Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nazardan sütün gelmiyor 7 aydır emziriyorum sağ göğsümde ağrıyla uyandim Bi vaktim sütüm var ama gelmiyor ilk defa böyle bişi geldi başima
Kızlar lütfen yardım edin nazardan sağ göğsümde süt gelmiyor sabah sağ tarafinda ağriyla uyandim sütüm gelmemeye başladı mastit falan değil bildiğiniz nazar ne yapmam gerekli lütfen yardım edin. Sütüm kesilsin istemiyorum
Kızlar lütfen yardım edin nazardan sağ göğsümde süt gelmiyor sabah sağ tarafinda ağriyla uyandim sütüm gelmemeye başladı mastit falan değil bildiğiniz nazar ne yapmam gerekli lütfen yardım edin. Sütüm kesilsin istemiyorum
Allah aşkına nazar nedir ya. Nasıl bu teşhisi koyabildiniz? Hadi bu kadar eminsiniz diğer ihtimallere de kapalısınız belli. Tedavisini de biliyorsunuzdur.