir size ama inanin hergun olmek gibi birsey. Sanki evin icinde gorunmezim. Gorumceme biraz anlattim hic takmadi beni kayinvalidem herseyi biliyor gorumcem anlatmis iyi olur falan diyip telefonu kapatiyor. Sizce ne yapmaliyim? bir iki aylik durum degil 5 yildir boyleyiz ve duzelmiyor.

Ya sonuna kadar okudum yazınızı,üzüldüm.. ama merak ettiğim 5 yıldır nasıl sevgisizlik ve ilgisizlige sabrettiniz gerçekten şaşırdım?

Hep iyi olur dedim. Babasiz buyudum ben daha kucukken vefat etti kizimda babasiz kalmasin dedim icime attim ne varsa ama artik son noktadayim ve ne yapacagimi bilmiyorum. Bosansam sebeplerim yeterli mi diyorum bosanmasam bu omur nasil gecer diyorum

Hayir oturum icin degildi hic bir sekilde cunku iki yil once yine bosanmak icin buyuk bir kavga ettik o zaman dedim ona ben sana oturumu veririm merak etme aradada olsa kizini gormeni istiyorum o yuzden burda kalmani istiyorum dedim aglayip yok daha iyi olacam ben sensiz olamam falan diyince yine tamam dedim. Suandada oturumu yok 1 yil sonra olur anca. ama yinede almasini istiyorum kizimiz icin.

Derdiniz küçümsenecek bir şey değil. Aileniz hangi akla hizmetse okulunuzu bir kenara bırakıp sizi istemediğiniz bir adamla evlenmeye zorlamışlar. 6 yıl "idare etmişsiniz". Ömür boyu idare mi edeceksiniz? Ayrılmak için illa ki çirkinleşmeyi beklemeye gerek yok. Umarım en az hasarla ayrılır, yeni hayatınızı kurarsınız ve umarım siz de eşiniz de çocuğunuz da mutlu olursunuz.

Sevgisizlik cok Zor buna nasil bu kadar zaman katlandi. Tavsiye olarak ne desem bilemiyorum keske dediklerinden biri olsaydi direk bosan derdim sana ama bu bir bahane degil gercek ve sen 5 yıldır bu sevgisizlikle yasiyorsun katlanamıyorum diyorsan hayat senin tatlim seni hakeden bir insan mutlaka vardır yoksa bile bu adamin varligindan daha iyidir yalniz olmak

Bence boşanmak için geçerli sebepleriniz var.Hani erkekler için derler ya erkektir ihtiyaçları var,gerekeni gerektiği gibi yapmazsan başkasını bulur aldatır vs vs.Kadın içinde ihtiyaçlar dediğimiz şey tam olarak bu.Kadının ihtiyacı cinsellikten ziyade sevgi ilgi.Ve bu yüzden bi erkek cinsellik yok diye nasıl gidebiliyosa,bi kadında sevgi ilgi yok görmezden geliniyo yok sayılıyo diye gayet gidebilir.Bunun küçümsenicek bi yanıda yok.Madem boşansanızda zorda kalmicaksınız ben boşanın derdim.Zaten adama boşanmak istiyorum diyince tamam demiş dönmüş götünü yatmış.Zorlukta çıkarmaz.Belki ileride sizi mutlu eden aşık olduğunuz biriyle evlenirsiniz.Hayat bu belli olmazki.

Sevgisizlik cok Zor buna nasil bu kadar zaman katlandi. Tavsiye olarak ne desem bilemiyorum keske dediklerinden biri olsaydi direk bosan derdim sana ama bu bir bahane degil gercek ve sen 5 yıldır bu sevgisizlikle yasiyorsun katlanamıyorum diyorsan hayat senin tatlim seni hakeden bir insan mutlaka vardır yoksa bile bu adamin varligindan daha iyidir yalniz olmak

Beni suan tutan kizimin rahatsizligi..kizim babasina cok bagli onlari ayiriyormusum gibi suclu hissediyorum o yuzden bu kadar sabrettim

Derdiniz küçümsenecek bir şey değil. Aileniz hangi akla hizmetse okulunuzu bir kenara bırakıp sizi istemediğiniz bir adamla evlenmeye zorlamışlar. 6 yıl "idare etmişsiniz". Ömür boyu idare mi edeceksiniz? Ayrılmak için illa ki çirkinleşmeyi beklemeye gerek yok. Umarım en az hasarla ayrılır, yeni hayatınızı kurarsınız ve umarım siz de eşiniz de çocuğunuz da mutlu olursunuz.
Ailem nasil gorduyse oyle uyguladi ve sonradan pisman oldu simdi ne istesem arkamdalar ama zamani ne yazik ki geriye saramiyoruz. Iyi olur dusuncesiyle idare ettim ama sanirim umudum kalmadi. Cok tsk ederim iyi dilekleriniz icin

Bence boşanmak için geçerli sebepleriniz var.Hani erkekler için derler ya erkektir ihtiyaçları var,gerekeni gerektiği gibi yapmazsan başkasını bulur aldatır vs vs.Kadın içinde ihtiyaçlar dediğimiz şey tam olarak bu.Kadının ihtiyacı cinsellikten ziyade sevgi ilgi.Ve bu yüzden bi erkek cinsellik yok diye nasıl gidebiliyosa,bi kadında sevgi ilgi yok görmezden geliniyo yok sayılıyo diye gayet gidebilir.Bunun küçümsenicek bi yanıda yok.Madem boşansanızda zorda kalmicaksınız ben boşanın derdim.Zaten adama boşanmak istiyorum diyince tamam demiş dönmüş götünü yatmış.Zorlukta çıkarmaz.Belki ileride sizi mutlu eden aşık olduğunuz biriyle evlenirsiniz.Hayat bu belli olmazki.
Zorluk cikaracagini zannetmiyorum o da benim hakli oldugumu biliyor icten ice. Cocucuguda bana verir zaten ordada sIkIntI cikmaz. Dediginiz gibi gecerli sebeplerim olsada karisini aldatan doven kadinlar ayrilmayinca insan acaba ben mi fazla hassasim diyor o yuzden sizlerinde goruslerinizi almak istedim.

sartlarini kendin ve kizin icin olur duruma getirdiginde lutfen ama lutfen git...
konsmussun defalarca.
laftan anlamiyorsa sen niye bu guzel yaslari heba edesin ki?

sartlarini kendin ve kizin icin olur duruma getirdiginde lutfen ama lutfen git...
konsmussun defalarca.
laftan anlamiyorsa sen niye bu guzel yaslari heba edesin ki?
Nedense kendimi yasli hissediyorum nasilsa oldu bi kere bosver o seni takmiyorsa sende takma ama bosanma bir daha evlenirsen kizina nasil davranacagi belli bile degil neden bunlari kendine ve kizina yasatasin ki iki kere bosanmak daha kotu olur diyorum.. Ama obur yandanda bir omur boyle gitmez diyorum iki arada bir deredeyim yani.. birde toplumun icinde "bosanmis" damgasi yemek biraz korkutuyor acikcasi. bilmiyorum bir yol bulamiyorum :KK43:

Bosanin bence, yeni bir ask size iyi gelecektir, yasadiginizi anlarsiniz.

Bu nedir boyle, hayat mi bu??
yeni bir ask falan dusunmuyorum en azindan uzun bir sureligine.. kizimin rahatsizligi oldugu icin bir daha evlenirsem sanki hep onu sorun edecekmis sahiplenmeyecekmis gibi geliyor. Yalnizda olsam huzurlu olmak istiyorum acikcasi

Sonunda esimin kafasina dank etti! Yataklari ayirdim, ev ariyorum ailemin yasadigi sehirde sonunda anladi ciddi oldugumu. Aglayip sizlayip ben seni seviyorum falan diyor yemisim oturumunu herseyi birakip gidelim falan diyor kafam iyice karisti.. hic yuz vermiyorum sert cevaplar veriyorum.. daha oncede iyi olacam dedin olmadin sana inanmiyorum dedim boyle mutsuz yasamak istemiyorum dedim.. gitme etme diye cabaliyor kafam cok karisti :KK43:(

X