bosansammi yardim edin nolur

Geri adim atmayin lutfen. Bu kararinizin arkasinda durun. Sahsen ben olsam, kocamdan bu laflari duyacagima, ailemden daha beterini duymayi tercih ederim. Cunku onlar benim ailem. Bende unuturum duyduklarimi ailemde unutur. Ama el oglunun soyledikleri asla unutulmaz. Bicak gibi saplaniyor yuregine insanin. Her zaman once aile, aile, aile diyorum, baska da bisey demiyorum.

Bence de canım donmelisin bir de adam şimdiden boyle diyorsa sonrası Nasilolur ki tukurdugumj yalarim filan diye ddüşünme zaten ne cekiyosak başkaları ne der diye cekiyoruz ...çalışırsın ailenin de biraz anlayisliysa sana zamanla hak verecektir..ki ilk bunu yapana da sen değilsin sana bir şeyaanlatayım canım..bizim bir komşumuz vardı kızları iki kez sevdiği adama kaçmıştı onlar istemediği halde düşün geri getirdiler tekrar kaçtı sonra yine yapamadı ayrıldı ve ailesi de gayet kabul etti düşün ne oluyor 3. Kez evine dönmüş oluyor.ve simdi de bayaa zengin bir eşi var ve bir de allah bagislasin kızı var mutlu gibi görünüyor..çok yakin olmadığın için bilemiyorum tabii..ama korkma canım kendini ezdirme biraz cesur bir kadındanisini de yyaparsın çocuğuna da bakarsın...her şey insanlar için
...kendini üzme...

Her alman böyle diye bir sey yok, esiniz sizi sevmiyor ne yazik ki
Bu evlilik simdi bitmezse bile en fazla ne kadar sürebilir?
Ya uzatabildiginiz kadar uzatin, ya da bir an önce kendi hayatinizi kurmaya bakin.

Hepimiz seçimlerimizi yasiyoruz bu hayatta ...

Sizi sevmeyen , saygı duymayan, çocuğunuz olduğu halde "benim param" "sana eşya alamam" gibi küstahça kelimeler kuran, hatta "git" diyen adamla hala ayni evde kaliyorsaniz yaptigi ve yapacagi her şeyi kabul ediyorsunuz , edebiliyorsunuz demektir.

Evet gitmek zor olan secim, tukurdugunu yalamak da zor olan bir secim. Siz buna gore daha kolay gördüğünüz secimi yasiyorsunuz yani hala onunlasiniz. Ve bu yüzden hayatinizi olduğu gibi kabul etmekten başka sansiniz yok.. Belki kabullenirseniz mutlu olursunuz..

bi sakin olun her evlilikte olabılır böyle kavgalar sinirler gerilince ne çıkıyor ağzımızdan duymuyoruz yıpranınca. bence şans verin hemen boşanma düşünmeyın adam türklere benzemıyor tabı sıkıntıya gelemıyor bence ona alışık olduğu kültürde davranın yada ıkısının ortası

Bencede sevmiyo beni sevse bole yapmazdi bu sozleri solemezdi zaten. Nasil bagiriyo bi gorseniz kendini parcaliyo resmen ben bunlari istemiorum senin icin borca girmek istemiorum diye. Yanliz dikkatinizi cekerim senin icin diyo bizim icin demiyo. Onun icin biz olamadik beni karisi olarak bormuyo. Cocugun yaninda nasil bagiriyo yavrum nasil korktu sen istiosun bende yapmak zorunda degilim diyo ben odemek zorunda degilim diyo. Bahanede bahane yani istemio bahane uretiyo.
Zaten piskolojim resmen bozuldu cok agresif oldum herseye sinirleniyorum bagiriyorum beni istemedigini gordukce , ben yokmusum gibi davraniyo resmen sanki ben yokum o evde.
Evlenmeyi benden cok o istiodu nolduda degisti.

Ask eevliliği mi yapmistiniz arkadaşımm.???

Ben zaten su an kardesimin evindeyim yazmistim bunu. Bugun aksam kardesim geldi ve beni aldi burda kaliyorum

[QUOTE="eymenpinar, post: 37812377, member: 596983"mantık evliliği ask evliligi.........[/QUOTE]
Yaa iste ben de bunu bir turlu cozemiyorum..ben de mantik evlilgi yaptım ben de mutlu değilim nedir bu anlamıyorum mutlu olmak neden herkese nasip olmuyor.
..

Onun alisik oldugu sey herseyin ucuzu hatta kullanilmis bile olabilir onun icin offff ben bole seylere gelememm asla kullanilmis bisey istemem ... ya ben hamileyken cocuga puset yatak vs bakmaya cikmistik beni o hamile halimle okadar cok dolandirmistiki artik yuruyemiyordum karnim burnumda daha ucuzunu buluruz diye dolandirmisti. TMam tabiki herseyin en pahalisi olmaz ama en ucuzunuda istwmem herseyin normali iyidir ve hamile bi kadinida okadar dolastirmazdim yani

Vallah bilmiorum canim bende nerde yanlisyaptim. Cok simarttim galiba o yuzden. Basin gozun ayri oynicak evin yolunu unutucaksin onunparasini har vurup harman savurucaksin iste ozMansenden iyisi olmazzzzz

Güzel kardeşim çok üzüldüm ve duygulandım dilerim Rabbim gönlüne göre versin hayırlara vesile olsun bu imtihanınız selam ve dua ile

En başta hata yapmışınız haliylen sonuçlarıda ağır. Öncellikle islamda bir kadın gayri müslim bir erkek ile evlenemez yasaktır. Hal böyle olunca sıkıntılar bitmez çok dua edin inatlaşmatın ama bu konu kapansa başka bi konuda da anlaşamayabilirsiniz.Rabbim bir şeyi yasak ettiyse vardır bir bildiği

Esim 13 yasinda musluman oldu. Kucuklugumden beri taniyorum onu. Musluman olmasa zaten evlenmezdim yasak oldugunu bende biliyorum. Ama kultur farki bile cok etkiliyo bi evliligi.

Tabii ki de bosan arkadasim ama soyle de bir sey var "bosansam mi" diye dusunuyorsun bosanmayi gercekten istemiyorsun sanirim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…