- 15 Mart 2018
- 838
- 112
- 103
- 51
Öncelikle merhaba cnm. Seni bunu yasayan bir anne bir kadin olarak çok iyi anliyorum. Bende bir yil evlilik yasayip üç aylik kizimla baba evine geldim. Boşandim kizimi 13 yasina getirdim. Bu surede ne aradi ne de gördü. Evlenmis yeni karisiyla boy boy resim atiyor ve yillar sonra bana dedigi kelime yeni eşimle kizimi senden alacagım. Kizim buyudu herşeyin farkinda ve asla o adami istemiyecek. Ama kizim yillardir babasizligin acisini yasiyor. Mutsuz alisacaklar. Sen yavrunu kendi uzerine çek ne istiyorsa onu yap. Daha kucuk bir pedegogdan destek alMerhaba anneler 3 buçuk yaşında bir oğlum var babasıyla ayrıldık oğlum babasıyla konuştuğu zaman çok hırçınlaşıyor konuşunca çocuğun ilgisini çekmek için şuraya götürücem filan diyor çocuğumda bana öfkeleniyor ama adamın umrunda değil kaçkere dedim öyle deme diye ısrarla devam ediyor 10 15 günde bi arıyor bazen 20 günde kafasına göre konuştukları zaman seni istemiyorum babamı istiyorum diyor çok üzülüyorum bense herzaman yanındayım elimden geleni yapıyorum mutlu olması için. Oraya gittiğindede anneme gitcem diye ağlıyor . Adam kendi bile ilgilenmiyor çocukla anasıgile baktırıyor .gelincede piskolojik sorunlarla uğraşıyorum annen bıraktı gitti diyolarmış hergün ağlıyor gitme diye halbuki devletin verdiği haktan ötürü 5 gün alıyor valla napcamı bilemedim bu süreç nasıl geçecek sizler neler yaptınız beni silermi onlar için çok korkuyorum etkilenirse diye