Bosch Hakkında Söylenenler Üzerine...

Bosch hakkında ne düşünüyorsunuz?

• hiç kullanmadım

OY: 10 21,7%
  • çok memnunum, iyiki almışım!

OY: 20 43,5%
  • memnunum

OY: 6 13,0%
  • kısmen memnunum

OY: 7 15,2%
  • keşke almasaydım!

OY: 3 6,5%

• Ankete Katılan
    46
Bende son çıkan 8 kg olan makineden almak istiyorum. Kimisi iyi değil felan diyorlar. Siz ne diyorsunuz kızlar:44:

bir arkadaşımda var aşırı derecede memnun, öve öve bitiremiyo :)
8 kg lıklar ithal canım
iyidir yüzde doksan dokuz

bir arkadaşımda var aşırı derecede memnun, öve öve bitiremiyo :)
8 kg lıklar ithal canım
iyidir yüzde doksan dokuz

Almanya'dan ithal dediler evet. Baya güzel bişeye benziyor. Ama böyle olumsuz yorumlar okuyunca,ister istemez düşündüm. Alsammı almasam mı diye?:26:

canikom bosch a yönelik eleştiriler Türkiye'de üretilenlerle ilgili
ama ithal olanların kalitesine diyecek bişey yok
etrafımda kullanıp da şikayet edene rastlamadım
ama yerli olanlar için yapılan eleştiriler var

valla ben çok memnunum,şu anda yazlık için bakmıştık,eşimle baya gezdik,ve yine bosch tercihim,evet bir çamaşır makinem arçelik,onu eşim bana sormadan aldı(hediye),ama sonra ne aldıysak BOSCH,bu iki markanın servis her yerde var,sorun olmıyacak,özellikle daha önce aman yazlağa ucuz bir şey alayım diyorduk eşimle,sonra oturup konuştuk,evet 200tl daha ucuz ama arıza olursa servis o şehirde varmı,bayılar yok diyor,randevu alıcaksınız,ne kadar saçma,ama bu iki markada bu sorun yok,24 saat 7 gün çalışıyorlar,benim makinem(eski arçelik,det.kutu kararmıştı)iki kez servis geldi,aradığım gun içerisinde,ve tam yeni parça yerine oturmadı diye(azcik,aslında sorun değil)komple makinemi deiştirdiler,katalog getirdiler,ve orda benim makineme(daha önce aldığım fiyata)eş değer bir makine ile değişim olur dediler,ben acep daha büyük alabilirmiyim dedim ve azcik fark ödeyerek(100tl) son model makineme sahip oldum, neyse yazlağa bosch alıcam,bir kere para verip hiç dert servisi yaşamadan kulanıcam,bosch eşyaların hakkında servisi bugune dek çağırmadım( nazar deymesin),fırından-bul.makineden-ve buz.dolab.,çok memnunum! bir şey daha ,evet biz alırken bizim ürünlerimiz ithaldı,ama eminim türkiyede üritim sorun olmaz,bu marka ürünlere sahip çıkıyor

benimde beyaz eşyalarım ve süpürgem bosh 8 aylık evliyim süpürgem inanlımaz harka torba derdi yok su derdi yok çok pratik buzdalabım dan da memnunum gerçekten o sebze gözlerinde herşey geç bozuluyo hatta normal gözlerde bile herşey daha geç bozuluyo annem de gelip kaldığında aynı şeyi söyledi sadece fırınım birz geç pişiriyo onu da hepsine genellememek lazım çünkü eşimin teyzesi ve yengesinde o fırın vardı onlar çok memnundu bende aldım ama benim ki biraz daha geç pişiriyo bir de onlara göre daha üst model aslında ama elekronik şeylerde böyle farklılıklar çıkabiliyo ben hepsinden memnunum senin de için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…