- 7 Haziran 2010
- 1.405
- 2.740
- 733
- Konu Sahibi Keyfinbilir
-
Anne olayı önemli. Hayattaki ilk bağımız annemizle olanı. Orada sekteye uğrayınca duygusal olarak toparlanamıyoruz.
Herkes evlenmek, üremek zorunda değil. Sevgilinizden bu tutumunuzu gizlemeyin. Gizleyecek kadar uzaksanız ayrılın gitsin. Güçsüz görünmemek için kendinizi kasmak kötü bir durum. İnsan sevgilisiyle dertlerini paylaşamayacaksa, sırtlanlar kovalasın o sevgiliyi. Hobilerinizden oluşan yalnız bir dünya kurabilirsiniz kendinize. İllaki tedavi olmak, uzmana sürekli gitmek zorunda değilsiniz. Bu dünyanın, bu çarklının bir dişlisi olmak zorunda değilsiniz. Hayatı mutsuzluklarınızla yaşamak istiyorsanız yaşayın. Sürekli mutlu olmak zorunda da değilsiniz. Bu derindeki anne çatışması geçmeyecek. Ömür boyu İnsanlarla olan ilişkilerinizi tam da annenizle konumunuz belirleyecek. Ben de annesiyle sorunlu biriyim ama kendime uygun bir eş buldum. 2. Denememde buldum onu. Zaaflarımdan hiç faydalanmaz. Yanında huzurlu ve rahatım. Fanusumu onunla yarattım. Ondan önce tektim fanusta. Siz de bütünlenme adına bir eş arayın. Olmuyorsa fanusunuza girin. Bağsız yaşanır; bir insana inanmaktansa kitaplara, müziğe, romanlara, hikayelere inanırsınız. İnsanlarla olmuyorsa köpek dost edinin. Köpekler romantik hayvanlardır. Benimki ben mutsuzken hisseder, yanımda oturup çenesini dayardı bacağıma. Ya yalnızlık, ya ilişki kurma yolu başka yürümüyor hayat. Geriye kalan cinnettir.
sevgilinle ilgili duyguların yetersiz mi ben mi öyle anlıyorum
insan sevdiğiyle duygusal tatmini olan bir ilişkideyken gelecek hayalleri kurmaz mı hiç
anne konusunda haklısın ne denirki...ama en azından kendine güzel bir aile hayali kursan keşke
haklısın belki başka bir şeyDoğru sevdiğimden çok emin değilim, daha çok sevgisini seviyorum sanırım. Bu da sevgi açlığımdan olsa gerek .ama aile hayali hiç kurmadım o gücü kendimde bulamadım. Bir de kendi kendime mutlu olamadıkça biri beni ne kadar tatmin edebilir? İyileşmenin yolu aile kurmak mıdır? Denemeden bilemeyeceğim galiba.
Neden mutlu olunmasın ki? Yazdıklarından mantıklı aklı başında düzgün bir insan profili çiziyorsun.Bağı kökü olanlar çok mu mutlu sanki. Mutlu ve geniş ailede yetişen insanlarında bir çoğu yapayalnız. Aslında herkes çok yalnız. Umarım tutunacağın çok güzel bir ailen olur kökü bağı çok güçlü olan.Peki ben neye tutunmalıyım? Bağsız, köksüz mutlu olunabilir mi?
Neden mutlu olunmasın ki? Yazdıklarından mantıklı aklı başında düzgün bir insan profili çiziyorsun.Bağı kökü olanlar çok mu mutlu sanki. Mutlu ve geniş ailede yetişen insanlarında bir çoğu yapayalnız. Aslında herkes çok yalnız. Umarım tutunacağın çok güzel bir ailen olur kökü bağı çok güçlü olan.
annenizi sevmiyormussunuz hissine kapildim okurken.ozleminiz annelige .annenize degil.bu bana cok.tuhaf geldi.annenizi size sevgi vermedigi icn ilgilenmedigi icin suclarken hic dusundunyzmu bilmiyorum ama.anneniz intihar etmis.normal.bir insan bunu dusunmez ki.demekki annenizin kendi icinde psikolojik problemleri varmiski bu yolu secmis.belkide bu yuzden size annelik yapamamistr.ne olursa olsun anneniz hakkinda kotu dusunmeyin.tabi biz bilemeyiz olayin icerigini ama anne sonucta.
ve hayata kusmeyin.bence bir aile.kurup gormediginiz anneligi kendi.yavrunuza verebilrsnz.birini sevmek.onunla yuva kurmak mutlu olmak evlat sahibi olmak bunlar dunyanin en guzel duygulari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?