Benim bir evladım var ve benden 4 yaş küçük bekar biri daha dün görüşmek istediğini belirtti. Aslında ben eski eşimle tanışmadan kısa süre önce de açılmıştı bana ama yaşı küçük olduğu için pek ciddiye almamıştım yine de olamayacağını onu kırmadan belirtmiştim. 3-4 yıldır görmüyorum şimdi yazınca fotoğraflarına baktım, sanki çok olgunlaşmış gibi hatta benden bile olgunmuş gibi. Ve yakışıklı da

çok etkilendim. Boşanma davam iki yıldır devam ediyor son celse görülmediği için direk hesabımı dondurdum cevap vermeden. Sonuçlanmış olsa da duygusal bir şeyler yaşayacak lüksüm yok henüz, önce ekonomik özgürlüğümü kazanmalıyım. Bakalım şartlar elverince hala benimle görüşmek ister mi bilemiyorum.
Konu benzeyince içimi dökmek istedim. Siz de kızlarınızın şartlarının olumsuz etkilenmeyeceğine emin olana kadar yeni bir ilişkiye başlamayın bence, sonrası Allah Kerim hiç belli olmaz bu işler.