- 6 Şubat 2015
- 488
- 446
- 73
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslinda takildigim baska konuda bu. kaciyor dugun islerinden. Gel diyor kimseye soylemeden nikah dairesine gidip kiyalim nolucak. Tabikide saka yapiyor ama korktugunun farkindayom. bende oyle ay evimde su olsun gelinligim soyle olsun derdi hic yoktur. Ama yinede ozenilmek isterim ilk heyecaniymis gibi olmak isterim. Ama onuda boyle islere suruklemem yani ikimizinde mutlu olucagi sade bir dugun varken ortaligi birbirine katmam. Ama o hic bu noktalarda durmuyor bile konusmuyor. Daha erken bunu onemsemek icin ama oda bir sorun tabikideSen ilk defa evlenceksin ama o ilk değil
Sen ilk defa gelinlik giyceksin o ikinci kez damatlik giycek
Senin ilk defa düğünün olcak onun daha once oldu
O heycanlarn tümünü yaşadı
Ilk geceye kdar herseyi
Bunları göze alıyorsanız evlenin
4.5 yılık sevglisinle evlenmiş sonra en kısa sürede boşanmıs neden acaba??peki seninle nekdr mutlu olur okdr sene tnıdıgınla mutlu olamamıs ne blim cnm bi sor sorusturKizlar selamlarr! Simdi size birsey danismak istiyorum. Sizce evlenmis ama cocuksuz biriyle tekrar evlenmenin yararlari ve zararlari nelerdir? Erkek arkadasimla bosanmasindan sonra tanistim. Ilk zamanlar boyle biseyle yuzlesemem diye iliskiden uzak kaldim. sonucta bekar biriydim. Ama zamanla bu isin cok bir sorun olmadigini dusundum. Sadece 2 aylik bir evlilikmis. ama gecmiste 4-5 yillik bir iliskileri Varmis. Biz tanisdigimizda hala olayin sokundaydi cunku cok sancili surecler gecirmisti ama tamamen artik o olaylardan kurtuldugunu hissediyorum. Bana bosanmasinda onun cokta bir sucu olmadigini ispatladi diyebilirm. Butun mahkeme kagitlari ses kayitlari ve kizin bosanma gerecleri hepsi kizin bosanmak icin bahaneler urettigi yonundeydu. Tabi beni cok ilgilendirmez illaki kizinda gerekceleri vardir. Ama iste kafami kurcalayan ya bilmedigim seyler varsa? Evliligi yasamis ve hevesi kacmis biriyle nasil bir evlilik olur? suan bu tarz bir konusmamiz olmadi ama 2 yoldir birlikteyiz ve ikimiz icinde ciddi duruma biniyor bu Iliski. Tecrubeli arkadaslarin ve sizin goruslerine ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Konuyu okudugumda Allah Allah niye bi kadin 4-5 sene bekledigi adami iki ayda bosasin ki diye dusundum ki bu mesajla her sey aydinlandi. Adam tedavi olmasi gerekecek raddede ofke kontrol problemi var, kim bilir kiza neler yapmistir.Kizlar erkek arkadasimin zor bi kisiligi var. tedavi olmaya basladi ama bazen ciddi ofkelenir. Cok sever sahiplenir ama otoriter olmayi sever. Ilk gun tanidtigimizda nasilsa hala oyle. Gerci ofke problemini asiyor suan. Kizin sanirim en buyuk sucu bu adamdan emin olmadan gaza gelip evlenmesi. Hatta dindar bir aile oldugu icin geride donememistir yasadiklarindan oturu. Ben oyle dusunuyorum. Illaki hakli yonleri var ama cocuk oyuncagi dgil bu.
Bunu en iyi sen bilirsin her eolay kendi icinde farklı belki seni kaybetmemek için çok fedakarlık yapacakKizlar selamlarr! Simdi size birsey danismak istiyorum. Sizce evlenmis ama cocuksuz biriyle tekrar evlenmenin yararlari ve zararlari nelerdir? Erkek arkadasimla bosanmasindan sonra tanistim. Ilk zamanlar boyle biseyle yuzlesemem diye iliskiden uzak kaldim. sonucta bekar biriydim. Ama zamanla bu isin cok bir sorun olmadigini dusundum. Sadece 2 aylik bir evlilikmis. ama gecmiste 4-5 yillik bir iliskileri Varmis. Biz tanisdigimizda hala olayin sokundaydi cunku cok sancili surecler gecirmisti ama tamamen artik o olaylardan kurtuldugunu hissediyorum. Bana bosanmasinda onun cokta bir sucu olmadigini ispatladi diyebilirm. Butun mahkeme kagitlari ses kayitlari ve kizin bosanma gerecleri hepsi kizin bosanmak icin bahaneler urettigi yonundeydu. Tabi beni cok ilgilendirmez illaki kizinda gerekceleri vardir. Ama iste kafami kurcalayan ya bilmedigim seyler varsa? Evliligi yasamis ve hevesi kacmis biriyle nasil bir evlilik olur? suan bu tarz bir konusmamiz olmadi ama 2 yoldir birlikteyiz ve ikimiz icinde ciddi duruma biniyor bu Iliski. Tecrubeli arkadaslarin ve sizin goruslerine ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Yok iyi etmissin yazmakla. Gormediklerimi gosterin diye yazdim zaten ama oyle bisiye pek umut vermiyorum. Cunku tamam sinirli ama oda yalnis yaptiginin farkinda. Tedavi dedigim bikac psikolog gorusmesi azcik rahatlasin diye. Yoksa bana elini kaldirmayi birakin kufur falanda asla olmadi. Ya bide kiz beni falan bulup erkek arkadasima sen bu kizla beni aldattin biliyorum falan yaziyorki ben bunlar ayrildiktan 1 yil sonra tanidim onu. Yani sen madem bu kadar mefret ettin bOsandin neden hala pesimizdesin. Hele ilk aylarimizda surekli ariyordu taciz ediyordu oda bunlari bana gosteriyordu msjlaro. Hani beni seviyodun nasil baska insanlara gittin diye. Sanirim aldatti beni falan demis ama bosanma gerekcesinde yoktu bu durum cunku ailesi ona sahip ciksin diye demis. Butun bunlarin yaninda kizi nasil ve nerde bulacagimi bilmiyorum ama acikcasida cok onemsemiyorum cunku butun sosyal aglardan surekli sahte hesaplarla beni kontrol ediyor farkindayim. Ama emin olmadanda bu ise girmicem sizin dediginiz gibiCok acimasizca yazmis olabilirim.
Ofke aninda tekme tokat yiyip yere dusmeyesin diye yazdim. Hayirli geceler
Eger kizin ah'ini aldiysa mutlu olamaz zaten ! Allah'in adaleti cok buyuk ! bosanmis erkeklerde muhakkak bir pislik vardir ! mahkeme dilekcelerini iyi arastirin ! eski karim soyleydi boyleydi demeleri cok kolay ! yalan soylemeleri cok kolay ! dikkat edin derim ben ! altinlar zaten kizin bir bayan durduk yere bosanmaz ! bundan emin olabilirsin senin iyiligin icin soyluyorum emin ol
. Herseyi anlatmadi tabikide hakli oldugunuz noktalar var. ben bosanma belgelerini okudum ve ondaki en ciddi suclama annemin basortusuyle dalga gecti suclamasi ki erkek arkadasimin annesininde kafasi kapali. Birde ablama kufur etti vardiki o durumdada sanirim erkek arkadasim kavga esnasinda bi hisimla soylemis. Altinlar tabiki bayanin ama soyle bir durum var bariscam diye eve donuyor ve altinlari alip birgun sonra yeniden ayriliyor. Bunlarida zamaninda ikisinide taniyan biri erkek arkadasim degil. Ya ben eminim erk arkadasiminda sucu vardir ama bosanma durumu agir bisey. Bir sevgili kavgasinda gider gibi gitmis. Bi baska msjdada soyledim benim hayatina girdigimi ogrendikten sonra cok daha hircinlasti. Bana ve ona kufurler bir yil sonra onu tanimama ragmen yok benimle aldatmis. Yani benim bunlarin hocbirimden haberim bile yoktu tanimazdim bile onu. Hesaplarim tam olarak 8 ay surmus. Tabikidr yine ayni seyi soyluyorum erkek arkadasim o kadar zor gunler gecirmesine ragmen agzindan onun hakkinda cok bisey duymadim iyi veya kotu. Sagolun kizlarBosanmis biri olarak sunu siyleyebilirim ki bosanma 4 celsede bitiyor en az. Cekismelilerde tabi. Her durusmanin arasi en az 1 ya da bir bucuk ay. Bir de 2 aylik evlilikleri oyle kolay kolay bitirmiyorlar. Burda bir sorun oldugunu dusunuyorum.
ikincisi altinlar kadinindir. Bunlara kadar sana anlatmasi da tuhaf.
Normalde kusur erkekte degilse anlasamadik bitti derler ama genelde kusur erkekte ise kendini aklamak icin bu kadar detayina kadar cogu da yalan olmak uzere anlatirlar.
son olarak hic bir kadin kolay kolay hele de iki aylik evliyken evliligini bitirmez. Annesinin evine gittigine kadar anlatlatmasi da tuhaf. Ben pek guvenmezdim. Bu arada ofke problemi varsa on kez dusunun derim. Suzin uzerinizde patkanasin sonra. Eninde sonunda patlayacaktir cunku.