- Konu Sahibi Nebaktincanim
Daha önce 2 konu açtım. Sağolun desteğinizle cok yol kat ettim. Avukat buldum dava açıp tazminat davası acicaz ve darp için ceza davasi.
Suan kızlara yazıyor görüşelim diye.onlarlada koz verdi elime.
Yalniz benim raporum bitiyor ve hemen tayin alamıyorum. 1 2 ay.
Biliyorum utanacak bir şey yapmadım utanmasi gereken o ama ise gidince ne yapacağımı bilemiyorum. Kamu sektörü laf yapacak dedikodu yapacak gözüme baka baka fisirdaşacak çokk zaman cok kişi var. Ve 2 aylik bir evlilik.
Şimdiden 1 2 kisi cok iyi biriydi neden biraktin demeye baslasi cevremden. Bu da ayni beni etkilemesi gibi cenesinin iyi laf yapması herkese kendini sevdirmesi.
Evde kalmayacagim otelde kalacagim cikmadi evden beni kovdu.
Basina boyle bir durum gelen topluma karşı nasi davranması gerektiğini çözmüş yada fikri olan kişilerden yardin fikir bekliyorum :/
Suan kızlara yazıyor görüşelim diye.onlarlada koz verdi elime.
Yalniz benim raporum bitiyor ve hemen tayin alamıyorum. 1 2 ay.
Biliyorum utanacak bir şey yapmadım utanmasi gereken o ama ise gidince ne yapacağımı bilemiyorum. Kamu sektörü laf yapacak dedikodu yapacak gözüme baka baka fisirdaşacak çokk zaman cok kişi var. Ve 2 aylik bir evlilik.
Şimdiden 1 2 kisi cok iyi biriydi neden biraktin demeye baslasi cevremden. Bu da ayni beni etkilemesi gibi cenesinin iyi laf yapması herkese kendini sevdirmesi.
Evde kalmayacagim otelde kalacagim cikmadi evden beni kovdu.
Basina boyle bir durum gelen topluma karşı nasi davranması gerektiğini çözmüş yada fikri olan kişilerden yardin fikir bekliyorum :/
Son düzenleme: