Boşanmış çocuklu ve bekar bir adam

Bekarım ve boşanmış iki evladı olan bir adamla 4 yıldır birlikteyim. Öyle melek biri ki.. Çocugumuz olursa en güzel o bakacak eminim bende tabii ki ama çok anaç ondan öyle düşünüyorum.. :) İlk yardım desen onda bebiş bakımı desen onda arkadaşım ne var bu etiketlerde. Bakmayın bunlara. Anacım en düşmanıydı, kanka oldular şu an. Kalpten kalbe yol vardır. Bunlara bakın biz Neandertal değiliz insanız. Sevip seviliyorsanız bunu büyütün ve hayatınıza katın ❤
Beni yanlış anlamayın ama eşinden boşanmış erkeklere ben asla güvenmem. Gerçi hiç evlenmemişlere de güvenmemde😂😂 yani şöyle düşünüyorum adam bu kadar melekse kadın neden ayrıldı. Gerçi belki adam ayrıldı ama bu çok nadir bir durumdur.

Boşanmaya niyetliyseniz boşanın da düşünün yada problemler çözülüyorsa çocuklsrınız için bunu deneyin. Hala evli bir kadına duygularını!!! açması çok erken ve çirkin

Selam, ben daha önce başka bir konuyla alakalı konu açmıştım, yurt dışında yaşıyorum ve eski eşimle boşanmadan hemen öncesi olanları yazmak istedim. Bekarken, uzaktan arkadaş/ tanıdık diyebileceğim bir kişi 12 sene sonra benim komşum oldu. Çok sık rastlamıyorum, sadece bir iki kez yürüyüş yaptığım bir alanda denk geldim yanıma oturdu öyle normal sohbet etmeye başladık asla bir art niyet olmaksızın havadan sudan. Yaşıtlarıma göre biraz farklı bir yapım var konuşma tarzım davranışlarım daha "olgun" olduğu söyleniyor. Aradan kısa bir zaman geçti ve ilgili davrandığını fark ettim iki üç güne bir mesaj atar hal hatır sormak için. Çok kısa ve net. Arkadaş gözüyle baktığım kişi bana zaafı olduğunu söyledi mesaj yoluyla. Yani ne yapmış olabilirim ki böyle oldu. Bekar bir adam ayrılmak üzere olan birisini sevebilir mi? Geçici bir ilgi mi? Ben aşırı sosyal bir insan değilim çok sayılı arkadaşım vardır kendi kozamda yaşarım. İki çocuğum var. Sizce bu ne demek?
Adam boşanmış ve adamın cocugu var sandım. Baslığı düzeltirmisiniz? Okuduğumuzu anlayamıyoruz.
Konuya cevabım önce boşanmalısınız.

Dediğim gibi her hangi bir şekilde yakın davranmadım ben, taviz vermiyorum.
Sizinle ilgili demiyorum zaten. Bazı erkeklerdeki pis düşüncelerden dolayı dedim. Daha siz boşanmadan ne bu acelesi.

Bence siz de bir süre kafa dinleyin boşanıyorsanız mutlaka çok zorlu süreçlerden geçmişsinizdir güzelce dinlenin biraz. Hayatın tadını çıkarın sonra yeni bir aşk isterseniz ozaman değerlendirebilirsiniz.

Boşanma varmi boşanma asamasindamisniz adam bu konulara ne kdr hakim biliyormi yoksa bem bosanacam mi dediniz

Selam, ben daha önce başka bir konuyla alakalı konu açmıştım, yurt dışında yaşıyorum ve eski eşimle boşanmadan hemen öncesi olanları yazmak istedim. Bekarken, uzaktan arkadaş/ tanıdık diyebileceğim bir kişi 12 sene sonra benim komşum oldu. Çok sık rastlamıyorum, sadece bir iki kez yürüyüş yaptığım bir alanda denk geldim yanıma oturdu öyle normal sohbet etmeye başladık asla bir art niyet olmaksızın havadan sudan. Yaşıtlarıma göre biraz farklı bir yapım var konuşma tarzım davranışlarım daha "olgun" olduğu söyleniyor. Aradan kısa bir zaman geçti ve ilgili davrandığını fark ettim iki üç güne bir mesaj atar hal hatır sormak için. Çok kısa ve net. Arkadaş gözüyle baktığım kişi bana zaafı olduğunu söyledi mesaj yoluyla. Yani ne yapmış olabilirim ki böyle oldu. Bekar bir adam ayrılmak üzere olan birisini sevebilir mi? Geçici bir ilgi mi? Ben aşırı sosyal bir insan değilim çok sayılı arkadaşım vardır kendi kozamda yaşarım. İki çocuğum var. Sizce bu ne demek?
Henüz boşanmanız olmamış. Onun duygularını boşverin de siz ne hissediyorsunuz? Henüz boşanma aşamasında da böyle bir şeye hazır mısınız?

Ben aslinda böyle bir şey düşünmediğimi söyledim ama ısrarla davranıyor. Ben açıkçası evlenmeden önce hiç ilişki yaşamadım hani gözümü açtım kocamı gördüm gibi. Zaten evliliğin de annemin isteğiyle olmuş bir şey. Şimdi durumum daha da farklı. Yani bir evlilik yaşadım evet bu anlamda bir tecrübem var ama zaten iletişim problemi çok fazla yaşıyorduk ve özet olarak ben bir erkeğe nasıl davranmam gerekiyor, mesela ayrılmış olmam çocuklu olmam yani ilerde nasıl olur bilmiyorum. Bu konular hakkında (iletişim becerileri) vs vs programlar izliyorum kitaplar okumaya çalışıyorum. Sizin tecrübelerinizi de dinlemek isterim

Bosandim bir cocugum vardu.iki hafta sonra biriyle tanistim ilk goruste asik oldum. Tabi o bekardi.Ailesi karsi çıksa da ben bisanmis çocuklu o ise bekar bugun bebegimiz bile var yillari devirdik.Birlikte cocuklarimizi büyütüyoruz. Hayatta hersey olabilir.Iyi de kotu de.Sizinki biraz erken yasamadan bilemezsiniz.Ama unutmayin ki bir hata yapma luksunjz daha yok iki evladiniz bir ayrilik daha yasamamali.titiz olmalisiniz ince eleyip sik dokumalisiniz agirdan almalisiniz yarınin ne getirecegini kim bilebilir ki :)umarim sonu guzel olur

Bu ne demek belli de tehlikeli sularda yuzuyorsunuz yapmayın. Cocuklu biri cocuksuz biriyle olmaz zaten o da net bilgi

Bu ne demek belli de tehlikeli sularda yuzuyorsunuz yapmayın. Cocuklu biri cocuksuz biriyle olmaz zaten o da net bilgi
Olanlar var. Şahit olduğum çiftler var. Ama bizlerin aile yapısı çok etkiliyor. Ben şahsen zaten istemiyorum.

Peki belli dediğiniz nedir? Seks için mi sizce

Olanlar var. Şahit olduğum çiftler var. Ama bizlerin aile yapısı çok etkiliyor. Ben şahsen zaten istemiyorum.

Peki belli dediğiniz nedir? Seks için mi sizce
2 çocuk sonucta riske atmayin. Çocuk sorumlulugu ebeveyne bile agir çocugu olmayan hele ne kadar dayanabilir. Bu kez cocukları anne babaniza birakmaniz gerekir yazik gunah. Çocuklar biraz buyüsun siz de o ara daja saglikli karar verirsiniz. Acele etmeyin zatne bosanmamissiniz bile. Sex konusunda isteyen istedigiyle sevissin bence. Baska o naska. Ama kendinizi kullandirtmayin tabiki. Bu ulkede kadına hersey zulum iki kişi sevişir kadinin adı çıkar

Back
X