Boşanmış Birinin Bekar Biriyle Ilişkisi İmkansız mı?

Benim abim bekar. 1 çocuğu olan yengemle evlendi. Ailem hiç karşı çıkmadı hatta çocuğa sahip çıktık. Bize hala annem babaanne diyor. Onu da annesinde çok seviyoruz . Babası vefat etmiş hiç hatırlamıyor. Abimi baba biliyor abimde ina babalık yapıyor çok seviyor. Eski eşiniz sorun çıkarmazsa evlatlarimizin velayetini almazsa sizin evlenmeniz dahilinde.sorun olmaz bence.onemli olan karşındaki insanın kalbi ailesinin ıyi niyetli olması.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Tabiki herkesin kendi tercihi. Peki o nasıl yaklaşıyor bu duruma

Gayetbilgili çocuklarımla da tanıştı bu acıdan da sorun yok zaten 4.5 yaşında çocukların bastan konuşarak herşeyi bilerek başladık bakalım ne olacak göreceğiz

Merhaba hanımlar. Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Aslında merak ettigim böyle bir iliski yasayıp da mutlu olan var mi. Ne gibi problemler çıkıyor. Ben boşandım ve iki kızım var. Karşıma bekar biri çıktı ama simdilik bir ilişki boyutu yok. ben ondan çok etkilendim ve sonra düşündüm böyle birseyi hayal etmek bile lüks mü. Basta ailesi istemeyecek belki. Kendisi benim durumumu biliyor tabiki. Başlamadan bitmesi mi en mantıklısı?
Tatlım gerçekten seven erkek için bu hiç sorun değil. Zaten boşanmak bir sorun değil kim yuvasını yıkmak ister mutlu olamadınki ayrıldın. Asla üzülme bekar birisiyle de evlenirsin kaderinde varsa olur canım:)

Özbabalar bile sapık oluyor işin bu boyutu var bir .
O cocuklar ergen olunca sana ne diye baslayacak o erkeğe bu iki .
Erkegin ailesi var üc .
Bide eski esin kaprisleri dört .
Çok zor .Erkeğin melaaaike olması sart .

Çocuğu olan adam 'bile' derken ne demek istediniz? Adamla kadın arasındaki fark nedir?

ne coculuklu be cocuksuz adam isterim... adamla kadinin arasindaki fark ne alaka??? ben sadece önce oglum büyüsün isterim ondan sonra kendimi yeni aska hazir hissederim sanirim. cocuk kücükken yeni bi iliskiyle ugrascak gücüm güvenim olmaz..

çok zor
ailesi, akrabaları
illaki sorunlar çıkacak, laf söz olacak
bunları göğüsleyebilecek bir insan mısınız
ve bu konuda en büyük görev partenerinize düşüyor
çünkü sizden çok ona yüklenecekler
sıkıntılı bir durum anlayacağınız
hakkınızda hayırlısı olsun.

Aynen her kelimenize katıyorum..Yemişim aşkını!!!
Benimde 3 kızım var gencim 28 yaşındayım ama bazen düşünüyorum boşanmış olsam evlilik sayfasını kapatirdim tamamen gönül bu kayar birine belki bu devirde çok zor kimseye güven yok aynı evde kız çocuklarıyla başka bir adam zor.Cocuklarim için kendi Hayatımdan vazgecerdim ben sadece kendi luksumu düşünme şansım yok çünkü

Bir ablam var 1 kızı vardı boşandığında, karşısına bir evin bir oğlu hiç evlenmemiş biri çıktı. Kendisinden de küçüktü yaşı üstelik . Olmaz dedi kabul etmedi tanıma isteğini ilk başta. Israr etti karşı taraf. Bende bir şans ver demiştim fikir olarak. Şimdi evli çok mutlu ve çocuklular. İlk evliliğinden kızı, hem babada , hem annede kalıyor. Kardeşi de oldu. Gayet mutlular Allah bozmasın. Önyargılı olmamak lazım bu konuda bence. Eşinin ailesi karşı çıktı, istedi vs ama eşi destek olunca sorun olmadı, zamanla sevgiler gelinlerini. Her sorunu aştılar

Bir tanıdığım var 2 kızı ile bekar bir adamla evlendi. Senelerce sevgili ilişkisi de yaşadılar. Akrabalardı aynı zamanda. Şu anda gayet mutlular. Evlilik zamanı çok hakaretler, bizi silin vs. oldu. Kabullenmesi zor oluyor. Burada kızlar babada idi.

Sizin durumda kızlarınız yanınızda ise daha riskli. Şahsen aynı evin içine ya da hayatıma bir yabancıyı sokmakta zorlanırdım. Kızlarım benden daha ön planda olurdu.

Cocuklariniz oldugu icin zor olabilir ee tabi onun ailesidr iyi karsilarmi bilemeyiz sonucta daha bi iliski boyutu bile yok nedn hayal olsunki oncelikli hoslandiginiz kisi sizinle ciddi dusunuyormu sizin hakkindaki dusunceli onemli

Seninle yer içer gezer yatar kalkar, gider evlenmemişle ailesi için nikah yapar ...!!
Anı yaşarım diyorsan devam et..

Seninle yer içer gezer yatar kalkar, gider evlenmemişle ailesi için nikah yapar ...!!
Anı yaşarım diyorsan devam et..
Iste ben de o digerlerinden farkli olduğu icin ve farkli yaklaştığı için evlilik olabilir mi acaba diye düşündüm. Yoksa pesimde dolanan ve niyeti sırf bu olan cok erkek var

Iste ben de o digerlerinden farkli olduğu icin ve farkli yaklaştığı için evlilik olabilir mi acaba diye düşündüm. Yoksa pesimde dolanan ve niyeti sırf bu olan cok erkek var
daha ilişki yok zaten ortada, yanaşmak için de öyle davranıyor olabilir.
tanımam etmem genel konuşuyorum tabi ki.
Sen de artık bir çok şey yaşamış görmüş birisin çocukların da var, yaş tahtaya basmazsın diye düşünüyorum.
Allah hayırlısını versin.:dua:

Evlenip ayrılmış biri olarak 2.evliliğimi hiç evlenmemiş biriyle yapmış bulunmaktayım.3aylık evliyiz ve çok mutluyuz daha önce başımdan bir evlilik geçmiş olması bizi hiç etkilemedi.Ama şuda var sizin 2 çocuğunuz varmış durum biraz farklı

daha ilişki yok zaten ortada, yanaşmak için de öyle davranıyor olabilir.
tanımam etmem genel konuşuyorum tabi ki.
Sen de artık bir çok şey yaşamış görmüş birisin çocukların da var, yaş tahtaya basmazsın diye düşünüyorum.
Allah hayırlısını versin.:dua:
Amin inşallah. O da olabilir tabiki iyice tanımak lazim

Olmaz. Hiç evlilik yapmamış bir erkeğe 2 çocuklu bir hayat çok ağır gelebilir. İleride problemler artar gibi görünüyor.

Merhaba toplumuzda ne yazikki onyargi cok.kadinin yasi kucuk olmali bekar olmali.ama erkekte bu kriterler aranmiyor nedense bosanmis cocuklu bir adam kendinden yasca kucuk hic evlenmemis birisiyle yuva kuruyor gogsunu gere gere hemde bu sadece cifte standattir.gonul isterki kadinda raha olabilsin ozgur olabilsin toplumun icinde.ben guzel ornekleri gorunce kadinlar adina cok mutlu oluyorum.arkadasimin kizkardesi kendinden bir yas kucuk biriyle evlenmis.2 cocugu vardi ve mutlular mis.kiz cok guzeldi ama.ne guzel sevmisler anlasmislar yuva kurmuslar.benim fikrime gelince ben evlilikte denklikten yanayim.bende bosandim.2 evladim var.karsimdakide bosanmis ve cocuklu olmali ki musavi olalim.birbirimizi daha iyi anlayip empati kuralim.bekar adam herseyi ilk yasayacak.kadin ise evlenmis cocuklu o duygulara ne kadar eslik edebilecek.evlendiler diyelim yas farki cocuklar evlilik gecmisi hep onlerine gelecek.bunu basarabilmek icin cok anlayis ve sabir gerekir.ben bir kadin olarak bu kadar adrenalini goze alamam acikcasi...

Buna kayitsiz kalamicam canım ben 11 yil evli kaldim bosandim esimde bende 7 yas kucuk bekardı evet ailesi istemedi benim ailemde istemedik ama biz istedik zor yollardan gectik sıkıntı cektik ama evlendik simdi 1.5 yasinda bi oglum diger oglumda karnimda bekliyoruz bu adam dan koca olmaz diyenlere bile inat koca oldu cok ta guzel oldu hemde evlendim istenmeyen gelin istenmeyen eve gelin gittim 2 seneye yakın kv ile kp ile yasadim ve cokta mutlu olduk cok sevdiler beni taniyinca benim ailemde esimi sevdi ama karsindaki adamin ailesine karsi dik durmasi lazim kararli olması lazim ama senin bide cocugun varmis ben bole bir durumda naparfim bilmiyorum

Bende bosandim tekrar evlendim esim bekardi ama hicbir sorun yasamadim 1 senelik evliyim. Evlenmeden once bir iliskim olmustu ailesi istememisti kendisi de pisirikti baya sıkıntı yasadim o donemde ayrildim ondan yani diyecegim karsindaki insana bagli

Back
X