• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmış çocuklu anneler, neler yaşadınız??

Arkadaslar,

Ben 12 yıllık evliyim ancak hayatımın cidden zor bir döneminden geçiyorum diyebilirim...
Yakında issiz ve ayrılmıs olacagım...Bu zor dönemimde eşim bana yardımcı olmadığı gbi köstek oluyor aRTIK ÇEKMEK İSTEMİYORUM...1 ÇOCUGUM VAR 10 YASINDA...İyi bir anne olduğumu düsünüyorum.....Bneim öncelikle ögrenmek istediğim Ankarada oturuyorum nasıl bosanacagım...her iki taraf isteyecegini düsünüyorum zaten 5-6 aydır aynı evdeyiz ancak hiç konusmuyoruz çocugumun babası evi otel olarak kullanıyor...Boşanma nasıl oluyor ??İssiz kalacagımı düsünüyorum buda olayların ayrı yüzü...Malvarlıgımız olan ev araba nasıl eşitmi olacak ??...10 Yaşındaki çocugum bundan en az etkilensin diye psikologa götürmeyi düsünüyorum..ve bende tabii...

yakın akrabam boşandı.
birde bebegi var
hayat şimdi ona çok zor.
çok şükürki ailesi yanınd adestek.
hayat şuan biraz daha zor ona.niyemi.aileis küçük birde oturuyor.
akrabalar iç içe şuan onun zorlugunu yaşıyor.çalışmayınca daha da zor oluyro.

Arkadaslar,

Ben 12 yıllık evliyim ancak hayatımın cidden zor bir döneminden geçiyorum diyebilirim...
Yakında issiz ve ayrılmıs olacagım...Bu zor dönemimde eşim bana yardımcı olmadığı gbi köstek oluyor aRTIK ÇEKMEK İSTEMİYORUM...1 ÇOCUGUM VAR 10 YASINDA...İyi bir anne olduğumu düsünüyorum.....Bneim öncelikle ögrenmek istediğim Ankarada oturuyorum nasıl bosanacagım...her iki taraf isteyecegini düsünüyorum zaten 5-6 aydır aynı evdeyiz ancak hiç konusmuyoruz çocugumun babası evi otel olarak kullanıyor...Boşanma nasıl oluyor ??İssiz kalacagımı düsünüyorum buda olayların ayrı yüzü...Malvarlıgımız olan ev araba nasıl eşitmi olacak ??...10 Yaşındaki çocugum bundan en az etkilensin diye psikologa götürmeyi düsünüyorum..ve bende tabii...

özeline yazdım canım.

Arkadaşlar boşanıyorum 4 yaşında Bi oğlum var ilgisiz baba oğlumu zorla göstermiyorum açmı yokmu nasıl ne yapıyor merak bile etmiyor anlaşmalı ayrılacağız Bi sorun çıkarmasa ama çocuğa kestiği bu ceza bana çok vijdansızca geliyor bu geçici bir tepkimi acaba zaman geçtikçe düzelirmi erkekler neden bu kadar vijdansız ya nasıl bir tavır sergilemeliyim böyle bir babayla hiç görüşmese daha İ iyi acaba?

Benim eşim boşanmış bir ailenin çocuğu. Anne babası 3 yaşındayken boşanmışlar. Baba figürü, ona örnek bir erkek olmamış hayatında. Hayatta pek çok şeyi denemiş, kötü alışkanlıkları olmuş. Aile ortamı nedir bilmemiş. Kayınvalidem de sonrasında evlenmemiş. İnanılmaz sevgisiz, despot bir kadındı. Oğlu evlenince evin erkeğini kaybetmiş gibi hırslandı. Sonrasında oğluyla küs öldü.
Diyeceğim şudur ki, anne baba boşanır. Çoğunlukla erkekler sonrasında çocuklarından da vazgeçiyor ama imkanınız varsa baba ile iletisimlerini hiç kaybettirmeyin. Boşanma sonrasında güçlü durun. Benim kayınvalidem gibi hayata hırçınlaşmayın. Bütün bunların etkisi çocukta çıkıyor.

Back
X