- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
hala bir çözüm bulamadım. konuyu ilk açtığımda ıslak bırakması şikayetim vardı bu durumu ayarlardan düzelttim.
ama 4 aydır bütün bardaklarım çizildi, mahvoldu. borcamlarım her şey çizik haline(((((((((
Tablet olarak quantum mu kullanıyorsunuz yoksa ayrı ayrı tuz,deterjan,parlatıcı mı alıyorsunuz :26::26::26:
dmek ki boschda hep aynı sorun...arkdaşlar eğer modeli uygunsa kitapçıkta ekstra kurutma mı yğun kurutma mı ne o modu yükseltmeniz gerkiyo. benimki de öyleydi kitapçıktan baka baka yaptım şimdi sorun yok....benmkinin modelini hatırlamıyorum ama 5 programlı kaşıklık çekmecel olan
quantum kullanıyorum. ayrıca parlatıcı ve tuzunuda ekliyorum.
ben ilk aldığımda kurutma sorunu vardı. kitapçıktan ekstra kurutmayı ayarladım hep kuruttu ve her şeyi tertemiz yıkadı.
Ama 5 ay sonra çizmeye başladı bardaklarımı borcamlarımı
Biz Konyada olunca aşırı kireçli sular maalesef.kettle bile 2 gün geçmeden kireçlenmeye başlıyor.tuz mecbur kullanıyoruzekstra kurutmaya ayarlayalı baya bi zaman geçti. bardaklar çizilmiyor ama calgon maalesf bazen kalıntı tortu bırakıyor.sirke kullanınca bardaklarda yansıma gibi ilginç bir iz kalmıştı bende....sizde o sorun olmadı mı?
arkadasın konusuna yazıyorum ama benim sorunum farklı,hazır fikir alısverisi yaparken bana da yardımcı olun diye yazayım dedim.Benim makinem profilo,6-7 ay once aldık,esim cok arastırıp hem uygun fiyata hemde kullanıslı diyerek bunu aldı,fakat altın plastık celik degil ve koku yaptı basta.Hadi o koku gecer dediler 3-4 ay sabrettik gecti.Artık plastik kokmuyor ama bu sefer de farklı bir koku olsutu,cok degisik ve hosh olmayan bir koku var yıkanmıs bulasıklarımda.Tuzunu koyuyorum ve amway tablet kullanıyorum,parlatıcı gozune de sirke koyuyorum.Ama koku o kadar rahatsz etti ki beni parlatıcı da koydum quantum aldım onu da kullanmaya basladım.Simdi bulasıklarım o sekilde kotu kokmuyor ama resmen kimyasal kookuyor(quantumun cok keskin bir kimyasal kokusu var ve o kalıyor).Ayy resmen makinesiz gunlerim daha kolaydı diyecegim,bu sekilde benim icime hic sinmiyor,parlatıcıdan dolayı da deterjan kalıntısı oluyor...yok mu bunun caresi.Soyle bos bos sırf durulama ayarı olan makine yok mu acaba yaa
ayyy benim annemde geçen hafta bulaşık makinesi aldı bende ona bosh yada simens al demiştim.annemde bosh almış.ondada bu sorun olursa yandımBosch Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - 60 cm genişliğinde - SMS20E02TR anneminki bu model.sorun yapan ahngi model acaba yada farklı farklımı üzüldüm şimdi hem annem hem sizler adına.:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?