Bulaşık Makineleri Bosch mu electrolux mu?

Irmak7

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
9
0
6
35
İstanbul
Bulaşık makınası , çamaşır makınası ve fırın alacam bu iki marka arasında kararsız kaldım:34:
Yorumlarınızı beklıyorum

Acaba electrolux kullanan oldu mu burda? Çünkü alman markası diyorlar birde şu an kampanyada ...

elektrolux isvec markasi ama alman markasi olan AEG nin sahibi... AEG cok iyi almanyada üretilen bi ürünüyse, ama AEG Elektrolux oldugu zaman genelde ucuz ülkelerde, ucuz isciliklerle üretilen seyler oluyor. Annenim Camasir makinesi vardi elektrolux, 10 sene icinde 3 kere bozuldu ve her defasinda makinenin kendi fiyati kdr tamirat parasi ödedik...

elektrolux isvec markasi ama alman markasi olan AEG nin sahibi... AEG cok iyi almanyada üretilen bi ürünüyse, ama AEG Elektrolux oldugu zaman genelde ucuz ülkelerde, ucuz isciliklerle üretilen seyler oluyor. Annenim Camasir makinesi vardi elektrolux, 10 sene icinde 3 kere bozuldu ve her defasinda makinenin kendi fiyati kdr tamirat parasi ödedik...

Teşekkür ederim paylaşımın için

uzun ömürlü kullanmak ve kullandığın ürünün sana çalışmasını istiyorsan ( ki bazı markaları alınca sen onlara çalışıyorsun.. servis ,tamir vs... ):9: Siemens ya da bosch alcaksın... bütçeni bilemem ama bu iki markadan alabiliyorsan her ürün için standart bi aralık vardır örneğin buzdolabı iyi bir şey olsun işime yarasın diyorsan en az 2 bin tl civarlarında verilmesi gerekiyor...ben bosch kullanıyorum memnunum .annem Siemens ve bosch kullandı yıllardır tık demediler :nazar: aman bozulmasınlardaa :1:

Benm annemin ewi hep bosch . Hiç şimdie kadar bi sorunu çıkmadı çok ii marka özellikle inventer kliması

Back
X