- Konu Sahibi adapolat66
-
Kullanan muhakkak vardır yeni ürün değil ise, ancak sana şukadarını söyliyebilirim tasarım olarak çok harika duruyor... Bayıldım bayıldımmm
canım öncelikle gülegüle kullan makinanı hayırlı ugurlu olsun. bende bosch WAE20464TR 7kg 1000 devir olanını aldım 10 gün oldu. şuan cok memnunum bende cok araştırdım. herkes bosch şiddetle tavsiye ediyordu. inşl. hiç bi sorun cıkmaz. güle güle kullanırızbu benim 2. makinam digeri arcelikti 5 yıl olmuştu kullnmaya başlayalımız ama resmen dagıldı.
ya bu 7 kilo makinelerde battaniye yıkayabiliyormusun 8 ve 7 kilo makinelerde 200 tl fark var kararsız kaldım hangisini alacağıma
ya bu 7 kilo makinelerde battaniye yıkayabiliyormusun 8 ve 7 kilo makinelerde 200 tl fark var kararsız kaldım hangisini alacağıma
arkadaşlar merhaba...bu da benim çamaşır makinam bosch was247x1tr---8 kg ve 1200 devir düğünden sonra kullanacağım inşallah...kullanan arkadaşlar varsa memnun olup olmadıklarını öğrenmek isterim...yardımcı olursanız çok sevinirim...çok araştırarak ve severek aldık ama inşallah iyi çıkar
Eki Görüntüle 365595
ev arkadaşım bekonun kırmızı renkli makinelerinden almıştı 6ay önce. kışın kot pantolonum çamur olmuştu beko da yıkadığımda paçalarındaki çamur lekesi sarı sarı kalmıştı. sonra annem bosch makinesinde yıkadı sonuç mükemmel. annemde 40derecede yıkamış bende 40derecede yıkadım. ve ben boschtan başka markaya güvenmem artık.
ama şöyle bi durum var anneminki otomatik programlı makinelerden değil eski usul. beko kırmızı olan otomatik programlı tabikide. bunun ne kadar etkisi olur bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?