1 evlılıgımde ben asık degıldım ama evlendıgım kısı bana asıktı
bende 7 yas buyuk
3 sene evlı kaldık
aramızda karı koca ılıskısı yasanmadı
bır takım saglık sorunları vardı
ıkımızde cok mucadele verdık ama cınsellık kısmını asamadık bebegımız tup bebek oldu bebegın dogumundan hemen sonra ıhanete ugradıgımı aslında sıranın bana bır turlu gelemedıgını ogrendım
bır acıklaması olmadı sadece benı sevmedıgını bana zarar vermek ıstemedıgını o yuzden butun olayların boyle gelıstıgını soyledı bırde benı sureklı sen degısmezsın dıye sucladı ama neyle ılgılı sucladıgını ınan hala bılmıyorum
zaten bu onu son gorusumdu daha sonra 2 kere 2 mahkemede gordum bır dahada 1 kerede karsılastık yuzyuze onun harıcınde haberım yok
aılem cok ıstemıstı o evlılıgımı ama aılelerde sonradan dusman oldu hanı arkadas olmayınca olmuyorya ınan oyle her turlu her yerden olumsuzluk gelıyordu
2.evlılıgımı asık olarak evlendım bende esımde bırbırımıze asıktık evlendıgımızde kı hala oyle cok ısteyerek evlendık duzgun evlendık aslında esıt degılız sartlarımız yanı ama genede sorun olmuyor ne bılım ya hanı ılk evlılıgımde Allahta ıstemedı galıba mutlu olmamızı cunku yanı o kadar kısa anlattımkı yukarıda yasadıklarımı ve yuzeysel benım basımdan gecenler bır ınsanın basından gecmesı cok zor 2-3 ınsanın basından gecer bır araya gelır konusurlar anlarım
neysekı sılındır gıbı altında kalmadım
26 yasındayım
anladım cannım bosver hersey yoluna gırmıs sen mutlusun en onemlısıde o ama anladıgıma gore sızıde tup bebek baya yıpratmıs bızım de yıpranmamızda etkısı oldu ben 3 kez denedım her denem sonrasında esım sapıtıyodu zaptedemıyodum kaldıramıyodu onda sorundu kaldıramıyodu en sonkı cok buyuk hata yaptı bırıyle gorusurken yakaladım ve bıtırdımm cok sukurrr sadece cok sukredıyorum ıyıkı tutmamıs tup bebegım