Ben de ses kayıtlarının (aldatmayı ispat edenler hariç) kullanılamadığını duymuştum
Ha birde dava açıldıktan sonra ayrı evlerde olmalı, aynı evde hala yaşıyor olmanız davayı olumsuz etkiliyor, dava açmadan önce evi ilk terk eden kusurlu sayılıyormuş.
valla boşanacak arkadaşların moralini bozmak istemem ama benim gerizekalı eniştem teyzemden resmen boşanmadan başka bir kadın ile nişan yaptı imam nikahlı yaşamaya başladı nişan fotolarını facebooka koydu kaydettik indirdik avukat süper dedi sonra ne oldu eniştemin bi dolu arabası kendi üzerine değil şirketinde hissesi görünmüyor vs vs adam resmiyette 5 parasız teyzeme 100 tl oğluna 150tl nakafayla cezalandırıldı yani boşanmaya boşanırsınız da bir de olayın bu tarafı var bunları da düşünün
geçenlerde gazetede sanki böyle bi haber okumuştum.Sizinki ilginç bi durummuş hukukta bazen böyle şeyler olabiliyo.Ama adamın yaşadığı hayat tarzından beş parasız olmadığı şahitlerce de ispatlanarak belgelenebilir diye biliyorum.(örneğin adam mahkemeye gelir bildirmiyor ama altındaki araba 50 binlik)ya da kirada oturuyor ve kirayı düzenli ödüyor, kart kullanıyor kartların borcunu düzenli ödüyor vs gibi araştırmalar yapılıyor ve adamın parası olduğu belgeleniyor diye duymustum..
öyle bir kitabına uyduruyorlar ki hayatım, şimdi adamın kredi borcu var ama gelirine göre ödemesi az bile arabalar amcasının şirket dayısının paralar anasının ve adam bunu baştan beri böyle yapmış ise mal kaçırdığını kanıtlayamıyorsun. boşanma davası açılmadan ya da açıldıktan sonra mallar akrabalara devredilse mal kaçırıyor dersin olur üzerine sadece 1 araba var zaten nafakayı da düzenli ödemiyor arada teyzem ona haciz koyduruyor o da ödüyor yarın birgün onuda satarsa vay halimize
işte bu yüzden evi, arabayı vs kayınpeder üstüne yaptıran, altınları kayınvalideye teslim eden adamlardan korkun. tanıdık bir bayan evi kendisi aldı, kp üstüne tapulandı, o evden hiç bir şey alamadan çıktı garibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?