- Konu Sahibi kelebekcik
-
Vallaa benım annemde bosh kullanıo bnde gttim butun beyaz esyamı boschdan aldım darty den cok ii indirim yapıolar hepsni ordan alınca tavsıye ederim bızımde dugunumz yaza bız gecen hafta aldım hepsini bı davlumbaz kaldı onuda ev belli olunca alıcam ve cok rahatladım oda cktı arada
Öncelikle hayirli olsun insaAllah. Bizde beyaz esyayi taksitle almayi düsünüyoruz. Dügüne kadar anca ödenir ve bu sayede aradan cikmis olur diye. Marka konusunda bende biraz fikir sahibi oldum hanimlara danisarak. Siemens Profilo mesela önerildi bana. Miele ve AEG de cok iyimis ama fiyat konusunda daha pahali tabi ki. Kampanyadan alinmasi neden dogru olmasin merak ettim?
teşekkür ederim canım..bizde aynı şekilde düğüne kadar önemli kısmının ödenmiş olmasını istiyoruz..zaten boschun bu kampanyası aralık ayı için geçerli sanırım..kampanyadan alınma konusunda çok farklı şeyler duydum..kimisi mutlaka bi problemi vardır ki kampanya yapıyolardır fln diyo..benmde o yüzden kafam karıştı haliyle..siz ne düşünüyosunuz bu konuda
bende ev döşeme telaşındayım ve bende beyaz eşyalarımın hepsini bosh alıcam.hatta klimayı da bosh almayı düşünüyorum. ithal olan modellerden alın arkadaşlar. ben kafamda planladım hangilerinden alacağımı. büyük ihtimal pazartesi alacağız. çamaşırı 8 kg lık. bulaşık mak. 5 program 6,5 lt su harcayan. buzdolabını da kombi tipi değil de normal dolap tiplilerden alıcam. nedense pek kullanışlı gelmiyor kombi tipli dolaplar. ocağım arçelik . ithal olmasına dikkat edin aldığınız ürünün arkadaşlar çünkü bir akrabam uygun fiyatlı diye ithal olmayanından almış ve bulaşıkları hep lekeli çıkarıyor
benim bildiğim bulaşık makinesi alana 1 senelik finish deterjan, çamaşır makinesi alana kurutma makinesini yarı fiyatına vriyor
güle güle kullanın canım. ne kadara aldın.arkadaşlar biz bugün beyaz eşyalarımızı aldık. söylediğim gibi bosh aldım hepsini. bulaşık makinesi SMS58M92EU 5 programlı.1 yıllık bulaşık deterjanı hediye. çamaşır makinesi WAS24763TR 8 kglık . buzdolabı KDN49A04NE normal tipli bir buzdolabı yani kombi tiplerinden almadım. onlar nedense kullanışlı gibi gelmedi bana. belkide alışmadığımız için.yoksa satıcı çok met etti kombi tipi buzdolaplarını. umarım memnun kalırım arkadaşlar. çok araştırma yaptım ve bu modelleri almaya karar verdim. yarında klima için keşife gelecekler. klimayı da bosh marka almayı planlıyorum. sorularınız olursa özelime msj atarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?