boşanmış kadın psikolojisi

Ya evet bende baktım da
Öyle orada burada lafını etmedim
bazen arada
Soran olursa aman bana ne yüzünü şeytan görsün deyip geçtim
Senin söyleminde yanlış. Tanımadığım biri hakkında yüzünü şeytan görsün demekte bana irite edici geldi. Senin lafını edecek bir durum yok ki ortada. Sonuçta o kadının da psikolojisi iyi olmayabilir. Takılmamak lazım böyle şeyleri. İnsan kendini bildikten sonra önemli değil bu basit şeyler için can sıkmak.

Onda ne buldu bende bulamadığı fikriyle takip eder.
Kendini üzmek için takip eder.
Eski eşini hala çok seviyordur görmek istiyordur takip eder.
Çok boşluktadır.(Yoğun olmayan insanlar kafalarında bir çok şey kurar.)
İşsizdir zamanını bu şekilde dolduruyordur.
Eski eşinin ve onun karısının eksiklerini arıyordur.
Şunları yazarken emek verdim inş. biri tutar :D

Bunun kapısı "ya merak, ya da yaprak" kapısına çıkıyor zannımca.

Neden yüzünü şeytan görsün diyorsun ki tanımadığın birine.... Demek ki tanıyorsun, nasıl biri olduğunu biliyorsun. Eşin de onun seni takip ettiğini bildiğine göre ondan haber alıyor. Nasıl bir üçleme ki bu??? Aslında herkes herkesi takip mi ediyor?
Çok rahatsız oluyorsan hesabını kısıtlarsın. Hem orada burada çekilen fotoğraflarınızın eşinizin, bir tek eski eşinin görmesin rahatsız olması tuhaf değil mi? Gerçekten her şeyin görülmemesini isteyen adam bütün fotoğrafların herkese açık olmasından rahatsız olurdu... Çelişkili bence.
Ben ilk okuduğumda şöyle düşündüm: eşinizin sizle tanışmadan önce boşanma olayı olmadığını...Sizin de profilinizi herkese açık yapmanız aslında bazı şeyleri onun gözüne sokmanız için olabilir mi? biz mutluyuz gibi...
Profilinizi gizleyin o zaman. Eski eşin sizi takip etmesi suç değil. Bakar bakar. Siz profilinizi ona kapatın. siz de başkasının profillerine bakmıyor musunuz? Sosyal medya zaten bunun için var....

Ben bekar omup da bosanmis adamlarla evlenenlerde hep bu eski ese takintiyi goruyorum nedense. Baska hatunlar onlarin hesaplarini takip etseler umursamazlar, eski ese gelince bunu takinti yapiyorlar. Bekar biriyle evlenselerdi o zaman. Bosanmis biriyle evlenince iste boyle problemler cikiyor. Hele bir de ortak cocuk varsa eski esten.
Herkes herkesin hesabina bakabilir. Cok rahatsiz olan hesabinin gizlilik ayarlarini degistirir.

Back
X