Ooo sen abayi yakmissinO bi taraftan kafasi karisik davraniyor ne istedigi belli degil bi tarafyan siz yapma diyorsunuz 100tane mesaj var hepsi olumsuz okdum ya bu isaretse Allahtan mantikli davraaliyim. Lakin dedimya bekar hic rvlenmemis adamlari toplasam onun tirnagi olamaz. O durus eda karizma cool ama dogal siradan halleri. Izlemeye doyamiyorum guclu tipki bir aslan gibi uzum ve yapili mudurum. Sakin dingil hali huzur verici.
kıskanç bir kişiliğin varsa yol yakınken geri dön derim. çocuk küçük olduğu için eski eşiyle eşiyle sürekli konuşmak ve görüşmek zorunda kalacaktır. Çocuğu annede olsa bile mutlaka sizde de kalacaktır sen buna razı gelebilecek misin? Ayrıca çocuğuna sinirlendiğin zaman çok yaramazlık yaptığın da kendi çocuğuna yaptığın gibi yapma dur filan diye kızamazsın. Bu sefer sen benim çocuğuma nasıl kızarsın diye kavga çıkacaktır. Bunları göze alabiliyorsan sen bilirsinKIZLAR HAYATIMDA YAŞAMADIĞIM YENİ BİR DURUM SÖZ KONUSU. 1 YILLIK BOŞANMIŞ VE İLKOKULA GİDEN KIZI OLAN BİR ADAMA AŞIK OLDUM. 2 KEZ BULUŞTUK. İÇİMDE BAZI KONULARDA HUZURSUZLUKLAR OLABİLİYOR. BU İLİŞKİDE NASIL DAVRANMAM DAHA DOĞRU OLUR. DEZAVANTAJLARINI NASIL YOK EDEBİLİRİM. EVLİLİĞE KADAR GÖTÜREBİLECEĞİM Bİ İLİŞKİ OLSUN İSTİYORUM. YIPRANMIŞ BU ADAMI MUTLU EDERKEN KENDİM NASIL DAVRANMALIYIM. BANA DENEYİMLERİNİZDEN VE TAVSİYELERİNİZDEN BAHSEDERSENİZ SEVİNİRİM. YAZARSANIZ BİRAZ DAHA DETAYINA GİRMEK İSTİYORUM.
O bi taraftan kafasi karisik davraniyor ne istedigi belli degil bi tarafyan siz yapma diyorsunuz 100tane mesaj var hepsi olumsuz okdum ya bu isaretse Allahtan mantikli davraaliyim. Lakin dedimya bekar hic rvlenmemis adamlari toplasam onun tirnagi olamaz. O durus eda karizma cool ama dogal siradan halleri. Izlemeye doyamiyorum guclu tipki bir aslan gibi uzum ve yapili mudurum. Sakin dingil hali huzur verici.
Adam nasol etkileyecegini biliyoryaşayıp göreyim diyorsun ama sonu belli büyük sorunlar arkasından buyuk hayal kırıklığı.adam tecrubeli nasiletkileyecegini biliyor okadar.hele nasıl mutlu ederim diyorsun ya işte iliskinde hic mutlu olamayacaginin gostergesi..once ben mutlu olmaliyim ki mutluluk verebileyim.bir de cocuk var arkana bakmadan vazgeç.ama hayatta vazgecmezsin buyuk bir psikolojik savasa hazir ol
Nasil etkileyecegini biliyo derken nerde blof yapmisyaşayıp göreyim diyorsun ama sonu belli büyük sorunlar arkasından buyuk hayal kırıklığı.adam tecrubeli nasiletkileyecegini biliyor okadar.hele nasıl mutlu ederim diyorsun ya işte iliskinde hic mutlu olamayacaginin gostergesi..once ben mutlu olmaliyim ki mutluluk verebileyim.bir de cocuk var arkana bakmadan vazgeç.ama hayatta vazgecmezsin buyuk bir psikolojik savasa hazir ol
Hiçbir kadın geçerli bir nedeni olmaksızın yuvasını yıkmaz. Ben boşanmış bir erkeğe ne yapmış ta kadını bezdirmiş diye bakarım.
Bizim kültürümüzde bir kadının boşanması çok zor kardeşim. Bunun tek tarafı iki tarafı yok valla. Ben her zaman kadının tarafında olurum. Erkekler bir yolunu bulur boşversene.Arkadaşlar herkes tecrübesine deneyimine gördüklerini yazmış en güzel şekil de ama alıntı yaptığım arkadaşım gibi düşünenler niye tek taraflı düşünüyor peki durum tam tersi ise yuvayı bozan kadın ise o erkek boşanmış çocuklu olsa da evlenebilinir mi ?
Konu sahibi arkadaşım kırk kere düşün çünki sadece o adam ile değil çocukları ile de evleniyorsun bir nevi bunları kaldırabilecekmisin ?
Bizim kültürümüzde bir kadının boşanması çok zor kardeşim. Bunun tek tarafı iki tarafı yok valla. Ben her zaman kadının tarafında olurum. Erkekler bir yolunu bulur boşversene.
Yooo, açıklama yapmanıza gerek yok.Boş verdim evet sonra öyle pişman oldum ki çok fena gidip özür diledim çocukluk arkadaşımdan ağır konuşmuştum çünki yüzüne... Konu dağılmasın özelden açıklarım
Yooo, açıklama yapmanıza gerek yok.
Ben istisnasız tüm erkekler böyledir demedim ki. Genel olarak bu konudaki fikrimi söyledim. Üç, beş adamın mağduriyeti de kaideyi bozmaz. Kadınlar öyle ağır bedeller ödüyorlar ki erkekleri kayırmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?