Selam kızlar..Bugün avukata gittim.Öğrendiklerimi sizlerle de paylaşayım.Boşanmak istiyorsanız mesela sizi dövdüğüne dair ya da hakaret küfür vs şeyler için video ve ses kaydı işe yarıyormuş.Bana avukatım ilk bunları sordu yoksa da kaydet dedi.İçki içtiğini ya da alkolik olduğunu vs kanıtlarsan alacağın tazminat artar dedi.(yani ne kadar çok kötü özelliğini kanıtlarsan tazminat o kadar artıyormuş). Evi istediğin zaman terkedebilirsin ya da aile konutu kararı koydurup onu evden uzaklaştırabilirsin dedi.
Darp raporu olan kadınlar ciddi tazmimatlar alabiliyorlarmış.20-30 bin civarı tazminatlar dönüyor dedi.
Ücret konusunu henüz konuşmadık avukatla.Ama tahminim 2500-4000 tl arası değişiyormuş vekalet ücreti.
Şimdilik bu kadar benim anlatacaklarım.
Siz de tecrübelerinizi yazar mısınız?Avukatlarınızdan duyduklarınız ya da boşanma esnasında dikkat edilmesi gerekenler,erken boşanmak için yapılması gerekenler,tecrübeleriniz vs. paylaşıp birbirimize destek olsak..
Darp raporu olan kadınlar ciddi tazmimatlar alabiliyorlarmış.20-30 bin civarı tazminatlar dönüyor dedi.
Ücret konusunu henüz konuşmadık avukatla.Ama tahminim 2500-4000 tl arası değişiyormuş vekalet ücreti.
Şimdilik bu kadar benim anlatacaklarım.
Siz de tecrübelerinizi yazar mısınız?Avukatlarınızdan duyduklarınız ya da boşanma esnasında dikkat edilmesi gerekenler,erken boşanmak için yapılması gerekenler,tecrübeleriniz vs. paylaşıp birbirimize destek olsak..