Boşanmış ailelerde kız isteme

zor sorun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
11
1
70
Ben boşanmış bir kadınım.Eski eşim yeniden evlendi. Şimdi kızımı istemeye gelecekler. Aynı zamanda söz kesilecek. Eski eşim kızımı kendisinden ayrı,benden ayrı istemeye gelmeleri gerektiğini söylüyor. O zaman yüzükler nerede takılacak diyorum.Birimizde takılır diyor. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.Fikri olanlardan yardım bekliyorum.

Bu biraz saçma, kız istemeye geliyorlar neticede. Kız hangi evde yaşıyorsa, diğer ebeveynin o eve gelmesi ve o akşam orda bulunması mantıklıdır. Eski eşiniz, kızı babasından istesinler siz gelin diyorsa onun evinde de bu tören olabilir. Önemli olanın onun egosu değil kızınızın rahatı, mutluluğu olduğunu hatırlatın lütfen. Yazık, gerilmiştir.
Kolay gelsin,

Yakın zamanda bir akrabamıza annesi babası ayrı bir kız istendi. Kızın yaşadığı evde (annesi ve anneannesiyle beraber yaşıyor) istendi. Yüzükler orda takıldı. Babası da oraya geldi. Ama babasının eşi gelmemişti. Biz oradan ayrıldığımızda da babası hala evdeydi.

cevabınız için teşekkür ederim.Ben de sen bizim eve gelebilirsin,hatta annen ve baban da gelebilir diyorum,kabul etmiyor.

Yok artık..ayri ayri kiz istememi olurmus sacmaliktan baska birsey degil bir zahmet esiniz sizn eve gelsn sizde istensin kızınız..
Sonucta esinizin yeni es olayi var sizde toplanmaniz daha makbul

Hepinize teşekkür ederim. Benimle aynı fikirde olmanıza sevindim. Bir şekilde ikna etmeye çalışacağım.

Eşinizin evinize gelmesi mantıklı olan.
Hatta kendi eşini de getirebilir.
Kızınızın babası biriyle evlenmiş ve bu suç değil.
Birlikte gelmeleridir zaten bence doğru olan..

Eski eşiniz size, yanı kızın yaşadığı eve gelmeli, hatta yeni eşini getirmese, sadece kendisi gelse daha uygun olur bence. Ayrı ayrı yapılmaz böyle şeyler, kızının istenme gecesinde olmak istiyorsa kendisi gelsin. Yeni eşi de dış kapının dış mandalı yani, aile meselesi bu.

Ben boşanmış bir kadınım.Eski eşim yeniden evlendi. Şimdi kızımı istemeye gelecekler. Aynı zamanda söz kesilecek. Eski eşim kızımı kendisinden ayrı,benden ayrı istemeye gelmeleri gerektiğini söylüyor. O zaman yüzükler nerede takılacak diyorum.Birimizde takılır diyor. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.Fikri olanlardan yardım bekliyorum.

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Eski eşinize yorum bile yapamıyorum, hani bildiğin konuşmamış s.çmış.

Saçmalamasın da adam gibi gelsin size kız istemesinde olsun, yoksa da gelmesin sizden istesinler. Bir erkek büyük olur yeter artar. Aptal egoları yüzünden kendi öz kızlarını da insanlara mahcup etmesin, tutturur bide böyle olacak diye. Allahım yarattın takip et dicem ama bazılarından sen de ümidi kesmişsin belli..

cevabınız için teşekkür ederim.Ben de sen bizim eve gelebilirsin,hatta annen ve baban da gelebilir diyorum,kabul etmiyor.
Beyefendi gelmiyorsa kızı sizden istesinler.
Yanınızda erkek kardeşiniz filan da olursa daha şık olur.
O ortam kızınızın mutluluğu için, eski eşinizin ego tatmini için değil.

Boşanmış aile kızı olarak, yaşadığım evde ve tek seferde istemeye gelmelerini isterim.

Babasıyla kızınız da konuşabilir, sonuçta onu istemeye gelecekler.

Benim annem babamda ayrılar. Babam 2. Evliliğini yaptı. Istenme zamanımda tutturdu benim evimden istenecek diye. Annemde haklı olarak gitmek istemedi. Evli olmasa giderdim ama yakışık almaz dedi.

Babama babaannemin evinden istenmem teklifinde bulunduk ikisi de bir arada olsun diye ama babam Nuh dedi peygamber demedi.

Ağlamaktan içim çıktı o dönem. Kayınvalidem benim halimi görünce üzülme kızım iki taraftan da isteriz dedi ve aynı gün iki tarafa da gidildi.

Bu iyiliğini hiç unutmam kayınvalidemin. Nasıl yaparsınız bilmem ama kendinizden önce evladınızı düşünün. Onun en mutlu günlerinin kabus Olmasını istemiyorsanız orta yol bulun.

Benim annem babamda ayrılar. Babam 2. Evliliğini yaptı. Istenme zamanımda tutturdu benim evimden istenecek diye. Annemde haklı olarak gitmek istemedi. Evli olmasa giderdim ama yakışık almaz dedi.

Babama babaannemin evinden istenmem teklifinde bulunduk ikisi de bir arada olsun diye ama babam Nuh dedi peygamber demedi.

Ağlamaktan içim çıktı o dönem. Kayınvalidem benim halimi görünce üzülme kızım iki taraftan da isteriz dedi ve aynı gün iki tarafa da gidildi.

Bu iyiliğini hiç unutmam kayınvalidemin. Nasıl yaparsınız bilmem ama kendinizden önce evladınızı düşünün. Onun en mutlu günlerinin kabus Olmasını istemiyorsanız orta yol bulun.
masaAllah kv ne...baskasi olsa gurur yapar gitmezdi belki...iyi kadinmis anlayisli davranmis vesselam

X