Inşallah canım..yıpranacak halmi kaldı ceyceycim mahvetti bizi maddi manevi mahvetti ölduk olduk dirildik.Az çok konuyu biliyorsun.Bende memleketime gidiyorum zaten yarın eşyalarımı evimi dağıttım.Karar verildi artık. Gidince hemen davayı açacağım. Onun açacağını sanmıyorum.. bu süreçte çok yorulacağım ..çocukta babam babam diye dolanıyor evin içinde..Yolum uzun ve zor...Allahım yardımcımız olsun..Dualarınızı esirgemeyin canlarım...üzüldüm perrier hakkında hayırlısı olsun.bu süreci fazla yıpranmadan atlatırsın umarım.
Tesekkur ederim bunu hiç duymamıştım.muhakkak duruşmaya katılmak zorundayım diye duydum hep çevremden.Avukata vekâlet verirseniz olur sanıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
allah bildiği gibi yapsın bu adamları.çocuğun aklı ermez ki sana yaptıklarını anlamaz ki .babası seviyor özlüyordur.boşanan çiftler aynı şehirde medenice boşanınca çocuklar bile mutlu oluyor normal hayatlarını sürdürüyorlar.ama anneyi ezmeye çalışarak yalanlar atarak boşanıp ayrı şehirlere düşünce maddiyat da azsa çok zor zamanlar geliyor.ama kuzum hepsi de geçiyor inan.annem de yaşadı .valla geçecek billa geçecek.sen dimdik güçlü onurlu ayakta durmalısın başta kendin ve evladın için.Inşallah canım..yıpranacak halmi kaldı ceyceycim mahvetti bizi maddi manevi mahvetti ölduk olduk dirildik.Az çok konuyu biliyorsun.Bende memleketime gidiyorum zaten yarın eşyalarımı evimi dağıttım.Karar verildi artık. Gidince hemen davayı açacağım. Onun açacağını sanmıyorum.. bu süreçte çok yorulacağım ..çocukta babam babam diye dolanıyor evin içinde..Yolum uzun ve zor...Allahım yardımcımız olsun..Dualarınızı esirgemeyin canlarım...
hayır avukatın katılsa yeter.Tesekkur ederim bunu hiç duymamıştım.muhakkak duruşmaya katılmak zorundayım diye duydum hep çevremden.
Evet malesef yinede baba işte ne diyeceksin çocuk anlamaz dediğin gibi. Giderken babasının dizlerine sarildi gitme dercesine. bende adda delim mi baba dedi.Insafsiz yola gelmedi kapıyı çarpıp gitti.boyle kalpsiz işte böyle.bu neki daha oooo ne travmalar yaşattı bize.ha 3 gün sonrada hiçbişey olmamış gibi hep geldi özürler acitasyonlar...Ama daha bitti dönüşü yok ..allah bildiği gibi yapsın bu adamları.çocuğun aklı ermez ki sana yaptıklarını anlamaz ki .babası seviyor özlüyordur.boşanan çiftler aynı şehirde medenice boşanınca çocuklar bile mutlu oluyor normal hayatlarını sürdürüyorlar.ama anneyi ezmeye çalışarak yalanlar atarak boşanıp ayrı şehirlere düşünce maddiyat da azsa çok zor zamanlar geliyor.ama kuzum hepsi de geçiyor inan.annem de yaşadı .valla geçecek billa geçecek.sen dimdik güçlü onurlu ayakta durmalısın başta kendin ve evladın için.
6 aylık yer derken en son bulunduğum il mi ?Eğer kabul edilmez ise ne olur peki .en son yasadigim ildemi başlatılır dava ?İkametgahi aldirin davayi memleketten acin hakime itiraz edecek olursa karsi taraf 6aydir burda değil diye yeni geldi vs vs . hakim ya davayi kabul eder burda devam etsin der yada son 6 aylik yere gonderir
Ama kabul edeceğini düşünüyorum ikametgahi ilk is davayi açacağıniz yere aldirin avukat yonlendirir herseyi
Son 6 ay yaşadığınız yerden acilmali diyor ama ikametgahi aldirdiginiz yerden de aciliyor dava karsi taraf yokusa surerse ikametgahi vs vs hakimin takdirine kaliyor hakim kabul etmezse son 6 aylik ikametgahda devam etsin diyebilir6 aylık yer derken en son bulunduğum il mi ?Eğer kabul edilmez ise ne olur peki .en son yasadigim ildemi başlatılır dava ?
Anlıyorum hayırlısı olsun bakalim .İkametgahi aldirin davayi memleketten acin hakime itiraz edecek olursa karsi taraf 6aydir burda değil diye yeni geldi vs vs . hakim ya davayi kabul eder burda devam etsin der yada son 6 aylik yere gonderir
Ama kabul edeceğini düşünüyorum ikametgahi ilk is davayi açacağıniz yere aldirin avukat yonlendirir herseyi
Evt görüyorsunuz hemen sisteme yükleniyorAnlıyorum hayırlısı olsun bakalim .
Peki birşey daha sormak isterim.
Dava açıldığı takdirde e devlet yada uyap sisteminden hemen görmek mumkunmu?
Davayı kendisi açmış olabilir ama şuan bisey göremedim.uyap sisteminden nasıl kontrol edeceğiz acaba bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?