- Konu Sahibi Nebaktincanim
biraz kendini sucla ne akla hizmet bu adamla evlendim kendime verdigim deger bu mu diye dusunKoyu renk kısmını açtım şimdi de davayı açtım ama acısına dayanma yolu sordum. Boşananlar nası basardınız diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz kendini sucla ne akla hizmet bu adamla evlendim kendime verdigim deger bu mu diye dusunKoyu renk kısmını açtım şimdi de davayı açtım ama acısına dayanma yolu sordum. Boşananlar nası basardınız diye
Sorun sen ona cok anlam yukluyorsun. 5 para etmez birini sen kafanda degerli yapiyorsun. Ona anlam yukleme.Teşekkür ederim hepinize. Ama benim fikire ve taktiğe ihtiyacım var daha dava acılmadan tüm resimlerimizi silmiş. Ben en azından dava sonuna kadar gizleriz sandım.
Benim ne eksiğim var ben nerde yanlıs yaptım annesine anneme teyzesine akrabasına yemek yapmıyoo diye bagırırken. Dükkanda iş var ev dursun şimdilik derdi.
Şimdiden kızları eklemeye baslamıs. Bende unutmak istiyorum sevmemek istiyorum.
Sen iyi niyetinle ve hayır diyemeyerek hata yapmışsın ve sınır koymayarak.onun dışında hiçbir hatan yok. Merak etme bosanirsin suçlu taraf o ama darp raporunu muhakkak alman lazım.Teşekkür ederim hepinize. Ama benim fikire ve taktiğe ihtiyacım var daha dava acılmadan tüm resimlerimizi silmiş. Ben en azından dava sonuna kadar gizleriz sandım.
Benim ne eksiğim var ben nerde yanlıs yaptım annesine anneme teyzesine akrabasına yemek yapmıyoo diye bagırırken. Dükkanda iş var ev dursun şimdilik derdi.
Şimdiden kızları eklemeye baslamıs. Bende unutmak istiyorum sevmemek istiyorum.
Bunu da söyle mahkemede. Onu bunu ekledigini vs bilgisayardan görüntüsünü alEvet resimlerimizi silip onu bunu eklemeye başlamış. Ya benle Neden evlendi o zaman. Ben hesaplarımı kapattım tayinden sonra açarım açarsam. Onda foto yok bende var olmuyo daha boşanma da yok.
Eşim karıcım düzeliriz de yok boşanalım allah boşanalım.
Allah düşmanıma vermesin napcam ne dicem ne düşüncem hiç bilmiyorum.
Bunu da söyle mahkemede. Onu bunu ekledigini vs bilgisayardan görüntüsünü al
İş yerinde bağırıp hakaret ettiğini o lafları ettiğini kanitlayabilecek şahidin var mı?
Sen iyi niyetinle ve hayır diyemeyerek hata yapmışsın ve sınır koymayarak.onun dışında hiçbir hatan yok. Merak etme bosanirsin suçlu taraf o ama darp raporunu muhakkak alman lazım.
Yemek yapmıyor, eve bakmıyor diyebilir, ancak türk hukukunda kadının böyle bir sorumluluğu yok,bir şey yapamaz o konuda.hakim ciddiye almayacak, onu suçlu bulacak.ama darp raporunu kesin kes al
Anladım, ben sana iş yerinde hakaret vs ederken sizi gören birileri oldu mu, şahitlik yapacak birileri var mı diye sormuştumO hakaretleri yemek yapmıyo trm
Darp raporum var iş göremez raporum var bilgisayar görüntüsü alamam. Darp ederken ses kaydını acmıstım ama sanırım bunu da kullanmayacak avukat suc cünkü.
112 yi ararken ki cığlıkların kaydı filan var.
Kadınlık gururumu ayaklar altına defalarca aldı anneme annesine 1 haftalık evliyken kadınlık yapmıyor bile dedi.
Ben boşanmaktan üzgün değilim 2 ayda toplumun gözünde dul olucam tayin alırsam dul olarak gidicem ben kendimi dul olarak görmesem de gerçek bu. Canımı bu yakıyor.
Darp raporum var iş göremez raporum var. Ama 1 tane darp raporum var almıs olsam 10 tane olurdu. Darp varken evliliğin 1. Yılının dolmasını bekler mi hakim?
Daha önce bir konu açmıştım. Aşağıda tekrarladım.
Boşanamam sandım ama canıma tak etti darp raporu aldım. O an korkudan şikayetci olamadım ama olucam.
tayin isteyeceğim.
Nikahla birlikte 6 ay lık evliğim düğün olalı 2 ay oldu.
O kadar canım yanıyor ki. Siz nası basardınız severken taze evliyken nası ayrıldınız. Uyuyamıyorum.
Allah rızası için yaşadıklarınızı anlatın bana.
Okumamıs olanlara asagıda yazdım.
2 aylık evliyim. Bu sürece kadar çok zorluklar çektim. Eşimin 2. Benim ilk evliliğim. Zannettim ki dili yanmış bana daha cok değer verir daha cok sever. Hiçte öyle değilmiş.
Arada yaşadığımız sıkıntılar fiziksel şiddet bir yana dün iş yerinde bir şeyi yanlış yaptım (düzeltilebilir bir sorun ) ( memuriyet dışında ek iş yapıyor annesi adına )
diye tam 1.5 saat bagırdı. Etmediği hakaret kalmadı. O bagırırken ben karsılık vermeden hala işi düzeltmeye çalısıyordum.
Konusma esnasında "yat kalk allah a dua et cocugun olsun olmazsa seni boşarım" dedi. "Ya sende sorun varsa" dediğimde merak etme benim cocugum oldu deyiverdi. Üniversite de cocuk aldırmıs kız arkadasından bunu da yeni öğrendim.
Ekonomik özgürlüğüm olsaydı ne sen nede senden önceki çıkmazdı karsıma onunla evlenirdim dedi.
Eve gittim yemeği hazırladım. İçimiz dısımız patates oldu sen ye deyip makarna yaptı. Arada ettiği hakaretler e değinmiyorum. İşten eve evden işe giden bir tipim elimden geldiğince bişiler yapmaya calısıyorum. Aramız iyiken yaptığımız şakaları yemek yaparken yardım etmesini bile kavga esnasında yüzüme vuruyor. Sen bana kahvaltıyı tasıttın gibi şeyleri sunuyor.
Dünden beri kendime gelemiyorum.
Beni sevmediği aşikar büyük ihtimalle ilkinin acısıyla evlendi.
Yoksa hastalıkta sağlıkta insan eşini bırakmaz.
İkimiz de memuruz. Memleketlerimizden uzakta.
Ben bu evliliği devam ettirmek istemiyorum. Çünkü düzelmiyor. Ama ne yapacağım nereye gideceğim. 2 aylık evliyken aileme boşanıcam diye nası acıklıcam bilmiyorum. Çaresizim
Ekleme:
Ben evdeki eşyaları değiştirmedim masraf olmasın diye eksikler alındı. En basta anlaştık herşeyi beraber yapıcaz diye daha sonra
2 aylık evlilik boyunca su kadar masraf yaptım. Ayakkabımı bile ben aldım. Perde kıztarafınındı ben aldım diye sürekli önüme çıkarıyor. Önceden annesin lafı ile diyor sandım ama her kavga da söylemeye basladı. Hatta kahvaltıya yardım etmesini bile lafını yapar oldu. Öz annemin yanında kızın şöylekızın yemek yapmıyor kızın ev temizlemiyor diyerek gururumu ayaklar altına aldı. Hepsini affettim. Affettim diye mi hak ettim bunlarıdüzelir bosandı önceden zor süreç geçirdi atlatır unutur. benimde yuvam olur dedim. Olmadı.
Çokk büyük gurursuzluk örneği gösterdim gece ecden kovdugunda geri dönerek. En azındansuan herseyi yaptım diyebiliyorum ama elimdevar sıfır.