• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış arkadaşlar yardım

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Daha önce 2 konu açtım. Sağolun desteğinizle cok yol kat ettim. Avukat buldum dava açıp tazminat davası acicaz ve darp için ceza davasi.

Suan kızlara yazıyor görüşelim diye.onlarlada koz verdi elime.

Yalniz benim raporum bitiyor ve hemen tayin alamıyorum. 1 2 ay.
Biliyorum utanacak bir şey yapmadım utanmasi gereken o ama ise gidince ne yapacağımı bilemiyorum. Kamu sektörü laf yapacak dedikodu yapacak gözüme baka baka fisirdaşacak çokk zaman cok kişi var. Ve 2 aylik bir evlilik.
Şimdiden 1 2 kisi cok iyi biriydi neden biraktin demeye baslasi cevremden. Bu da ayni beni etkilemesi gibi cenesinin iyi laf yapması herkese kendini sevdirmesi.

Evde kalmayacagim otelde kalacagim cikmadi evden beni kovdu.

Basina boyle bir durum gelen topluma karşı nasi davranması gerektiğini çözmüş yada fikri olan kişilerden yardin fikir bekliyorum :/

Son düzenleme:
Üzmeyin canınızı, tayin isteyip gittikten sonra bir daha nerede göreceksiniz o insanları? Onlar da sizi unutacak siz de onları unutacaksınız üç beş aya. Siz büyük beladan kurtulmuşsunuz iki tane sümüğün dedikodusuyla mı canınızı sıkacaksınız?

Daha önce 2 konu açtım. Sağolun desteğinizle cok yol kat ettim. Avukat buldum dava açıp tazminat davası acicaz ve darp için ceza davasi.

Suan kızlara yazıyor görüşelim diye.onlarlada koz verdi elime.

Yalniz benim raporum bitiyor ve hemen tayin alamıyorum. 1 2 ay.
Biliyorum utanacak bir şey yapmadım utanmasi gereken o ama ise gidince ne yapacağımı bilemiyorum. Kamu sektörü laf yapacak dedikodu yapacak gözüme baka baka fisirdaşacak çokk zaman cok kişi var. Ve 2 aylik bir evlilik.
Şimdiden 1 2 kisi cok iyi biriydi neden biraktin demeye baslasi cevremden. Bu da ayni beni etkilemesi gibi cenesinin iyi laf yapması herkese kendini sevdirmesi.

Basina boyle bir durum gelen topluma karşı nasi davranması gerektiğini çözmüş yada fikri olan kişilerden yardin fikir bekliyorum :/
Kimselere aciklama yapma telasina dusme kesinlikle.. Ne soylersen soyle, insanlar kendi algisina gore yorumlayacaktir.. Zor evet ama tek tek elalemin dusuncesiyle ugrasamazsin, gercekleri anlatamazsin, aldirmayacaksin ya da aldirmiyor gibi yapacaksin.. Abartılı bi neşe hali de olmasin mumkunse.. Isini yap, kitap oku, ne bileyim bi meşgale bul, cik evine gel..

Back
X