- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Patlamayancinmisir
Aminnn. Tsk ederim Allah herkese nasip etsin.Maşallah Allah nazarlardan korusunAllah herkese hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn. Tsk ederim Allah herkese nasip etsin.Maşallah Allah nazarlardan korusunAllah herkese hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin
![]()
Ne olursa olsun fiziksel şiddete karşı geldiğiniz ve dik durduğunuz için tebrikler... belki bebek için acele etmemek en doğrusuydu, böyle bir adamı (lafın gelişi adam diyorum) baba yapmişiniz malesef. Ama sonuçta masum bir bebecik gelmiş dünyaya. Belki boyle küçük olması daha iyidir, daha kolay alışır. Allah ikinizin de yardımcısı olsunSelamlar kadinlar kulubu 2 yillik evliligim bitiyor.Fiziksel şiddetin oldugu bir evlilikti ve 4 aylik cocugumuz var bir aydir ayriyiz kendisi cocuk icin birlesmeyi defalarca teklif etti ben ama kendisinin degismedigini goruyorum .Bir cocugu babasindan uzak yetistirmek benim icin kabul edilebilir bir sey degildi ama hayat beni de buraya getirdi cocugumun da siddet gormesini istemiyorum ama ileride beni suclamasindan korkuyorum .bosanmis ve yavrusu olanlar tecrubelerini paylasabilirler mi? Cocugunuz babam bizimle neden yasamiyor diyor mu ?en onemlisi siz ne diyorsunuz?
Yaklaşık 7 ay evvel boşanmış 4 yaşında bir erkek çocuğu annesiyim şu kadarını söyleyeyim ki şanslısınız Çünkü Çocuğunuz çok küçük açıkçası çocukların hem anne hem baba ile görüşmesinin tavsiye ediyor bütün psikologlar Eğer Baba şiddet eğilimindeyse Ben çocuğun hiç görüşmemesi taraftarım tabii ki eşinizi tanımıyorum bilemem ama kendi adıma Çocuğum daha küçükken ayrılmadım için pişmanım şu an çocukta bir problem yok gayet Mutlu babası sorumsuz Ve karaktersiz bir insan olduğu için hayatı yalan dolan olduğu için çocuğu da kandırmaya kalktı Ama izin vermedim oğluma Her şeyi açık açık anlattım babasında çağırdım Baba her ne kadar kivirmaya çalıştıysa da anlayabileceği şekilde artık bu evin Bizim evimiz olduğunu babanın başka bir evi olduğunu anneyle babanın anlaşamadığını artık birbirlerini sevmediğini ama onun için hiçbir şeyin değişmediğini ikimizin de onu çok sevdiğini söyledim açıkçası Baba gittiğinden bu yana bir kez olsun ara gelsin gibi bir şey söylemedi oglum 7 8 ayda çocuğu ya 4 ya da 5 defa görmüştür bir kuruş katkısı yok iki ay arayıp sormayan adam çocuğumu özledim diye birden gelebiliyor Eğer Boşandıktan sonra ilgilenmezse Hic zorlamayın Açıkçası ben onunla çocuğumun temas etmesini hiç istemesem de kısıtlama koymadım Önemli olan çocuğun mutluluğuydu ancak adam sorumsuz olduğu için böyle iki ayda bir gelmesi sıkıntı oluyor o birkaç saat gördükten sonra benim çocuğu tekrar toplamam bir kaç günümü alıyor adam gibi görecekse düzenli bir şekilde kısıtlamayın çocuklar zannettiğimiz den çok daha akıllılar benim oğlumun algıları çok açık açıkçası içine mi atıyor beni üzmemek için mi bir şey demiyor diye bu konuyu yuva pedagogu ile konuştum Özel olarak ilgilenmesini istedim 15 günlük bir gözetim sonrası psikolog çocukta hiçbir problem olmadığını gayet mutlu olduğunu babayı da ancak Bakkal amca kadar sevdiğini söyledi baba sadece onun oyun arkadaşıymış baba evdeyken de zaten telefon ve tabletten yada TV den çocuğun ne dediğini duymayacak kadar ilgisizdi benim zorumla oynadığı 15 dakika hep çocuğun ağlayarak bana koşması ile biterdi belki de bu yüzden etkilenmedi çok fazla resmen rahatladik ilk gittiği hafta anne biz senle çok mutluyuz dimi demişti babasının taklidini yaparak baba hep böle bağırıyordu dedi....Selamlar kadinlar kulubu 2 yillik evliligim bitiyor.Fiziksel şiddetin oldugu bir evlilikti ve 4 aylik cocugumuz var bir aydir ayriyiz kendisi cocuk icin birlesmeyi defalarca teklif etti ben ama kendisinin degismedigini goruyorum .Bir cocugu babasindan uzak yetistirmek benim icin kabul edilebilir bir sey degildi ama hayat beni de buraya getirdi cocugumun da siddet gormesini istemiyorum ama ileride beni suclamasindan korkuyorum .bosanmis ve yavrusu olanlar tecrubelerini paylasabilirler mi? Cocugunuz babam bizimle neden yasamiyor diyor mu ?en onemlisi siz ne diyorsunuz?
Umarım bir gün gizli bir psikopat girmez hayatınıza !!!Bir evlilligin bitmesinde hem kadinin hemde erkegin sucu var tek tarafli hafta yoktur kimse kalkipta Ben burda yanlis yaptim demiyor erkekleri suclayarak bir yere varilmiyor
Boşanmış bir ailenin kızı olarak cevaplıyorum. Bizde de şiddet alkol ilgisizlik sürüsüyle problem vardı. Bence de hem anneyi hemde çocuğu yıpratmamak için boşanmak en doğru karar hele ki şiddet varsa.Ama her ne olursa olsun kızının babası olduğunu sakın unutma.Annem babamı hep bize düşman gibi tanıttı,bizde düşman olduk haliyle.Babayı yaşarken kaybetmek insanı çok yoruyor.Kesinlikle babasına düşman etme ve yaptıklarını mümkün olduğunca yüzeysel anlat.Ne kadar kötü bir baba da olsa insan dolduramıyor o boşluğu.Selamlar kadinlar kulubu 2 yillik evliligim bitiyor.Fiziksel şiddetin oldugu bir evlilikti ve 4 aylik cocugumuz var bir aydir ayriyiz kendisi cocuk icin birlesmeyi defalarca teklif etti ben ama kendisinin degismedigini goruyorum .Bir cocugu babasindan uzak yetistirmek benim icin kabul edilebilir bir sey degildi ama hayat beni de buraya getirdi cocugumun da siddet gormesini istemiyorum ama ileride beni suclamasindan korkuyorum .bosanmis ve yavrusu olanlar tecrubelerini paylasabilirler mi? Cocugunuz babam bizimle neden yasamiyor diyor mu ?en onemlisi siz ne diyorsunuz?
Kucukken bosanmaniz daha iyi ccuk acisindan ama siz bosanmak istyrmusnz kalbendeSelamlar kadinlar kulubu 2 yillik evliligim bitiyor.Fiziksel şiddetin oldugu bir evlilikti ve 4 aylik cocugumuz var bir aydir ayriyiz kendisi cocuk icin birlesmeyi defalarca teklif etti ben ama kendisinin degismedigini goruyorum .Bir cocugu babasindan uzak yetistirmek benim icin kabul edilebilir bir sey degildi ama hayat beni de buraya getirdi cocugumun da siddet gormesini istemiyorum ama ileride beni suclamasindan korkuyorum .bosanmis ve yavrusu olanlar tecrubelerini paylasabilirler mi? Cocugunuz babam bizimle neden yasamiyor diyor mu ?en onemlisi siz ne diyorsunuz?
Bizim de baba nereden tutsan elde kalıyor umarım ben de çenemi tutabilirim ileride... Şimdi bazen baba kötü dediğinde çok ayıp babalar kötü olmaz çocuklarını çok severler diye biliyorum ama aslında sevmediğini bilsem de... İki ayda bir gelip sözler verip gidiyor tabi hiç bir sözünü tutmayinca kötü baba diyor... Umarım ileride de bunu basarabilirim ki çocuğa yalan söylemek zoruma gidiyorBoşanmış bir ailenin kızı olarak cevaplıyorum. Bizde de şiddet alkol ilgisizlik sürüsüyle problem vardı. Bence de hem anneyi hemde çocuğu yıpratmamak için boşanmak en doğru karar hele ki şiddet varsa.Ama her ne olursa olsun kızının babası olduğunu sakın unutma.Annem babamı hep bize düşman gibi tanıttı,bizde düşman olduk haliyle.Babayı yaşarken kaybetmek insanı çok yoruyor.Kesinlikle babasına düşman etme ve yaptıklarını mümkün olduğunca yüzeysel anlat.Ne kadar kötü bir baba da olsa insan dolduramıyor o boşluğu.
Kendi babamı okuyorum sanki... Çoook zor bir süreç inşallah en az hasarla,en az kalp kırıklığıyla atlatırsınız.Öpün benim için oğlunuzuBizim de baba nereden tutsan elde kalıyor umarım ben de çenemi tutabilirim ileride... Şimdi bazen baba kötü dediğinde çok ayıp babalar kötü olmaz çocuklarını çok severler diye biliyorum ama aslında sevmediğini bilsem de... İki ayda bir gelip sözler verip gidiyor tabi hiç bir sözünü tutmayinca kötü baba diyor... Umarım ileride de bunu basarabilirim ki çocuğa yalan söylemek zoruma gidiyor![]()
Teşekkür ederim öperim tabi onun için canımı veririm elimden geleni yapacağımKendi babamı okuyorum sanki... Çoook zor bir süreç inşallah en az hasarla,en az kalp kırıklığıyla atlatırsınız.Öpün benim için oğlunuzu![]()