Boşanmış bir erkeğe şans vermeli miyim ?

Tatlim bekarsan bekarla evlen. Bosver öyle bosanmis adami, iyi birsey olsaydi zaten eski karisiyla hala evli olurdu.
Niye böyle diyorum? Cünki kadinlar genelde cok sey cekerler, bosanmamak icin direnirler, demekki bunda direnmek icin bir neden kalmamis, kim bilir eski karisina neler yapti. Sanada belliki yalan söylüyor.
Ha kadin onu aldattiysa bilemem, kendi aldattiysa zaten bes para etmez. eee bunuda sana anlatacak degil. Eski karisina sorsan, sana kim bilir neler anlatir, kosa kosa kacarsin bu adamdan. Seni herkes ister tatlim, memursun, kendi ayaklarinin üstünde duruyorsun, 27 yasida evlenmek icin cok uygun, hic zaman kaybetme bu adamla derim.
.

Ne kadar doğru söylemişsin.
Bizim kadınlarımız,kızlarımız kolay kolay boşanmaz.
Bıçak kemiğe dayanmadan veya erkek çekip gitmeden kolay kolay ayrılmaz.
Hele ki ailelerin evlendirdiği çiftlerin ayrılması daha zordur.
Bizde öyle sevemedim,sevgim bitti diye ayrılan pek görülmez :)

canım ayrıntısına kadar anlatmasın ilk zamanlarda ama kalkıp '' sevmiyordum yeaaa zaten ailem istedi diye nişanlandım işte evlenmiş bulundum adı çıkmasın diye sonra da boşandım '' demesi çok rahatsız edici kadınlara verdiği değerin boyutunu gösteriyor. klasik erkek yalanları bu tipler karılarını aldattıkları kadınlara da aynı yalanları söylerler '' karımı sevmiyorum ailemin zoruyla evlendim '' falan fistan, sanki nikah masasında memur başlarına silah dayıyo bunların. yalan dolan işler çeviriyorlar işte güvenmemek lazım bu adamın mantalitesindekilere.

cincikk valla cok cincikk birisin canim ya :)
dusuncelerinin cogunda haklisin ama bende Alya gibi dusunuyorum.yani kimse gecmisini bir cirpida dokemez ortaya.konu sahibinin birden kestirip atmasi yanlis olur.daha detayli bir arastirma yapmali sadece.

Başın sağolsun canım.Bencede sen hiç evlenmemişsin ve karşına daha iyileri çıkabilir.Boşuna kafanı karıştırma canım daha çok gençsin

ben sans verme derım cunku sen hıc evlenmedın o ayrılmıs....ılerıde sorunlar olur... en ufak bır tartısmnızda yuzne gecmısıyle ılgılı laf vurrursun...
yada o eskı esıyle senı kıyaslar ne bılım an gelır yatakta mesela kıyalayabılır....
sabrederım fılan dıyorsan yanılırsın... ben esımın ılk evlencegı bayan olmak ısterdım ılklerı bende yasasın ısterdım...
senın ne eksıgın var bugun onu bosayan yarın seni bosarr...
yapma derım ben bosverrr onune bak karsına ne kısmetler cıkcak senın.. cok sukur memurmussunda bosluktayken tutunacak dal arama...

ben size katılmyorum.. benm eşiminde 2. evliliği kısa bi evliliğii olmuş. bende hiç evlenmemiştim fakat hiç bir şekilde yüzüne vurma gibi bi durumum olmaz. sonuçta doğru insan oldugunu düşünüyosa neden olmasın herkes 2. bi şansı hak eder. ilk evliliğinde mutlu olmayan bir sürü insan var her boşanan o şekildemi olacak. çok yanlış bi yaklaşım...

ben size katılmyorum.. benm eşiminde 2. evliliği kısa bi evliliğii olmuş. bende hiç evlenmemiştim fakat hiç bir şekilde yüzüne vurma gibi bi durumum olmaz. sonuçta doğru insan oldugunu düşünüyosa neden olmasın herkes 2. bi şansı hak eder. ilk evliliğinde mutlu olmayan bir sürü insan var her boşanan o şekildemi olacak. çok yanlış bi yaklaşım...

bu galiba ondan çok benle alakalı olacak :( ben kaldırabilirsem dediğiniz gibi ancak yürür

çocuğu yoksa, içine siniyorsa o kişi.
arkadaşlar ona değil çevresindekilere sor demiş. çok doğru. güvendiğin kişilere sor çaktırmadan. onun kulağına da gitmesin tabi.

evlilik şans işi arkadaşım yaa.. hiç evlenmemiş bekarla evlenirsin kötü olur herşey. bunu böyle düşün.

klasik ama hayatta neye garanti var ki??

merhaba sevgili kk kullanıcıları . Uzun zamandır burayı takip ediyorum . Kendi derdimi unutmak için belki de . Ve uzun zamandır atlattığım badirelerden sonra burda danışmam gereken bir konu olduğuna karar verdim . Umarım fikirlerinizle bana yoö gösterirsinzi.
Öncelikle 27 yaşında devlet memuruyum. Uzun bir süre hayatım güzel giderken sonra babamn hastalığıyla tanıştık 23 yaşında ve kendimi ona adadım belki de(iyi ki de yapmışm:)
Bu süre zarfında görüştüğüm tek bir kişi oldu ama o da beklemedi beni ve benden ayrılıp5 ay içinde evlendi maşallah .Unuttum gitti herkesin yolu açık olsun .Nasip değilmiş
Çok uzatmayacağım yakın zaömanda babami kaybettik .Ama Allah sabrını verio cok şükür.
Uzun süredir hasta olduğundan alıştık belki de .
neyse benim asıl meselem şimdi benimle görüşmek isteyen nbiri var beni görmüş beğenmiş ben de uygun buldum goruştum . Hememn her şey cok uygundu fakat bana kısa bir evlilik yaptığını söyeldi ve şimdi kafam iyice karışık . herkes 2. bir şansı hak eder mi size

tşkrler şimdiden....

arkadasların cevaplarını okumadım ama siz iyice okuyun.benim tavsiyem çok iyi tanıyın.tanıyanlara sorun araştırın.bu dönemde boşanmaların %80 erkeklerden kaynaklanıyor bunu size hatırlatırım.

Son düzenleme:
tatlım ben senin kadar kötü düşünmüyorum yaa..bende ayrılsam başka birinle tanışsam hemen ilk zamanlarrr başımdan geçen herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmam ki..zamanla eşimiz dostumuz olur arkadaşlarımız olur onlardan en doğrusunu öğrenir ve beni de yakından tanır zatenn..
şimdi adam herşeyi anlatmadı die bedava seks için evlenmiş dmek doğru değil bence

evet bu açıdan da çok doğru. hangimiz çok çok dürüstüz ki?

bende anlatmam. dediğim gibi birde bekar adamın da ne huyları çıkıyor burada okuyoruz, evlilik şans işi birazda
belki bekar biriyle evlense kötü olacak, yada tam aksi.

bol bol dua et konu sahibi arkadaşım. Allahtan hep hayırlısını iste. doğruyu görmene vesile olacaktır. ben hep öyle dua ettim ve mükafatını aldım :16:

2.ci eş olmak zor bi durum her zaman kendi içinde sizinle onu kıyaslar belki size bile söyler
Sizinde ağzınızdan çıkabilir benim ilk evliliğim senin ikinci gibi
bazı eski eşlerden bağlantıyı koparmayanlar oluyor msj atıyor arıyor vs
çok iyi tanıyın ama ben evlenmezdim ne güzel işiniz var yaşınızda genç

Öncelikle başınız sağolsun, bu zor döneminizde dikkatli karar verin umarım hayatınız mutlu olacağınız şekilde ilerler.
Yahu ne kadar kötü yorumlar yapılmış, öyle bir erkekle evlenilmezmişmiş..
O adamın boşandığı eşi gelse burada konu açsa, "Ben ikinci şansı hakediyor muyum" dese ne diyecektiniz? Kadın-erkek farkeder mi? Mağdur ise iki taraf da mağdur, kimse kimseyi başına silah dayayıp evlendirmiyor ya da boşandırmıyor. Olmamış yürümemiş boşanmışlar işte, ne var bunda. Nedeni de bence çok önemli değil. Onunla anlaşamadı da boşandıysa sizinle de anlaşamayacak diye bir kural yok. Ya da onu aldattıysa sizi de aldatacak diye bir kural yok. Ona sevgisi bitti de boşandıysa sevgisi size de bitecek diye bir kural yok. Bence bekar bir erkek ne ise boşanmış bir erkek de aynıdır, buna göre kategoriye ayırmam ben, bence şans verin deneyin en azından.

Öncelikle başınız sağolsun, bu zor döneminizde dikkatli karar verin umarım hayatınız mutlu olacağınız şekilde ilerler.
Yahu ne kadar kötü yorumlar yapılmış, öyle bir erkekle evlenilmezmişmiş..
O adamın boşandığı eşi gelse burada konu açsa, "Ben ikinci şansı hakediyor muyum" dese ne diyecektiniz? Kadın-erkek farkeder mi? Mağdur ise iki taraf da mağdur, kimse kimseyi başına silah dayayıp evlendirmiyor ya da boşandırmıyor. Olmamış yürümemiş boşanmışlar işte, ne var bunda. Nedeni de bence çok önemli değil. Onunla anlaşamadı da boşandıysa sizinle de anlaşamayacak diye bir kural yok. Ya da onu aldattıysa sizi de aldatacak diye bir kural yok. Ona sevgisi bitti de boşandıysa sevgisi size de bitecek diye bir kural yok. Bence bekar bir erkek ne ise boşanmış bir erkek de aynıdır, buna göre kategoriye ayırmam ben, bence şans verin deneyin en azından.

gayet açık ve net olmuş katılıyorum.

neden ayrılmış önce o konuyu tarafsız birirnden öğren sonra asana mantıklkı geliyosa şans ver yok mantıklı değilse o zaman yol ver.. katılıyorum herkes ıkıncı bır sansı hakeder belkı anlasamadılar esıyle uyusmadılar suclu o degıldı bende evlıyım zaman zaman esımden ayrılmayı dusundugum oldugunda bı daha kımse benımle evlenmez dul olucam dıye dusunurum ama anlasamayıp ayrılabılır ınsanlar yanı once tanı belkıde sız anlasıcaksınız ıyı bır ınsan belkı ve cocuguda yok ıste olsa daha sıkıntı olurdu

Şahsen boşanacak biri olarak kafamda bu aralar tek düşündüğüm şey;
boşanan erkeklerin tıpkı evlıyken karısını aldatan erkekler gıbı yalan söyledıklerı ..
Hanı karısını aldatan erkek ''yıllardır yatmıyoruz,cocugumuz ıcın bıraradayız,kardes
gıbıyız''tarzı sacmasapan lafla eder ya ,bosanan erkekler de bence ''severek
evlenmedık,karım çok dırdırdı ,çok kötu biriydi ,hala bana asık ''gibi sacma
laflar edıyorlar gibime geldi..Bence karsı tarafı sevmeden evlendıgını
söylemesı ve kısa evlılık kızmı şüpheli cnm ..

Belki çocugu olmuyordu kadın bıraktı
belkı cınsel anlamda becerıksız
belkı siddet egılımı var
belkı psikopat..

Hiçkimse kısa sürede evliliğini bitirmez,vardır bir alt sebebi..Yıpranmak
istemiyorsan mutlaka araştırmaya çalış..Tek taraf anlatınca gercekcı
gelmıyor bana ..

Burda bosanan cocuklularla evlenen her kadın ''aman eskı esı hala kocamı arıyor
onu sevıyor,aman cocugu kullanıyor ''deyıp duruyorlar..ama burdakı bosanma
hıkayelerınden göruluyor kı o kadınlar neler cekıyorlar..Aldatılma,şiddet,
ilgisizlik,anneye düşkünlük vs vs ama tabı kımse kendını karalamıyor,hemen
eskı karısı adamı hala sevıyor sanılıyor ..

sevgili dertlı derman bende yenı bosanmıos bır kadın olarak konunu ılgıyle takıp edıyorum

ama sen hıc yoksun yazdıgın cevaplarda 3 5 kelımeyı gecmıyorr

bıraz konuyu ayrıntılı anlatırsan sana yol göstermek ısterımm

cunku anlattıgın adamı cok tehlıkelı buldum

zor bır donemdesın

acından faydalanmak ısteyn bır tıp olabılır karsındakıı

Ama sana guven verdıyse ve karısıyla görusmuyorlarsa deneyebılırsın neden olmasın..İlla evlenecek
degılsın cnm ,deneyebılırsın de..Basın sagolsun cok üzüldüm babanı kaybetmene:(((

kendisine sordum tabi canım. Zate sevmiyordum ailem çok istedi nişan oldu adı çıkmasın diye evlendim ama olmadı işte dedi . Bu yeterli bi açıklama gelmedi bana . Bir de hassas dönem ya ne bileyim işte :(

adı cıkmasın diye evlenmek, yani karsısındaki insana inayet mi ediyor evlenmekle?
bilmiyorum pek mantıklı,hassas ve sevecen bir erkek imajı cizmedi bende

Back
X