• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmış ve ilişkisi olanlar bi bakabilir mi

nefarkedrr

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3
0
6
35
Ankara
merhaba kızlar ben ilk kez bir konuda çevremde beni anlayabilecek birini bulamadım :ssz: o yüzden buraya üye oldum.
ben boşandım uzun süre hayatıma kimse girmedi cinselliği ilk kez evlendiğimde yaşadım :17:
şimdi hayatıma giren adamla cinsel anlamda birlikte olmak istemiyorum bunu kendisine söyledim anlayışla karşıladı ama merak ettiğim herkeste böle bi durum var mıdır bu zamanla değişen bişi mi ... yani ben de kadınım ve hormonlarım var duygularım var bunlar için her zaman kendimi engelleyemeyebilirim gibi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz :16::16:

merhaba kızlar ben ilk kez bir konuda çevremde beni anlayabilecek birini bulamadım :ssz: o yüzden buraya üye oldum.
ben boşandım uzun süre hayatıma kimse girmedi cinselliği ilk kez evlendiğimde yaşadım :17:
şimdi hayatıma giren adamla cinsel anlamda birlikte olmak istemiyorum bunu kendisine söyledim anlayışla karşıladı ama merak ettiğim herkeste böle bi durum var mıdır bu zamanla değişen bişi mi ... yani ben de kadınım ve hormonlarım var duygularım var bunlar için her zaman kendimi engelleyemeyebilirim gibi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz :16::16:

Hayatina giren adamla evliligi düsünmezmisin ?

Hayatina giren adamla evliligi düsünmezmisin ?

hayatıma giren adamla evliliği düşünürüm ama sonunda ne olacağını bilemem ki
tabi ki eski çocuk hallerimdeki gibi davranmam söz konusu değil daha ılımlı daha mantıklı yaklaştıkça ilişki daha güzel yürüyor sonu evliliğe varır belki aramızda öle bişi de konuşmadık henüz lafı bile geçmedi açıkcası :44:

hiç evlenmemiş olsaydınız bu durumda sevgilinizle birlikte olur muydunuz?
hormon hormondur sonuçta, sadece boşanınca coşmaz.
eğer evet diyorsanız o zaman istediğinizi yapın tabiki.
ama ilerde tekrar evlenirseniz bekaret açıklaması yapmak zorunda değilim nasılsa bir evlilik yaptım, sonra da başkası olmadı der kurtulurum diye
düşünüyorsanız yanlış yaparsınız.

Benim tanidigim bir sürü bayan var ayrilmis, kimisi rahatlar diledikleri gibi yasiyolar, hele biri
Varki herkese atliyo okadar yani :17:,
Kimileride sanki genc kiz gibi birlikte olma konusunda..tekrar evlenmeden asla bisey olamaz.

Herkesin kisiligine bagli galiba.

Flört eden her kadın ve erkeğin dürtüleri bu yöndedir,erkek çok ister ,kadın bekaret koruma derdindedir,böyle bir derdi yoksa eğer ,siz gibi boşanmışsa istekleri önemlidir ,yada hayata bakışı ve yaşam tarzı ,eğer size göre bunu yaşamak normalse ,yaşarsınız ,başkasının ne yapıp yapmadığı sizi ilgilendirmesin bence,sizin doğrularınız ile başkasının ki bir olamaz ki ,illa da sonunun evliliğe gitmesi gerekmez ,içiniz kabul ediyorsa ,pişman olmayacaksanız ,gerçekten istiyorsanız yaşarsınız ,bu kimseyi bağlamaz.

Ben evlenmeden böyle bişey yaşamamanı tavsiye ederim. yinede sen bilirsin. Aranızda evlilik konusu açılmayacak kadar yeni bir birliktelikse böyle bişeye hiç gerek yok bence. Hoş evlilik konusu açılmış olsaydı bile yapmayın derdim.

Bu tamamen inançla ilgili bir durum..hayat çok boşş bir erkek için günaha girmeye değmez..birlikteliğinizi hormonlara göre değerlendirmeyin..size gerçekten değer verip vermediğine bakın bence..ama tabiki son karar sizin

Bence de evlenmeden bişeyler yaşaman doğru değil.eğer ayrılık olursa çok üzülebilirsin.ama en önemlisi çok günah.karar senin.umarım mutlu olursun.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım malum toplumumuzda dul bayanlara farklı gözlerle bakıyorlar .Arkadaşın senle cinsellik konusunda zaten boşanmış bekaret derdi yok diyip

yaklaşmış olabilir mi ? sakın böyle bir şey yapma yazık edersin kendine nefsine hakkım ol neden aranızda cinsellik konusu açıldı onu bilmiyorum ama

zaten bu ilişki en başından niyetini belli etmiş sen bilirsin ama biliyorsun ki zina en büyük günahlardan biri umarım karşına seni seven sana değer veren

biri çıkar yenide yuva kurarsın

İyi de başkasının ne yaşadığına göre mi yaşayacaksın ? Aranızda evlilik geçmediği halde cinsellik nasıl geçti oda ilginç

Aman nasılsa açıklama yapmama gerek yok yaşarım kocamdan sonra kimse olmadı derim dersen yanlış. Ayrılık olduğunda zoruna gitmemesi önemli.

Bir çok bayan arkadaşım öyle yaşıyor ki çoğuda aman ya diye günü birlik öylesine takılıyor onların seçimi kimi var evliliği beklerim der bu forumdan da tandığım var patronunun oğlu ile yatak arkadaşı ha bi de kötü örnek komşumuz ve çocukluk arkadaşım netten vs günü birlik yaşıyordu garibanın birini kandırdı evlencekti çocuk diğer sevgilisi ile yakaladı ee çocuk naptı sahte face açtı cinsel yazışmalar vs vs kalp krizi geçirdi babası şükür atlattı kızı da amcasının oğluna verdiler kendisininde 3 yaşında oğlu vardı şimdi ne halde bilmiyorum memleketinde.

Çoğu erkekte bu yüzden boşanmış.kadınlara takılıyorlar gözü ile bakar ciddi düşünmez hatta anneleri bile dul kadına iyi gözle bakmaz sebep malum herkese atlayan aşırı rahatlıkta olanlar erkek arkadaşının niyeti.ne bu önemli sen böyle yaşayabilecekmisin bu önemli aman bişey olmaz dersin en kuzu erkek bile kurt oluyor devamını zorla ister bu önemli sen arkasında dimdik dururum kimseye de ağzını açtırmam dersen hayat senin yaşa istediğini...

Varsayalım ki; evlenmediniz bakiresiniz.
Ama sevgiliniz sizden cinsel ilişki talep ediyor, ''sonuçta ben de bir kızım, hormonlarım var benim'' der miydiniz?
Ben pek sanmıyorum açık konuşmak gerekirse :34:
Bu cümleyi kurmanız için şimdi ne değişti, sadece zarın bozulmuş olması mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu senin hayatın biz cinsellik yaşa dersek yaşayacak mısın?:1:

Şuan zaten sevgilin büyük ihtimal hayaller kuruyodur nasılsa zar gibi bi'sorunumuz da yok diye oyüzden senin düşüncen sonuçlandıracaktır bu durumu.
Ama şimdi hormon dersen kendini kandırmış olursun. Hormon bu, belli bi'yaştan sonra ister daha önce yaşa istersen hiç yaşama karşı cins oldu mu bi'kıpraşmalar illaki olur içinde. Bekarken hormonlarımmm diye ilişki yaşamadıysan şuanda da pekala hormonlarına uslu durun daha vakti değil diyebilirsin:31:.

Senin hayatın, senin tercihin, senin doğruların. Ancak cinselliği daha önce yaşamış olsan bile bu özel bi'şey bence, pişman olmamak adına doğru insanla yaşanılması gereken bi'an. Evlilik konusu açılmadığına göre ya yeni bi'ilişki ya da o ciddiyette bi'ilişki değil. Tüm bunları baz alıp düşün karar ve öyle yaşa sonrasında zaten pişman olmazsın.

hayat senin hayatın yaşadıklarından sonra pişman olur muyum olmaz mıyım onu düşünmelisin...

erkekte 1 kadonda 9 nefis varmış
kadın o 9 nefsine hakim olabilirmiş te
erkek 1 nefisle başa çıkamazmış
evet kadınlar erkeklere nazaran bu konularda
daha kontrol sahibi
ancak şuda var ki
eleştirilere konu olanlar
malesef çoğunlukla hemcinslerimiz oluyor

ben insanın vicdani özgürlüğünden yanayım
kişinin vicdanı toplum baskısı ile şekillenmemeli
ben yaşadığımda millet ne derden ziyade
bunu yaşamak istiyormuyum demek önemli

çooook teşekkür ederim hepinize bence gayet mantıklı şeyler yazdıklarınız ben sadece fikirleri merak etmiştim.
evet aramızda evlilikle ilgili bi durum geçmedi..
cinsellikle de oturup konuşmadık ama işte yakınlaşmalar olduğunda ben ileriye gitmesinden korktuğum için hep geri durdum o yüzden böle bişi soruyorum.
insan başkasının başına gelince çok güzel fikir sahibi oluo ama kendisi söz konusu olunca bazı şeyleri düşünmekte gecikiyor.
o güzel düşüncelerinizi paylaştığınız için tekrar teşekkür ederim :16:

Back
X