Boşanmış kadın olarak yeni hayat

Aci_kahve_aliyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2019
125
3
11
32
Boşanma davam sürüyor.4.5 yaşındaki çocuğumla bambaşka bir ilde hayat kurmak istiyorum.is görüşmelerim sürüyor.3500 lira maaş veriyorlar.bilemedim.bu maceraya mi atılmak olur?yapabilir.miyim?çocukla rezil mi olurum?hiç mi kalkışmasam böyle bisiye.5_6 bin bir param var kıyıda köşede.bir yatak iki kanepe iki halim var.evi kurabilirim sanırım ama3500 ile desteksiz geçirebilir miyim
Kira elektrik su 1000
Kreş bakıcı 1000
Kaldı 1500
Yeter mi ki

O bambaşka ilde bir sıkıntı olduğunda güvenebileceğiniz birileri varsa geçinmek konusu çok sıkıntı olmaz gibi. Neden şimdi yaşadığınız ilden gitmek istiyorsunuz sırf yeni bir başlangıç için mi yoksa eski eş filan mı hayatınızı zorlaştırıyor

8 saat haftanın 5 günü çalışmalık 3500 TL veren bir iş bulsam kocayı ben de atarım geçinilir merak etmeyin..Yine de eski kocadan koparın bir şeyler çocuk için..
Elime yüzüme bulaşır diye çok korkuyorum.acaba bu şehirde başka bir ilçede olsam da uzakalasmasam mi bilemedim ki.kafam çok karisik

O bambaşka ilde bir sıkıntı olduğunda güvenebileceğiniz birileri varsa geçinmek konusu çok sıkıntı olmaz gibi. Neden şimdi yaşadığınız ilden gitmek istiyorsunuz sırf yeni bir başlangıç için mi yoksa eski eş filan mı hayatınızı zorlaştırıyor
Burada artık olmaz.burayi istemiyorum.ailevi sorunları herkes ubiliyo.ben sıfırdan başlamak istiyorum.yeni ortam yeni çevre herşey yeni

Terbiyesiz ya
Tek başına mı oldu bu çocuk sanki
İnsanda merhamet duygusu olur :sinirli:
İnşallah güzel bi çocuk yardımı/nafaka alırsın bu rezil heriften de çocuğun zor durumda kalmaz :KK43:
Tepkilerini doğal karşılıyorum.cocyga 300 liralık ayakkabı aldı.sorun para degil

Burada artık olmaz.burayi istemiyorum.ailevi sorunları herkes ubiliyo.ben sıfırdan başlamak istiyorum.yeni ortam yeni çevre herşey yeni
Hayırlı olsun yine de tanıdık birileri olan bir şehri tercih etmeye çalışın arada bir kahve içecek bile olsanız arayacağınız insan olur. Ayrıca kira fatura hariç 1500 lira bol bol olmasa da yeter geçinmeye. Yine de eski eşinizden çocuk nafakası almayı ihmal etmeyin vermezse icraya da başvurun bunu size karşı silah olarak kullanmasın

Hayırlı olsun yine de tanıdık birileri olan bir şehri tercih etmeye çalışın arada bir kahve içecek bile olsanız arayacağınız insan olur. Ayrıca kira fatura hariç 1500 lira bol bol olmasa da yeter geçinmeye. Yine de eski eşinizden çocuk nafakası almayı ihmal etmeyin vermezse icraya da başvurun bunu size karşı silah olarak kullanmasın
Yok tanıdık yok.kimsem yok.ailemi sildim.arkadaslar evli barkli.kimsd sorun dinlemek istemiyo

Ettim ama vermiyo.icraya yıl sonu koyucam
Neden yil sonunu bekliyorsunuz? Boyle yaparsaniz hep odemeyecektir. Bence beklemeyin. Ayrica o parayla baska bir sebirde gecinilir. Nereye gideceksiniz bilmiyorum ama ben sizin maasinizdan fazla kredi oduyorum. Oglumla tek basima baska bir sehirde mutlu mutlu sukrederek yasiyorum. Huzur onemli.

Back
X