Bosh mu Arçelik mi ?

ikisi de değil desem :27: arçelik hep kötüydü hala kötü, 1000 cihazından 200ü iyi çıkıyor anca. bosch deseniz eski bosch değil, üretimi durmuş ve parçası olmayan ürünleri bile kakalamaya çalışıyorlar millete (bunu yapanlar tabi ki bayiler), 3 eşyam bosch, fırın-çamaşır ve bulaşık mak. fırını 1 sene dolmadan attım, bulaşık makinesine 2 kere servis geldi. çamaşır makinesi nabız yokluyor ilk fırsatta kendini salacak. 6 senedir kullanıyorum ama çoktandır problemliler.

ariston, samsung, hoover daha kaliteli markalar.

beyaz eşya şans işidir ben bulaşık makinemi boschtan çamaşır makinemi samsungtan aldım buzdolabına bakıyoruz daha

Son düzenleme:
Arcelikkk almayinnnnnnnnnnnnnnnn...eski kalitesi yokk.butun esyalarimm arcelik hepsi tamire gitti geldii

kızlar bu konularda hep beni görmekten sıkılabilirsiniz ama ısrarla bosch diyorum :) acaba boschtan reklam payı falan mı istesem :)

Kesinlikle bosch zaten çok fiyat farkı yok ama kaliteli olsun bosch olsun. Biz hepsini öyle aldık.

Arçeliği arcelik yapan Bosch - Siemens firmasıdır , 1999 yılından önceki arceliğin tüm üretimleri Alman siemens üretimidir,şu an aynı kalitede değil arcelik,alacağınız son marka arcelik ,vestel ve hotpoint ariston-indesit , bunlardan uzak durun....
Ayrıca şunu söyliyim, samsung un işi beyaz eşya değil,uzak doğu üretim almayın cünkü ileride sorun yaşarsanız,servisin elinde de yoksa yedek parca, haftalarca parca beklersiniz uzak doğudan parca gelsin diye,satıcılara cok inanmayın,beyaz eşyada alınacak 3 marka var,

1. Elektrolux (isveç) - AEG (almanya) , çam. mak. italyada üretilir - www.aeg.com.tr/‎ www.electrolux.com.tr
2. Hoover (italyan) çam. mak. italyada üretilir - www.hoover.com.tr
3. Bosch (almanya) - Siemens (almanya) çam. mak. almanya-ispanya ve türkiyede üretilir. - www.bosch.com.tr

bunlardan şaşmayın , bu firmalar sadece beyaz eşya üzerine,tank gibi cihaz üretiyorlar..

Son düzenleme:
Back
X