Çamaşır ve Kurutma Makineleri BOSCH-WAS247X1TR - 8 kg 1200 devir benim çamaşır makinam..Kullanan var mı ? (resimli)

adapolat66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
119
0
46
Ankara
Arkadaşlar merhaba...Bu da benim çamaşır makinam BOSCH WAS247X1TR---8 kg ve 1200 devir düğünden sonra kullanacağım inşallah...Kullanan arkadaşlar varsa memnun olup olmadıklarını öğrenmek isterim...Yardımcı olursanız çok sevinirim...Çok araştırarak ve severek aldık ama inşallah iyi çıkar :34:

Eki Görüntüle 365595

Kullanan muhakkak vardır yeni ürün değil ise, ancak sana şukadarını söyliyebilirim tasarım olarak çok harika duruyor... Bayıldım bayıldımmm :52:

Kullanan muhakkak vardır yeni ürün değil ise, ancak sana şukadarını söyliyebilirim tasarım olarak çok harika duruyor... Bayıldım bayıldımmm :52:

Bi itirafta bulunayım öyleyse :) Benide tasarımı görüntüsü cezbetti bunu görünce diğerlerine bakmak dahi istemedim...Diğerleriyle arada çok fiyat farkı olduğundan önce almasak mı dedim ama sonra içimde kalır diye üzülünce bunu aldık...Bu arada yeni bir ürün bu ama yinede alanlar vardır sanırım...İnşallah vardırda yorumları alırım :34:

hayırlı olsun:)

annem de aldı aynısından.. çamaşır makinesi konusunda o kadar hassas o kadar acayip kriterleri var ki o aldıysa kesin iyi bir makinedir bu :)

uzun yıllar bir bosch kullanıcısı olarak bir sorun çıkacağını düşünmüyorum... güle güle kullan... tasarım iyiymiş gerçekten...

canım öncelikle gülegüle kullan makinanı hayırlı ugurlu olsun. bende bosch WAE20464TR 7kg 1000 devir olanını aldım 10 gün oldu. şuan cok memnunum bende cok araştırdım. herkes bosch şiddetle tavsiye ediyordu. inşl. hiç bi sorun cıkmaz. güle güle kullanırız:34: bu benim 2. makinam digeri arcelikti 5 yıl olmuştu kullnmaya başlayalımız ama resmen dagıldı.

bulaşık makinem ve fırınım bosch...

valla verdiğim parayı sonuna kadar haketti ikisi de:))

çamaşır makinemi değiştireceğim zaman da yine bosch alacağım inşallah

canım öncelikle gülegüle kullan makinanı hayırlı ugurlu olsun. bende bosch WAE20464TR 7kg 1000 devir olanını aldım 10 gün oldu. şuan cok memnunum bende cok araştırdım. herkes bosch şiddetle tavsiye ediyordu. inşl. hiç bi sorun cıkmaz. güle güle kullanırız:34: bu benim 2. makinam digeri arcelikti 5 yıl olmuştu kullnmaya başlayalımız ama resmen dagıldı.

ya bu 7 kilo makinelerde battaniye yıkayabiliyormusun 8 ve 7 kilo makinelerde 200 tl fark var kararsız kaldım hangisini alacağıma

ya bu 7 kilo makinelerde battaniye yıkayabiliyormusun 8 ve 7 kilo makinelerde 200 tl fark var kararsız kaldım hangisini alacağıma

canım benim amerikan tipi çift işilik battaniyem var, yıkadım cok da memnun kaldım. yani ben bi sorun yaşamadım . tavsiye ederim 1 kilo için 200 tl fazladan verme bence .

arkadaşlar merhaba...bu da benim çamaşır makinam bosch was247x1tr---8 kg ve 1200 devir düğünden sonra kullanacağım inşallah...kullanan arkadaşlar varsa memnun olup olmadıklarını öğrenmek isterim...yardımcı olursanız çok sevinirim...çok araştırarak ve severek aldık ama inşallah iyi çıkar :34:

Eki Görüntüle 365595

yaklaşık 8 aydır kullanıyorum makineden memnunum.yalnız vario speed de yıkayınca lekeler çıkmıyo.normal süresinde kullanınca iyi

ev arkadaşım bekonun kırmızı renkli makinelerinden almıştı 6ay önce. kışın kot pantolonum çamur olmuştu beko da yıkadığımda paçalarındaki çamur lekesi sarı sarı kalmıştı. sonra annem bosch makinesinde yıkadı sonuç mükemmel. annemde 40derecede yıkamış bende 40derecede yıkadım. ve ben boschtan başka markaya güvenmem artık.

ama şöyle bi durum var anneminki otomatik programlı makinelerden değil eski usul. beko kırmızı olan otomatik programlı tabikide. bunun ne kadar etkisi olur bilemem.

ev arkadaşım bekonun kırmızı renkli makinelerinden almıştı 6ay önce. kışın kot pantolonum çamur olmuştu beko da yıkadığımda paçalarındaki çamur lekesi sarı sarı kalmıştı. sonra annem bosch makinesinde yıkadı sonuç mükemmel. annemde 40derecede yıkamış bende 40derecede yıkadım. ve ben boschtan başka markaya güvenmem artık.

ama şöyle bi durum var anneminki otomatik programlı makinelerden değil eski usul. beko kırmızı olan otomatik programlı tabikide. bunun ne kadar etkisi olur bilemem.

zaten beyaz eşyada ben bosch vede lg den başka tercih zor kabul ederim.. en güzeli bu iki firma ciddi anlamda.

arkadaslar makinanin bittiginde cikan alarimi beni cok rahtsz ediyor yeni Aldim 8 kilo olanindan ve gozlerini çözemedim 1yazanami 2 yazanami koyacagim ilacini :))) bekarken annem yikardi daha bikere olsun surmedim camasir makinasina elimi ewlenincede basa gelirmis hicbisy anlamiyorum bitince bagriyor kapatana kadar yoksa susmuyor bi dakikasi yada saniyesi yokmu sinir ediyor beni ,,, ilac bolumu kafami cok karistiriyor birde saatleri cok uzun oldgundan herzamn 1 saatte yikiyorum beyazlarmin fazla lekesi gitmiyor . katologunu makinayi kurarken kutuyla atmisim gormeden aldim alali ezbere kullaniyorum kullanim konusunda yardimci olursaniz sewinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

makineyi kullanan arkadaşlar hala memnunlar mı? Benim samsung çamaşır makinem aldığım ilk günden beri çamaşırları deliyor. tişörtlerde vs çamaşır filesi kullanarak sorunu bi nebze azalttım ama eşimin kaprilerini mahfetti dün. bu makinada delme yırtma vs yaşayan oldu mu?

Back
X