Aldım ve ben oldukça memnunum. İyiki bu iyiliği kendime yapmışım. Bazı kıyafetlerde çekme yaptığı oluyor ama giyemeyecek boyutta bi çekme yapmadı. Tavsiye ederim.
Bu kurutma makinaları camasırı cok kırıştırıyor dıyorlarmiş. Ben de calıştıgım için pratik olacagını dusunuyorum evlenirken almak istiyorum?sizce nasıl?
Bosh wty 86800 . 2 hafta oldu alali 4, 5 kere kullandim cok memnun kaldim , 1 saatlik sentetikle programiyla hersey kuruyo, gomlekler 40 dk, cikinca hemen utuleyince utu cok kolay oldu. A++ faturaya cok biseyeklemez diye dusunuyoruz
Siddetle tavsiye ediyorum, buyukrahatlik
Bu kurutma makinaları camasırı cok kırıştırıyor dıyorlarmiş. Ben de calıştıgım için pratik olacagını dusunuyorum evlenirken almak istiyorum?sizce nasıl?
Aldım ve ben oldukça memnunum. İyiki bu iyiliği kendime yapmışım. Bazı kıyafetlerde çekme yaptığı oluyor ama giyemeyecek boyutta bi çekme yapmadı. Tavsiye ederim.
Kurutmali olanlar eskiden kiristiriyormus. Ama artik modeller daha mükemmel ki kiristirma yapmiyormus. Bir de cok doldurmamaj gerek belki de. E gomlek dedigini zaten utulemek zorundayiz. Isterse kiristirmasin ama bu utuden kacabilecegimiz anlamina gelmiyor uffff