• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış anneler ve anne babası ayrı yetişmiş kişiler yardımınıza ihtiyacım var

Merhaba anneler 3 buçuk yaşında bir oğlum var babasıyla ayrıldık oğlum babasıyla konuştuğu zaman çok hırçınlaşıyor konuşunca çocuğun ilgisini çekmek için şuraya götürücem filan diyor çocuğumda bana öfkeleniyor ama adamın umrunda değil kaçkere dedim öyle deme diye ısrarla devam ediyor 10 15 günde bi arıyor bazen 20 günde kafasına göre konuştukları zaman seni istemiyorum babamı istiyorum diyor çok üzülüyorum bense herzaman yanındayım elimden geleni yapıyorum mutlu olması için. Oraya gittiğindede anneme gitcem diye ağlıyor . Adam kendi bile ilgilenmiyor çocukla anasıgile baktırıyor .gelincede piskolojik sorunlarla uğraşıyorum annen bıraktı gitti diyolarmış hergün ağlıyor gitme diye halbuki devletin verdiği haktan ötürü 5 gün alıyor valla napcamı bilemedim bu süreç nasıl geçecek sizler neler yaptınız beni silermi onlar için çok korkuyorum etkilenirse diye
Öncelikle merhaba cnm. Seni bunu yasayan bir anne bir kadin olarak çok iyi anliyorum. Bende bir yil evlilik yasayip üç aylik kizimla baba evine geldim. Boşandim kizimi 13 yasina getirdim. Bu surede ne aradi ne de gördü. Evlenmis yeni karisiyla boy boy resim atiyor ve yillar sonra bana dedigi kelime yeni eşimle kizimi senden alacagım. Kizim buyudu herşeyin farkinda ve asla o adami istemiyecek. Ama kizim yillardir babasizligin acisini yasiyor. Mutsuz alisacaklar. Sen yavrunu kendi uzerine çek ne istiyorsa onu yap. Daha kucuk bir pedegogdan destek al

Benim yavrularım 9 yaş ve 21 aylık. Arada bir alıyor denyo. Onda da psikolojilerini bozdurtmak istemem. Oğlum büyük olduğu için bir güzel anlattım herşeyi sevmiyor babayı mecburiyetten görüşüyor. Dedim biraz yetişkin olursan görüşmezsin ama şimdi mecbursun bari tadını çıkar. Bebeğimi de telefonda falan asla görüştürtmüyorum. Bazen vermiyorum da bebeğimi çünkü kendini ifade edemiyor ve koruyamaz.
Gelgelelim bunları neden yapıyorum? Aile içinde ensestler. Ve onların içine götürüyor. Kendisini mahkemede hakimin huzurunda da dışarıda da uyardım ama dinlemiyor yine götürüyor onların yanına. Bence kendisi de sapık. Defolup başka ile sürüldü yine geliyor. Gönül isterdi ki efendi bir baba olsun çocuklarımı gönül rahatlığıyla vereyim ben de dinleneyim en azından birkaç saat ama diken üzerindeyim. Napalım bizim çocuklarımızın kaderi de babalarıymış. Sen de uzat süreyi bahane uydur zaten büyüdükçe çocuk da istemez. Biraz sabredeceğiz

Öncelikle merhaba cnm. Seni bunu yasayan bir anne bir kadin olarak çok iyi anliyorum. Bende bir yil evlilik yasayip üç aylik kizimla baba evine geldim. Boşandim kizimi 13 yasina getirdim. Bu surede ne aradi ne de gördü. Evlenmis yeni karisiyla boy boy resim atiyor ve yillar sonra bana dedigi kelime yeni eşimle kizimi senden alacagım. Kizim buyudu herşeyin farkinda ve asla o adami istemiyecek. Ama kizim yillardir babasizligin acisini yasiyor. Mutsuz alisacaklar. Sen yavrunu kendi uzerine çek ne istiyorsa onu yap. Daha kucuk bir pedegogdan destek al
Okadar iyi anlıyorum ki seni alıyorum canım sürekli iletişim halindeyiz pedegogla çok zor ama hırçınlaşıyor çocuklar

Benim yavrularım 9 yaş ve 21 aylık. Arada bir alıyor denyo. Onda da psikolojilerini bozdurtmak istemem. Oğlum büyük olduğu için bir güzel anlattım herşeyi sevmiyor babayı mecburiyetten görüşüyor. Dedim biraz yetişkin olursan görüşmezsin ama şimdi mecbursun bari tadını çıkar. Bebeğimi de telefonda falan asla görüştürtmüyorum. Bazen vermiyorum da bebeğimi çünkü kendini ifade edemiyor ve koruyamaz.
Gelgelelim bunları neden yapıyorum? Aile içinde ensestler. Ve onların içine götürüyor. Kendisini mahkemede hakimin huzurunda da dışarıda da uyardım ama dinlemiyor yine götürüyor onların yanına. Bence kendisi de sapık. Defolup başka ile sürüldü yine geliyor. Gönül isterdi ki efendi bir baba olsun çocuklarımı gönül rahatlığıyla vereyim ben de dinleneyim en azından birkaç saat ama diken üzerindeyim. Napalım bizim çocuklarımızın kaderi de babalarıymış. Sen de uzat süreyi bahane uydur zaten büyüdükçe çocuk da istemez. Biraz sabredeceğiz
Haklısın canım babalar kötü oldumu diken üstünde duruyorsun inşallah geçer bunlar

Malesef öyle insanlar ne yapcamı bilmiyorum her zaman iyi yönde düşünmeye çalışıyorum ben ayrıldım oğlum ayrılmadı diye ama ona gittiğindede duyduklarıma şaşıp kalıyorum anne deyince kızıyolarmış yasak koymuşlar kızdılar diyor
Bir daha böyle konusma olursa videoya alin sorgular tarzda degil konusma tarzinda esinize atin pedagog rapori cikartip cocugun psikolojsini bozuyorsun diye gozetimli gorusme talep edecegim deyin

Avukat değilim.Ama benzeri bende yasiyorum.5,5 ay oldu bosanali, kizim 7 yaşında.Babasi alinca aikesinin evine götürüyordu.Anneni unutacaksin buraya gelince, asla aramayacaksin, annen yüzünden boşandik vs bir sürü sacmaliklarla çocuğu korkutup üzüyorlarmis.Ben arıyorum telefonu açmıyordu vs.Bu arada konularima bakarsaniz aldatma nedeniyle bosandik gitti evlendi bile.Ama çocuğa anneyi suçlayınca kendini adam sanıyorlar.
Neyse ben 5 aydir yatılı vermiyorum.Direnirse velayet davasini tekrar açıp kalmali görüşmeyi iptal ettirmeye calisicam.
Sizin çocuğunuz çok küçük.Anneye muhtac çocuğu 5 gün ne hakla aliyorlar.Mahkemeye itiraz etseydiniz keşke.Eski esiniz laftan anlamayacak belli ol zaman siz dava açın.Psikolojisi bozuluyor derseniz adliye psikolog raporu istenir ve ona göre karar verilir.Lutfen beklemeden avukata danışın.Olan zavalli çocuklarımıza oluyor

Allah yardımcınız olsun.Çok fena bir durum.Kanitlayamiyormusunuz?

Allah yardımcınız olsun.Çok fena bir durum.Kanitlayamiyormusunuz?
Amin amin. Maalesef. Yani ben sosyal hizmetlere haber versem durumu belki bahsettiğim ailenin çocuklarıyla görüşseler anlar psikologlar ama anlayamazlarsa ortalık çok karışır.

Haklısın canım babalar kötü oldumu diken üstünde duruyorsun inşallah geçer bunlar
Amin amin. İşin diğer bir kötü yanı da çirkef oldukları için baş etmesi mümkün değil. Belalarında boğulsunlar bizden uzak

Hic mi yok ya iyi ki boşandım kurtuldum yeniden aşık oldum evlendim diyen valla içim kararıyor artık böyle ben de boşandım gram umudum kalmadı

Hic mi yok ya iyi ki boşandım kurtuldum yeniden aşık oldum evlendim diyen valla içim kararıyor artık böyle ben de boşandım gram umudum kalmadı
var var üzülmeyin lütfen.
Konu sahibi arkadaşım yasal hakkınızı sonuna kadar kullanın lütfen.

Götürmemmi hala gidiyoruz ama zamanla oturacak diyor 7 8 yaşında anca anlar diyor
Nasıl bir pedagog bu? Annen seni bıraktı gitti demek ve çocuğa anne demesini yasaklamanın normal olduğunu mu düşünüyor? 3 yaşında çocuğun bilinçaltına korku yerleştiriliyor, babaanne hala vs her kimse tutsak muamelesi yapıyor neredeyse. Eski nesil eski kafa cahil insanlar "zamanla oturur" der.

Gidin gerçek bir psikolog bulun, vereceği raporla mahkemeye başvurun. En azından gözetmen eşliğinde görüşsünler. Bu şekilde çocuğunuza zarar verilmesine izin veriyor gibisiniz. Çocuğu alıp anasının evine bırakmasına engel olun. Baba olarak görüşmek istiyorsa belirlenen günde belirlenen yerde gelip görsün, ayrıca telefonda her istediğini söylemesine de izin vermeyin.

Allah sabir versin bende bosanmayi dusunuyordum ama cocuklar buyuyene kadar beklemeye karar verdim. 5 gun ilgisiz sekilde yaili kalacagina pazar gunu cocugu alsa aksama kadar gezdirse ilgilense eglense en azindan cocuk mutlu mesut evine donecek keske anlasa adamlar bunu..

Bir daha böyle konusma olursa videoya alin sorgular tarzda degil konusma tarzinda esinize atin pedagog rapori cikartip cocugun psikolojsini bozuyorsun diye gozetimli gorusme talep edecegim deyin
Bu şekilde yapmayı düşünüyorum canım videoya almayı birr pedegogla bu hafta görüşeceğiz tekrardan bakalım ne diyecek

• Beğen
Reactions: Cac
Nasıl bir pedagog bu? Annen seni bıraktı gitti demek ve çocuğa anne demesini yasaklamanın normal olduğunu mu düşünüyor? 3 yaşında çocuğun bilinçaltına korku yerleştiriliyor, babaanne hala vs her kimse tutsak muamelesi yapıyor neredeyse. Eski nesil eski kafa cahil insanlar "zamanla oturur" der.

Gidin gerçek bir psikolog bulun, vereceği raporla mahkemeye başvurun. En azından gözetmen eşliğinde görüşsünler. Bu şekilde çocuğunuza zarar verilmesine izin veriyor gibisiniz. Çocuğu alıp anasının evine bırakmasına engel olun. Baba olarak görüşmek istiyorsa belirlenen günde belirlenen yerde gelip görsün, ayrıca telefonda her istediğini söylemesine de izin vermeyin.
Evet zorla tutuyorlar ağladığı halde getirmiyor şehirler arası olduğu için hakim öyle öngördü farklı illerdeyiz gerçekten 2 tane farklı cocuk gelişimci piskoloğa hepsi öyle dedi bu hafta 3.ye gideceğiz ne yapmam gerektiğini kimse söylemiyor babanın yasal hakkı varmış . Avukata söylediğimde aranızda anlaşırsınız dedi . Karşımdaki insan değil . Geçen gün arıyor babası halaları olacak kadınlar konuşuyor diyor çocuğu getirsene bak seni istiyor kendi evlatlarına gelince 1 gün bile bırakmam diyordu kendileride boşanmışlar çok vicdansız ve cahiller

Allah sabir versin bende bosanmayi dusunuyordum ama cocuklar buyuyene kadar beklemeye karar verdim. 5 gun ilgisiz sekilde yaili kalacagina pazar gunu cocugu alsa aksama kadar gezdirse ilgilense eglense en azindan cocuk mutlu mesut evine donecek keske anlasa adamlar bunu..
Farklı şehirlerde olunca mecburen alıyorlar

Back
X