Arkadaş da söylemiş, aynı fabrikanın ürünleri.
Özellikler de aynı oluyor sadece etiket farkı oluyor.
Ama fiyat farkı da boş yere değildir herhalde, belki malzeme kalitesi farklıdır.
Benim tüm beyaz eşyalarım ve ankastrelerim Siemens.
Ve çok memnunum, bi sorun yaşamadım 2 yıldır.
Servisi de çok iyi gerçekten.
Mesela Siemens servis kalitesi,hızı,ilgilenmeleri çok iyi,Bosch nasıldır bilemiyorum.Malzeme kalitesi farklı olabilir dediğiniz gibi.Yani o fiyat farkının vardır bir nedeni elbette.
Mesela Siemens servis kalitesi,hızı,ilgilenmeleri çok iyi,Bosch nasıldır bilemiyorum.Malzeme kalitesi farklı olabilir dediğiniz gibi.Yani o fiyat farkının vardır bir nedeni elbette.
O halde eğer bütçenizi çok sarsmıyorsa Siemens tercih edin.
Mesela toplamda ne kadar farkediyor fiyat olarak
Bosch camasir ve bulasik makinasi ile siemensin ayni urunleri arasinda hemen hemen 800tl gibi bi fark vardi. Ilk etapta camasir ve bulasik makinasini almak istiyorum onlarda cok fazla degisim olmiycagini dusunuyorum acikcasi ve buzdolabi. Ama ankastre setimi son zamanda almam daha mantikli olucak gibime geliyor. Alirsam butun beyaz esyalarim bi marka olsun istiyorum. O nedenle iyi dusunup karar vermem lazim ama bendede o karar verme yetenegi malesefki yok detayciligim yuzunden😞
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence de şimdiden almayın,her sene modeller değişiyor kampanyalar oluyor.O parayı biriktirin altın döviz bir yere yatırın.Bir de şöyle birşey var siz aldığınızda mı garanti süresi başlayacak,kullanmaya başlayınca mı onu sormanız lazım.Siz kullanana kadar boşuna garantisi gitmesin.
2010 Tarihinde aldığım buzdolabım ile başım dertte. Kasım 2013 tarihinde buzlanma ve soğutmama arızası yaptım. 1 yıldır 4 kez evde, 1 kez serviste tamir görmesine hala düzelmedi. Siemens ne tamir edebiliyor ne de değiştirmeyi kabul ediyor. Kanuni yollardan hakkımı arayacağım ama kesinlikle buzdolabı olarak siemens önermiyor. Servis kalitesi, müşteri memnuniyeti yönünden sınıfta kaldılar. Ayrıca plastik aksamı ve dış boya kalitesi de son derece kötü.Merhaba kızlar ben ceyizim için beyaz eşyayı alıp magazanın deposunda bekletmeyi düşünüyorum. En azından taksitle ödemeye zamanım var iken kendimide kasmadan bunları aradan çıkarmış olrum diye düşünüyorum. Sizden yardım istedğim konu 2 marka arasında kararsız kaldım bosch ve siemens. Coğu özelliği aynı baktıgım modellerinin ama fiyat konusunda bir hayli fark var acıkcası siemens daha pahalı. KAlite konusunda kullananlar ve alanlar varsa lütfen benide bilgilendirsinler. Karar vermeme yardım edin kızlar şimdiden hepiize teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?