Nazardan sütün gelmiyor 7 aydır emziriyorum sağ göğsümde ağrıyla uyandim Bi vaktim sütüm var ama gelmiyor ilk defa böyle bişi geldi başima

Mlekkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2025
3
3
1
35
Kızlar lütfen yardım edin nazardan sağ göğsümde süt gelmiyor sabah sağ tarafinda ağriyla uyandim sütüm gelmemeye başladı mastit falan değil bildiğiniz nazar ne yapmam gerekli lütfen yardım edin. Sütüm kesilsin istemiyorum

Nazar olduğunu kim söyledi? Böyle şeylere inanmayın lütfen. Bol su için, bebek uyudukça uyuyun bakın sütünüz geliyor mu gelmiyor mu?

Mastit daha önce bebeğim emmediği için olmuştum ayrıca mastit bu kadar kısa sürede olmuyo gece emzirdim sabaha kadar da memede emiyo

Kızlar lütfen yardım edin nazardan sağ göğsümde süt gelmiyor sabah sağ tarafinda ağriyla uyandim sütüm gelmemeye başladı mastit falan değil bildiğiniz nazar ne yapmam gerekli lütfen yardım edin. Sütüm kesilsin istemiyorum
Allah aşkına nazar nedir ya. Nasıl bu teşhisi koyabildiniz? Hadi bu kadar eminsiniz diğer ihtimallere de kapalısınız belli. Tedavisini de biliyorsunuzdur.

Mastit daha önce bebeğim emmediği için olmuştum ayrıca mastit bu kadar kısa sürede olmuyo gece emzirdim sabaha kadar da memede emiyo
Bilirkişi gibi sallıyorsunuz ama mastit birden, birkaç saat içinde de gelişebilir. İçiniz rahat olsun, nazar değildir o. Mastittir.

Nazar degil mastit.

Kimin sizin sütünüze ihtiyacı var kim sizin sütünüzü ne yapsın ki nazar etsin...

Back
X