Buzdolapları ve Derin Dondurucular bosh veya siemens nofrost buzdolabı kullananlar yardm lütfen

kukulat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
27
1
Arkabaşlar bu aralar BOSH yada SIEMENS nofrost dondurucusu altta olan buzdoabı almak istiyorum.Fakat çok sesli çalıştığı ve rahatsız edecek boyutta buzkırma sesi çıkardkları söyleniyor.bu dolapları kullanan arkadaşlar görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum.
 
ben gayet memnunum canım dolabım hıcde seslı calısmıyor sadece arada bır tak dıye bır ses gelıyor o da buz kırma sesı, ama öyle seslı fln calısmıyor hatta bılakıs sessız bıle Bosh - Derın dondurucusu altta olan buzdalabı kullanıyorum ve memnunum :=)
 
modeline göre değişiyor saırım benimki hiç ses çıkarmıyor fakat anneminki çok ses çıkarıyor ikiside bosch
 
benim buzdolabım siemens öle çok ses olmuyo.Bazen tak diyo sadece o kadar.Onun da ne olduğunu biliyoruz zaten buz kırıyor. Hiçbirsey bozulmuyor,kullanımı da çok rahat
 
Bizim kullandığımızda bosch'un bahsettiğiniz inox modelinden.
Evet buz kırarken ses çıkarıyor ama bu devamlı değil.
Gün içinde bir kere ya duyuyorum ya duymuyorum,2-3 saniyelik bi tıkır tıkır sesi o kadar.
Çok da memnunuz.tavsiye ederim.
 
bizde bosch vardı önceden, gece yastığa başımı koyduğumda çıkartdığı sesten o kadar rahatsız oluyordum ki anlatamam... uuuuuu uuuu uuuuu diye bir uğultu vardı :KK43: sonrasında arçelik aldık daha doğrusu ailem aldı ben istemesemde... Onda ses yine var ama boscha nazaran daha azdı.. yeni çıkan ürünler dahada sessiz diyorlar :S
 
bosch marka buzdolabımdan hiç memnun değilim takur tukur sesler geliyor hep sanki bişey düşüyor çok gürültü çıkarıyor çok rahatsız edici. koskoca markanın buzdolabı zart zurt ses çıkarıyor yaa ayıp ayıp
 
Ben üstte olanlardan kullanıyorum bosch gayet memnunum arada tak tuk diye sesler geliyor evet ama bu sürekli olan birşey değil...1-2 saniyelik bir olay :KK34::KK34::KK34:
 
bende bosch dediğiniz modeli kullanıyorum,çok da memnunum.Dediğiniz gibi arada buz kırma sesi gelıyor ama sürekli bir ses değil bu 2 sanıyelik bier şey..tavsiye ederim 3 yıldır kullanıyorum,diğer beyaz eşyalarım da bosch ve hiç bir sorun yaşamadım..:KK16:
 
bosh alma benim buzdolabımda bosh bir ses çıkarıyor varya oturduğum yerden sıçrıyorum acayip birsesi var hiç memnun değilim
 
benim de buzdolabım bosch no frost ve özellikle geceleri çıkardığı buz kırma sesine hala alışamadım tavsiye etmiyorum
 
benim de buzdolabım bosch no frost ve özellikle geceleri çıkardığı buz kırma sesine hala alışamadım tavsiye etmiyorum

Buz kırma işini gecenin bir köründe mi yapıyor aman Allah'ım :)) Uzak dursun benden uykumu hiç bir elektronik alet bölemez :KK70:
 
Benim buzdolabım bosh ve mutfakta işe daldığım bir anda tak diye bir ses çıkarıyor ve olduğum yerde zıplatıyor gece gündüz hiç fark etmiyor,bir de kışın bütün aşağıda ne kadar sebze varsa hepsi çatır çatır buz tutuyor servis geldi bir iki alet koydu ama bir çözüm olmadı hiç bir sorun yok dediler,böyle olduğunu bilseydim hiç almazdı :KK47::KK47:
 
Canim bende siemens inox olandan var altta buzlugum cok memnunum evet arada ses geliyo tak diye buz kirma sesiymis onu da simdi ogrendim ama normal calisma esnasinda hic sesi yok tavsiye ederim
 
Bosch buzdolabında çok kötü ürün üretiyor. Ayrıca desteği de çok kötü. Dolap hemen karlanma yapıyor temizlemezsiniz çalışmıyor. Siz evde yokken olunca da bütün gıdalar bozuluyor. Artık asla güvenmiyorum. Sözlerini tutmuyorlar.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Canım eskiden Bosch Almanya'da üretiliyor buraya ithal ediliyordu.Şimdi Türkiye'de üretiliyor ve eskisi kadar sağlam değil.Annemde sıemens var inox altı buzluk olanlardan hiç ses yok 2 yıldır kullanıyor ve memnun canım.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
X