Bosanmayi duyunca adam "U" donusu yapti.ve cok sinsice supeeer rol yapiyor.ona nasil davranmaliyim?

vuslat mahsere kaldi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
189
47
34
selam arkadaslar.
Daha onceki konumu az cok biliyorsunuzdur.esimle 4.5 yillik evliyiz ve siddetin her turlusunu yasadim.sadede geleyim sikmadan.esimle suanda ayrilma noktasindayiz .iki haftadir evden uzak.gelemiyor..seyahate cikti is icin baska ulkeye bende bu arada aile dostuna onun patronuna herseyi anlattim.oda yardim etti sagolsun.onu buraya gondermedi.ve ona artik soyledim bosanacagimi.herseyi ama adam sanki hicbirsey olmamis gibi.surekli watsabdan mesaj atiyor...
askim naber .. bebis nasil..sen napiuonn.
sizi coook ozledim.

daha birsuru seyy .benimle onun resimlerini atiyor cocugumlz kendisinin resimlerini beni pisikolojik olarak etkileyip kandirmaya calisiyor .ben hic cevap yazmiyorum ararsa cocuguyla konusuyor o kadr ben konusmuyorum.demem o ki.. bu adama nasil davranayimmm hareketleri beni urkutuyor..hicbisey olmamis gibi davraniyor .. yani onun aklinda beni vazgecirmek var bana oyle geliyorr.. ne YAPMALIYIMM.cuma gunu gidecem ..su bi hafta icinde tr ye gidecm ins beni cuma gunune kadr etkilemeye calisiyorr.nasil sogukkanli olurum .onceden gitmeye kalkistim agladi .onun timsah gozyaslarina kandim bi sans daha verdim..ama bu sefer kesin kararim tr ye gider gitmez bosanma davasi acacagimm.. suan adli tatil basladi mi? ben nasil bir dava acayim ilk nereye gideyimm..bilenler yazsin.ortada buyuk siddet var...rapor alamadimm.neyse cook uzattim.nasil davranmaliyim.bu sefer beni kandirmasina musaade etmeyecegim ins.ne yapayim???????

Hiçbir şey olmamış gibi her mesaj attığında ona olanları kısaca hatırlat, hafızasını tazelesin.
Türkiye'ye döndüğünde ilk iş iyi bir avukat edin,o seni yönlendirir zaten, boşanma davanı açarsın. Rapor alamamış olsan da şiddet gördüğünü gören bilen insanlardan şahitlik iste. Rapor kadar büyük bir delil olmasa da en az 3 kişinin şahitliği etkili olacaktır.

Hiçbir şey olmamış gibi her mesaj attığında ona olanları kısaca hatırlat, hafızasını tazelesin.
Türkiye'ye döndüğünde ilk iş iyi bir avukat edin,o seni yönlendirir zaten, boşanma davanı açarsın. Rapor alamamış olsan da şiddet gördüğünü gören bilen insanlardan şahitlik iste. Rapor kadar büyük bir delil olmasa da en az 3 kişinin şahitliği etkili olacaktır.
ins canim .bi gideyim de sag salim cook sukur ailem arkamda onlarda anladilar sonunda beni yasadiklarimi .annem daha o adama kanma dedi.yalanlarina inanma dedi.ins gidince gorecek gununu.bana diyorki git kafani dinle.diyor hala adamin umudu var .gorecek bakalim.benim gibi enayiyi kaybetmek istemiyor tabii..hizmrtci var isini goruyor cocugs bakiyorr.

Adli tatil baslamadi. Elinde olan delillerin hepsini topla gel Turkiye ye. Ve ilk iş kendine bir avukat tut. Evlilik birliginin temelden sarsilmasi sebebiyle dava acarsiniz. Size şahitlik edecek insanlar ayarlayin.

konularınıza baktımda nasıl bu kadar şiddeti kabul ettiniz adam psikopat manyak
aman Allahım
yahu ne cevabı bekliyosunuz anlamadım bugünden gidin tr
okyanusu geçmişiniz derede boğulma derdinizde eğer bu adamı affedersiniz
sizinde eşinizle aynı olduğunuzu düşünücem
zavallı yavrucak

konularınıza baktımda nasıl bu kadar şiddeti kabul ettiniz adam psikopat manyak
aman Allahım
yahu ne cevabı bekliyosunuz anlamadım bugünden gidin tr
okyanusu geçmişiniz derede boğulma derdinizde eğer bu adamı affedersiniz
sizinde eşinizle aynı olduğunuzu düşünücem
zavallı yavrucak
yok canim ne affetmesi giddxem ins cuma gunu.az kaldi bir gunum kaldi ins.

g

idince beni zor seyler bekliyor tr ye alismak gibi 4.5 yildir yurt disindayim ve yasadigim yerde hic kis mevsimi yook onca seneden sonra ilk defa kar gorecem.bot giyecem kislik kazak elbise .tuhaf geliyo bana .cocygum ilk defa hayatinda kar gorecek.ins kolay alisiriz

Manyagin birinden siddet gormek zor degil ama kis mevsimine alismak mi zor???????!??!!!!

Bu herif net manyak. Sizi umursadigi yok derdi bosanmayip mal bolusmemek.

Bosanin mutlaka. Oldugunuz ulkede kalin o zaman, is bulma sansiniz var mi?

Manipülasyon yapıyo apaçık. Dış dünyada nasıl bir baskı altındaysa şiddet eğilimi ortaya çıkmış ve kendisini güçlü hissettiği yer maalesef sizin yanınız olmuş. Bırakmak istememesi normal. Bu değişimin dönemsel bir şey olduğunun siz de farkına varmışsınız. Adli tatil temmuz sonuna doğru başlar, zamanınız var. Avukatınız size yapmanız gerekenleri detaylandıracaktır. Burda daha önemli olan sizin kararlılığınızı sürdürebilmeniz. Cesur olun, daha kötü bi senaryo yaşama ihtimaliniz bundan katbekat daha az. Ve başka yerlerde aklınıza da kalbinize de hitap eden sıcacık ilişkiler var. Hazır olmanızı bekliyo sadece. Sevgiler.:KK52:

Manyagin birinden siddet gormek zor degil ama kis mevsimine alismak mi zor???????!??!!!!

Bu herif net manyak. Sizi umursadigi yok derdi bosanmayip mal bolusmemek.

Bosanin mutlaka. Oldugunuz ulkede kalin o zaman, is bulma sansiniz var mi?
bosanacsm canim kararim kesin allahin izniyle hicbir kuvvet beni tutamaz.ailem kucak acmisken bana ben niye buŕalarda kalayim ki burayi seviuorum ama seviyorum sadece ama burda kaĺamam.tr de is bulup kdndi àyaklarimin ustunde dururum kaldi ki ben buranin dilini kimsenin yardimi olmadan ogrendim tek basima.ben azimli biriyim herseyi yaparim calisinca .ins okuluda bitirecem.guzel gunler beni bekliyor ins.

Manipülasyon yapıyo apaçık. Dış dünyada nasıl bir baskı altındaysa şiddet eğilimi ortaya çıkmış ve kendisini güçlü hissettiği yer maalesef sizin yanınız olmuş. Bırakmak istememesi normal. Bu değişimin dönemsel bir şey olduğunun siz de farkına varmışsınız. Adli tatil temmuz sonuna doğru başlar, zamanınız var. Avukatınız size yapmanız gerekenleri detaylandıracaktır. Burda daha önemli olan sizin kararlılığınızı sürdürebilmeniz. Cesur olun, daha kötü bi senaryo yaşama ihtimaliniz bundan katbekat daha az. Ve başka yerlerde aklınıza da kalbinize de hitap eden sıcacık ilişkiler var. Hazır olmanızı bekliyo sadece. Sevgiler.:KK52:
sagol canim .kararliyim zaten .tr ye gittigimde ilk is bi avukat bulmak sonrasi gelir .allahin izniyle .ben kimsenin kolesi degilim ki..kimsede bana vuramax artik yillarca sabrettim .artik sonu geldi.de geciyor..

arkadaslalr SIZE BIR SORUM VAR.BARODAN AVUKAT TALEP EDEBILIR MIYIM.BENIM VE AILEMIN DURUMU YOK.KAC AYDA VERIYORLAR AVUKATI COOK SURUYOR MU ?BILENLER YAZARSA COOK MUTLU OLURUM. ARKADASLAR.

X