Boşanmış anneler ve çocuklar

Ogretmene yargilamak degil yol yordam gostermek gerekir de acaba sizin eski esinizle olan diyalogunuz fazla iyiyse bu kizinizinda kafasini karistiriyor olabilir mi? Neden bilmiyorum ama aklima bu geldi. Gerci siz uzmansiniz, bunu cok rahat gozlemleyebilirsiniz. Bilemedim. Arkadaslarindan gelecek tepki ve sorularla karsilasmamak icin soylememistir muhtemelen. Cocuk diyoruz ama onlarin da kendi capinda yonettikleri bir iliskiler dunyasi var:-) Mutlu olur insallah.
Canim iyiyizde böyle mincik mincik bir iliskimiz yok. :) kızım onu bir kere denedi kendide pek memnun olmadi :)

Karınca benim oğlanda selam verdiğine anlatırdı,yani bu çocukların iç dünyasını cidden anlayamıyorum...Hatta hala bazen laf arasında bu konuyu sevgili olduğu kızlara anlattığını duyuyorum,ajitasyon olarak anlattığını düşünüyorum, bir yerde eksik yapıyoruz sanırım ama 19 yaşında delikanlı oldu görsen ajitasyona da ihtiyacı yok Kıvanca 10 basar:)))) değişen bir şey yok...Psikolog gayet aklı başında dedi:KK43:

çocukların dünyası o kadar küçük ki aslında siz ve babasından ibaret şuan. tabi siz de ayrı olunca kendince çözümsüz bulmuş bu konuyu tepkisi çok normal üzülmeyin.

söylemesini gerektirecek bir ortam olmamıştır belkide. Söylemeye ihtiyaç hissetmemiştir. Ben de boşandığımı bir arkadaşıma 5 yıl sonra soylemiştim. Bir gün sohbet esnasında enişte nasıl selam söyle dedi o zaman açıkladım. Ve boşanmayı isteyen davayı açan taraf da bendim. Ama konusu açılmayınca herkese ilan etmeyi de gereksiz gördüm.

Kızınız genel olarak mutlu mu , davaranışlarında problem var mı ? Eğer yoksa bırakın ister söylesin ister söylemesin uzman uzman dolaştırıp çocuğu daraltmaya gerek yok. Ben de boşandım benim oğlum çok küçük tabi 4,5 yaşında ama genel olarak mutlu ve uyumlu bir çocuk... Çocuk parkında oynadığı çocuklar annelerine babalarını sordukları zaman benim de babam vardı ama o bizi terk etti artık kendi evi var diyor gülerek , içim parçalanıyor gözlerim doluyor ama bakıyorum o gayet keyifli oyununa devam ediyor o nedenle takmıyorum. Gerçek okul hayatı başladığında bizi neler bekliyor bilemiyorum tabi ama parkta babalara ( bazen babalar getiriyor çocuklarını ) bir kez olsun benim babam da vardı ama bizi terk etti demiyor çok şükür :D

Karınca benim oğlanda selam verdiğine anlatırdı,yani bu çocukların iç dünyasını cidden anlayamıyorum...Hatta hala bazen laf arasında bu konuyu sevgili olduğu kızlara anlattığını duyuyorum,ajitasyon olarak anlattığını düşünüyorum, bir yerde eksik yapıyoruz sanırım ama 19 yaşında delikanlı oldu görsen ajitasyona da ihtiyacı yok Kıvanca 10 basar:)))) değişen bir şey yok...Psikolog gayet aklı başında dedi:KK43:
Belki bu tarafını çok çekici buluyordur :) cidden bu çocukların iç dünyası çok baska

söylemesini gerektirecek bir ortam olmamıştır belkide. Söylemeye ihtiyaç hissetmemiştir. Ben de boşandığımı bir arkadaşıma 5 yıl sonra soylemiştim. Bir gün sohbet esnasında enişte nasıl selam söyle dedi o zaman açıkladım. Ve boşanmayı isteyen davayı açan taraf da bendim. Ama konusu açılmayınca herkese ilan etmeyi de gereksiz gördüm.
Evet canim bende tam olrak böyle birisiyim. Beni mi örnek aldı ne yaptı anlamadım

Kızınız genel olarak mutlu mu , davaranışlarında problem var mı ? Eğer yoksa bırakın ister söylesin ister söylemesin uzman uzman dolaştırıp çocuğu daraltmaya gerek yok. Ben de boşandım benim oğlum çok küçük tabi 4,5 yaşında ama genel olarak mutlu ve uyumlu bir çocuk... Çocuk parkında oynadığı çocuklar annelerine babalarını sordukları zaman benim de babam vardı ama o bizi terk etti artık kendi evi var diyor gülerek , içim parçalanıyor gözlerim doluyor ama bakıyorum o gayet keyifli oyununa devam ediyor o nedenle takmıyorum. Gerçek okul hayatı başladığında bizi neler bekliyor bilemiyorum tabi ama parkta babalara ( bazen babalar getiriyor çocuklarını ) bir kez olsun benim babam da vardı ama bizi terk etti demiyor çok şükür :KK70:
Keyifli bir çocuk çok sen şakrak. Basarili. Yaşıtları neyse o. Sosyal olarak benden daha iyi orası kesin:)
Bu arada ben o terkeden babaya ne diyeyim Allah bildiğini yapsın

Keyifli bir çocuk çok sen şakrak. Basarili. Yaşıtları neyse o. Sosyal olarak benden daha iyi orası kesin:)
Bu arada ben o terkeden babaya ne diyeyim Allah bildiğini yapsın
O halde bence çocuğu daraltmayın belki de söylemesini gerektirecek bir durum olmamıştır sadece...
Terk eden baba bize çok büyük iyilik etti çok şükür :)

Biz eskiden bilmezdik hiç kimin annesi babası ayrı kimin annesi babası tekrar evlenmiş, eğer eğitim yılı içinde ölmez ise kimin annesi babası ölmüş bilmezdik eskiden söylenmezdi kızınızın da söylememesinde bir sakınca görmedim ben:KK64: Annem hep sınıf annesi olurdu o sayede ben bilirdim kimin ailesinde ne sıkıntı olduğunu yoksa sınıftaki diğerleri bilmezdi aşikar edilmezdi:KK64:

Back
X