Boşanmış arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var..

Turuncuelma141

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
57
8
13
Adana
Boşanmış arkadaşlar boşanma evresi nasıl bir süreç, boşandıktan sonra neler bekliyor bizi, henüz 23 yaşındayım 8 aylık evliyim boşanmayı düşünüyorum nasıl bir süreç bekler beni bilmiyorum desteğinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var...

Boşanmış arkadaşlar boşanma evresi nasıl bir süreç, boşandıktan sonra neler bekliyor bizi, henüz 23 yaşındayım 8 aylık evliyim boşanmayı düşünüyorum nasıl bir süreç bekler beni bilmiyorum desteğinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var...

canım Allah yardımcın olsun esin yada sen dava acıyosunuz bir avukat tutyorsun.nafaka yada para isticekmisin.istemezsen daha kolay bitiyor uzamıyor ama bence iste.sonra zaten avukatın takip ediyor.durusma günü önceden eve geliyor kagıdı.o gün gidiyorsun ve anlatıyosun durumu mahkeme karar veriyor kara verince bi 2 ay sonra resmen bosanmıs olyosun.cok zor Allah yardımcın olsun

Anlasmali bosanacaksan hic sorun yok tek ceksede bitiyor cekismelide ister istemez taraflar cirkeflesiyor ama evlilik ve esin kafanda bittiyse cok yara almiyorsun anlasmalida av. Dahi tutmana gerek yok birde kadin hakime olursa isin daha kolay

Back
X