bosch beyaz eşya kampanyaları

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
158
Balıkesir
selam kızlar..evimize büyük bi hızla başladık..mutfağın her şeyi tamam..ssıra beyaz eşyalarda..araştırdığım kadarıyla bosch kullanıp memnun kalmayan yok gibi..sitesine girip baktım ve ocak davlumbaz fırın ankestre setleri kampanyada..şimdi size sorum kampanyadan bi şeyler almak ne derece doğru?herkes farklı bi şeyler söylüyo..en güvendiğim yer burası..sizler ne düşünüyosunuz?ayrıca üçlü setlerden alana bulaşık makinesi 1300 tl idi sanırım

Vallaa benım annemde bosh kullanıo bnde gttim butun beyaz esyamı boschdan aldım darty den cok ii indirim yapıolar hepsni ordan alınca tavsıye ederim bızımde dugunumz yaza bız gecen hafta aldım hepsini bı davlumbaz kaldı onuda ev belli olunca alıcam ve cok rahatladım oda cktı arada :8:

Öncelikle hayirli olsun insaAllah. Bizde beyaz esyayi taksitle almayi düsünüyoruz. Dügüne kadar anca ödenir ve bu sayede aradan cikmis olur diye. Marka konusunda bende biraz fikir sahibi oldum hanimlara danisarak. Siemens Profilo mesela önerildi bana. Miele ve AEG de cok iyimis ama fiyat konusunda daha pahali tabi ki. Kampanyadan alinmasi neden dogru olmasin merak ettim?

Vallaa benım annemde bosh kullanıo bnde gttim butun beyaz esyamı boschdan aldım darty den cok ii indirim yapıolar hepsni ordan alınca tavsıye ederim bızımde dugunumz yaza bız gecen hafta aldım hepsini bı davlumbaz kaldı onuda ev belli olunca alıcam ve cok rahatladım oda cktı arada :8:

içim rahatladı şimdi canım ya..bizimde düğünümüz 9 temmuzda o zamana kadar taksitlerin bi kısmını ödemiş oluruz..çok teşekkür ederim cevabın için

Öncelikle hayirli olsun insaAllah. Bizde beyaz esyayi taksitle almayi düsünüyoruz. Dügüne kadar anca ödenir ve bu sayede aradan cikmis olur diye. Marka konusunda bende biraz fikir sahibi oldum hanimlara danisarak. Siemens Profilo mesela önerildi bana. Miele ve AEG de cok iyimis ama fiyat konusunda daha pahali tabi ki. Kampanyadan alinmasi neden dogru olmasin merak ettim?

teşekkür ederim canım..bizde aynı şekilde düğüne kadar önemli kısmının ödenmiş olmasını istiyoruz..zaten boschun bu kampanyası aralık ayı için geçerli sanırım..kampanyadan alınma konusunda çok farklı şeyler duydum..kimisi mutlaka bi problemi vardır ki kampanya yapıyolardır fln diyo..benmde o yüzden kafam karıştı haliyle..siz ne düşünüyosunuz bu konuda

teşekkür ederim canım..bizde aynı şekilde düğüne kadar önemli kısmının ödenmiş olmasını istiyoruz..zaten boschun bu kampanyası aralık ayı için geçerli sanırım..kampanyadan alınma konusunda çok farklı şeyler duydum..kimisi mutlaka bi problemi vardır ki kampanya yapıyolardır fln diyo..benmde o yüzden kafam karıştı haliyle..siz ne düşünüyosunuz bu konuda

Öylemi bak bunu ilk senden duyuyorum. Hic bi fikrim yok bu konuda insaAllah diger hanimlar deneyimlerini paylasir. Hatali bir ürün almak istemeyiz tabi ki. :44:

inşallah doğru değildir canım..çünkü kampanya olmadan oldukça yüksek fiyatları var boschun..evet inşallah diğer hanımlar bildiklerini paylaşırlar bizimle

bende ev döşeme telaşındayım ve bende beyaz eşyalarımın hepsini bosh alıcam.hatta klimayı da bosh almayı düşünüyorum. ithal olan modellerden alın arkadaşlar. ben kafamda planladım hangilerinden alacağımı. büyük ihtimal pazartesi alacağız. çamaşırı 8 kg lık. bulaşık mak. 5 program 6,5 lt su harcayan. buzdolabını da kombi tipi değil de normal dolap tiplilerden alıcam. nedense pek kullanışlı gelmiyor kombi tipli dolaplar. ocağım arçelik . ithal olmasına dikkat edin aldığınız ürünün arkadaşlar çünkü bir akrabam uygun fiyatlı diye ithal olmayanından almış ve bulaşıkları hep lekeli çıkarıyor

benim bildiğim bulaşık makinesi alana 1 senelik finish deterjan, çamaşır makinesi alana kurutma makinesini yarı fiyatına vriyor

Son düzenleme:
bende ev döşeme telaşındayım ve bende beyaz eşyalarımın hepsini bosh alıcam.hatta klimayı da bosh almayı düşünüyorum. ithal olan modellerden alın arkadaşlar. ben kafamda planladım hangilerinden alacağımı. büyük ihtimal pazartesi alacağız. çamaşırı 8 kg lık. bulaşık mak. 5 program 6,5 lt su harcayan. buzdolabını da kombi tipi değil de normal dolap tiplilerden alıcam. nedense pek kullanışlı gelmiyor kombi tipli dolaplar. ocağım arçelik . ithal olmasına dikkat edin aldığınız ürünün arkadaşlar çünkü bir akrabam uygun fiyatlı diye ithal olmayanından almış ve bulaşıkları hep lekeli çıkarıyor

benim bildiğim bulaşık makinesi alana 1 senelik finish deterjan, çamaşır makinesi alana kurutma makinesini yarı fiyatına vriyor

evet tatlım 1 yıllık bulaşık deterjanı bedava ve buda gayet güzel bi şey..ithal olmasına özellikle dikkat edicem canım çok teşekkür ederim..bizde büyük ihtimal p.tesi bakıcaz..burdan sende ne karar verdiğini yazarsan çok sevinirim :)

ben yıllardır bosh kullanıyorum çokta memnunum 2 daire hazırlıyoruz beyaz eşyalarımı bosh tan aldım 3 lü set lerden aldım küçük ev aletleri buzdolabı 3 set alana bulaşık makinesi indirimliydi dün hepsi geldi çok mutluyum kullanmak için sabırsızlanıyorum :9:

bende bosc alıcam buzdolabı araştırıyorum tabi kesinlike inox almayın pamaz izi belli ediyor
kanpanyaya gelince adamlar zaten buzdolabımı alıyorsu diyelim tv veriyor parasını buzdolabından çıkarıyor zaten
buzdolabı alıcam adam diyor tv hediye tv almazsam kaç para düşersin diye sordum 400 tl dedi
bosch'da metal gri alıcam ama bir türlü bulamadım bende

arkadaşlar biz bugün beyaz eşyalarımızı aldık. söylediğim gibi bosh aldım hepsini. bulaşık makinesi SMS58M92EU 5 programlı.1 yıllık bulaşık deterjanı hediye. çamaşır makinesi WAS24763TR 8 kglık . buzdolabı KDN49A04NE normal tipli bir buzdolabı yani kombi tiplerinden almadım. onlar nedense kullanışlı gibi gelmedi bana. belkide alışmadığımız için.yoksa satıcı çok met etti kombi tipi buzdolaplarını. umarım memnun kalırım arkadaşlar. çok araştırma yaptım ve bu modelleri almaya karar verdim. yarında klima için keşife gelecekler. klimayı da bosh marka almayı planlıyorum. sorularınız olursa özelime msj atarsınız

arkadaşlar biz bugün beyaz eşyalarımızı aldık. söylediğim gibi bosh aldım hepsini. bulaşık makinesi SMS58M92EU 5 programlı.1 yıllık bulaşık deterjanı hediye. çamaşır makinesi WAS24763TR 8 kglık . buzdolabı KDN49A04NE normal tipli bir buzdolabı yani kombi tiplerinden almadım. onlar nedense kullanışlı gibi gelmedi bana. belkide alışmadığımız için.yoksa satıcı çok met etti kombi tipi buzdolaplarını. umarım memnun kalırım arkadaşlar. çok araştırma yaptım ve bu modelleri almaya karar verdim. yarında klima için keşife gelecekler. klimayı da bosh marka almayı planlıyorum. sorularınız olursa özelime msj atarsınız
güle güle kullanın canım. ne kadara aldın.

Bizde Bosch aldık 2 ay oldu buzdolabı,çamaşır,bulaşık biraz fiyatları yüksek ama kaliteli, dün ikinci taksitini ödedik çok şükür daha çok var ama biter,1 yıllık bulaşık deterjanımı hala alamadım yoğun talepten kalmamış ama ayırıcaklar Allah herkese yardımcı olsun almak önemli değil modelleri iki dakikada seçiyosunuz önemli olan ödeme kolaylığı versin herkese.:34:

kızlar bizde modellere karar verdik..gümüş gri olcak hepsi..umarım en yakın zamanda alabilirz..beyaz eşyalarını alan arkadaşlarımız da güle güle kullansınlar..bende alırsam yazıcam tekrar buraya

ben de bosch un 3 lü ankastre setinden alıyorum. teleskopik sistemil olanlar daha pahalı.bir de ince ayrıntıları olanlar yüksek fiyatlı.
beni asıl endişelendiren fırın iç hacmi.normal solo fırınlar elbette daha büyük.
kullanan arkadaşlara soruyorum. ankastre ürünler talebinizi karşılıyor mu?memnuniyetinizi nasıl?

bizde aldık alalı 2 haftayı geçti davlumbaz ellerinde olmadığı için gelmesini bekliyoruz..umarım en yakın zamanda gelir

Bizde bugün yarın tüm beyaz eşyalarımızı boschdan almayı düşünüyorz
hazır kampanya varken kaçırmamak lazım
bu konularda bilgili olmak gerek ama her kafadan ayrı ses çıkıyor
bulaşık mak. kimisi az kimisi 5 programlı öneriyor

buzdolabında buzluğu altta olanlar çok kullanışlı geliyor
ve tabıkı no frost olmalı
dikkatimi çeken buzdolabların A ++ olması yerine sadece A tasarruflu olmaları

çamaşır makinesinde hemen yıkayan hem kurutan özellikli düşünüyoruz
kullana arkadaşların yorumlarını merak ediyorum

Back
X