- 23 Temmuz 2020
- 44
- 53
- 3
- 31
- Konu Sahibi limonlusakiz
Kızlar hepinize merhabalar kadınlar kulubünü uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum aklımı,kalbimi kurcalayan durumdan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var.Kızlar ben 26 yaşındayım ve hemşireyim çalışıyorum.Nisan ayında bir bey ile tanıştım kendisi polis.Pandemi döneminde hastaneye gelmişti o vesile ile tanıştık.34 yaşında evlenmiş ve 2.5 yıl önce boşanmış bir adam çocuğu yok.Gel zaman git zaman hastaneye gelmesi arttı numaramı istedi vermedim ilk başta o arada gelip gitmeye devam ediyor.Sadece hastaneye geldiği zaman konuşuyoruz başka iletişim şeklimiz yoktu ta ki pazar gününe kadar yine geldi numaramı istedi verdim mesajlaşırken kendisine daha önce evlilik,söz,nişan gibi durumlar oldu mu diye sordum.Evlenip boşandığını o zaman söyledi.O andan sonra iletişimi kesmek istedim.Konuşmayalım istemiyorum dedim ve şuan konuşmuyoruz.Kızlar kafam çok karışık şans vermek isterdim evlenip boşanma durumu olmasaydı eğer asla yadırgamıyorum yaşadığı durumu sonuçta doğal birşey evlenmek kadar boşanmak da doğal ama bilmiyorum korkuyorum önüme engeller çıkarsa diye ailem ne der vs vs.Bana yardımcı olun lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.